Amestec Roll-on InTune doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Santal Amyris, Paciuli, Tămâie, Lămâie Verde, Ylang Ylang, Santal Hawaiian și Mușețel Roman, amestecul exclusiv pentru concentrare doTerra InTune este un ulei conceput pentru a stimula și a menține concentrarea.

Uleiurile esențiale atent selecționate din amestecul InTune funcționează împreună pentru a crea o aromă plăcută și clară, care este extrem de benefică la serviciu sau la biroul de acasa.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 62€
PREȚ DE MEMBRU:46.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on InTune doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai apreciate amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, InTune este un must-have pentru persoanele care au nevoie de concentrare, fie la serviciu, fie la școală sau acasă, și cărora factorii de stres nu le dau voie să se adune pentru sarcinile pe care le au de dus la bun sfârșit. Uleiurile esențiale din amestecul pentru concentrare deTerra InTune conlucrează pentru a sprijini eforturile acestor persoane.

Uleiurile esențiale de Santal, Tămâie și Lămâie verde favorizează gândirea clară, iar beneficiile uleiurilor esențiale de Paciuli, Ylang Ylang și Mușețel roman au un efect calmant și liniștitor.
Aroma plăcută a amestecului pentru concentrare InTune îl face deosebit de simplu și plăcut de utilizat. În plus, flaconul roll-on este un avantaj în plus în ceea ce privește ușurința utilizării acestui amestec. Astfel, poți lua cu tine oriunde amestecul InTune doTerra și îl poți folosi la nevoie înainte de un examen sau de o ședință importantă.

Amestec roll-on InTune doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică în mod obișnuit amestecul roll-on InTune pe tâmple și pe ceafă când ai de lucru sau de învățat și ai nevoie de mai multă concentrare.
 •  Aplică amestecul InTune pe încheieturi sau în palme, du mâinile căuș la nas și inspiră profund, pentru un plus de concentrare în momente dificile.
 •  Folosește InTune la serviciu pentru a te concentra mai bine pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit sau când oboseala începe să-și facă simțită prezența, la mijlocul după-amiezei.
 •  Distribuie amestecul roll-on InTune pe un pandantiv de lut și pune-l pe birou sau în alte zone cheie dintr-o clasă sau de la birou.
 •  Aplică amestecul de uleiuri esențiale InTune pe tâmple și pe ceafă pentru a contribui la îmbunătățirea și menținerea concentrării și pentru a te asigură că rămâi atent în timpul cursurilor sau seminariilor importante, atunci când ești nevoit să stai la cursuri pentru o perioadă lungă de timp.
 •  Atunci când copilul tău are dificultăți în a se concentra în timpul școlii sau al activităților extracurriculare, ajută-l și învață-l să aplice topic amestecul InTune pentru a rămâne concentrat la școală și la sarcini. Flaconul cu bilă este ușor de luat în ghiozdan și la fel de ușor de folosit oricând pe parcursul zilei.
 •  Aplică amestecul InTune pe tălpile copiilor pentru a încuraja concentrarea și capacitatea de a duce sarcinile la bun sfârșit.
 •  Ține mereu cu tine amestecul roll-on InTune în geantă, servietă sau rucsac și fii gata mereu să îți recapeți focusul atunci când simți că mintea ta este cuprinsă de alte gânduri.

Amestec roll-on InTune doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Doar pentru utilizare topică pe zona dorită. Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj. Diluează cu Ulei de cocos fracționat deTerra, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

Amestec roll-on InTune doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Santal Amyris (lemn)
Ulei esențial de Paciuli (frunze)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Lămâie Verde (coajă)
Ulei esențial de Ylang Ylang (floare)
Ulei esențial de Santal Hawaiian (lemn)
Ulei esențial de Mușețel Roman (flori)

Amestec roll-on InTune doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: moscat, condimentat, de pământ
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?