Amestec roll-on Levănțică Touch (Lavender Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Levănțică Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Levănțică și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă aceleași beneficii calmante și relaxante ale uleiului esențial de Levănțică doTerra.

Cu o aromă distinctă și nenumărate aplicații, Levănțica este folosită de secole. În antichitate, romanii și egiptenii o foloseau drept parfum, dar și pentru baie și la gătit.
De atunci, mulți au descoperit nenumăratele beneficii pe care le are Levănțica, printre care și beneficiile deosebite pentru piele, precum și capacitatea de a ameliora stările de tensiune și de a promova un somn odihnitor.

Proprietățile versatile ale uleiului esențial de Levănțică îl fac un favorit al gamei de uleiuri doTerra, un produs pe care e musai să îl ai la îndemână în orice moment, cu atât mai mult în formula Levănțică Touch de la doTerra, care este comodă și ușor de folosit oriunde și oricând.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29€
PREȚ DE MEMBRU:21.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on Levănțică Touch doTerra – Descriere

Amestecul roll-n Levănțică Touch de la doTerra este considerat un produs must-have, datorită extraordinarei sale versatilități și ușurinței în utilizare.
Ține întotdeauna Levănțică Touch la îndemână pentru a calma un copil neliniștit, pentru a diminua efectele iritațiilor minore ale pielii sau pentru a contribui la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii.
Levănțică Touch doTerra poate fi aplicat pe tâmple, pe ceafă, pe tălpi, sau pe punctele de puls pentru a te bucura de efectele sale calmante, de împământare.
Aroma calmantă și relaxantă a acestui amestec promovează un mediu pașnic, induce somnul și poate ameliora sterile de tensiune și de anxietate. Astfel, Levănțică Touch este soluția perfectă pentru relaxare la finele unei zile lungi și obositoare.

Amestec roll-on Levănțică Touch doTerra – Beneficii și mod de utilizare

 •  Aplică amestecul roll-on Levănțică Touch înainte de culcare pe tălpi, pentru o aromă relaxantă și un somn liniștit.
 •  Ține tot timpul amestecul roll-on Levănțică Touch în geantă sau în portfard și aplică-l pe punctele de puls, pentru un efect reconfortant atunci când nu ești acasă.
 •  După o zi lungă de plajă sub soarele puternic, aplică Levănțică Touch pe piele și bucură-te de efectul său calmant, care îl face ideal pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.
 •  Aplică amestecul Levănțică Touch de la doTerra pe tâmple și pe ceafă, pentru a te bucura de aroma sa relaxantă și pentru a alunga stările de stres sau de tensiune.
 •  Masează Levănțică Touch pe tălpile copilului tău dacă este neliniștit înainte de culcare sau dacă are probleme de somn în ultima perioadă.
 •  Aplică amestecul pe încheieturi sau chiar pe pernă, astfel încât să-i inspiri aroma în timp ce dormi. Proprietățile calmante ale acestui ulei contribuie la crearea unui mediu senin, optim pentru odihnă și pentru un somn fără tulburări.

Amestec roll-on Levănțică Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec roll-on Levănțică Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Levănțică
Ulei de cocos fracționat

Amestec roll-on Levănțică Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Levănțică Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: pudrat, floral, ușor
Constituenții principali: linalool, acetat de linalil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?