Amestec roll-on Mentă Touch (Peppermint Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Mentă Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Mentă și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă aceleași beneficii ale uleiului esențial de Mentă doTerra, favorizând concentrarea și inducând o stare de bună dispoziție.
De-a lungul istoriei umane, menta a fost apreciată ca o plantă multifuncțională și un ulei esențial ale cărui componente sunt acum utilizate de industriile cosmetice, culinare și de sănătate din întreaga lume.

Datorită multifuncționalității sale și numeroaselor beneficii, Uleiul esențial de mentă este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra, cu atât mai mult în formula Mentă Touch, comodă și ușor de folosit oriunde și oricând, datorită flaconului roll-on.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 28.67€
PREȚ DE MEMBRU:21.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on Mentă Touch doTerra – Descriere

Conținutul ridicat de mentol al uleiului de Mentă doTerra îl diferențiază de alte produse similare atunci când vine vorba de calitate, făcându-l unul dintre cele mai bine vândute dintre uleiurile esențiale doTerra. Iar amestecul roll-on Mentă Touch face ca beneficiile mentolului să fie acum disponibile și persoanelor cu pielea sensibilă, datorită diluării cu ulei de cocos fraționat.

Parfumul său proaspăt și mentolat se pretează pentru uz aromatic și uz extern pe parcursul zilei, pentru a te binedispune și a favoriza concentrarea.
Uleiul esențial de Mentă este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce stările de tensiune când este aplicat pe tâmple și ceafă. doTerra Mentă Touch poate fi aplicat pe aceste zone sau pe orice alte zone ale corpului, pentru un masaj răcoritor sau ca mijloc natural de a ține la distanță insectele, datorită mirosului său puternic.

Amestec roll-on Mentă Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul roll-on Mentă Touch în palme și inspiră profund, pentru a-ți însufleți simțurile și a favoriza o stare de energie.
 •  Aplică Mentă Touch pe tâmple atunci când ai mult de învățat sau dimineața, la trezire, pentru a te simți revigorat încă de la prima oră. Aroma revigorantă a amestecului Mentă Touch îți va oferi o stare de alertă mentală naturală și concentrarea de care ai nevoie.
 •  Masează amestecul doTerra Mentă Touch pe picioare și tălpi pentru a te bucura de senzația încântătoare de răcorire de care picioarele tale au atâta nevoie. Poartă șosete peste noapte după aplicarea amestecului. Picioarele tale vor mirosi frumos, iar călcâiele vor fi moi și mătăsoase.
 •  Masează amestecul Mentă Touch pe ceafă, pentru o senzație răcoritoare și pentru a reduce stările de tensiune.
 •  Adaugă amestecul roll-on Mentă Touch de la doTerra pe zonele care au nevoie de liniștire, în cadrul unui masaj de detensionare cu ulei esențial de Levănțică.
 •  Folosește amestecul Mentă Touch într-o combinație mai complexă cu Lavandă Touch și Tămâie Touch, pentru un masaj calmant.
 •  Folosește amestecul Mentă Touch seara, înainte de a participa la evenimente în aer liber, sau când ieși în parc cu cei mici și vrei să stai mai mult, pentru a ține tânțarii și alte insecte la distanță.

Amestec roll-on Mentă Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec roll-on Mentă Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Mentă
Ulei de cocos fracționat

Amestec roll-on Mentă Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Mentă Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: mentolat, proaspăt, erbaceu
Constituenții principali: mentol, mentonă, eucaliptol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?