Amestec roll-on Neroli Touch (Neroli Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Neroli Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Neroli și Uleiul de cocos fracționat, pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă aceleași beneficii ale uleiului esențial de Neroli, care favorizează relaxarea, binedispune și calmează pielea.

Aroma unică a Neroli Touch este dulce, florală, citrică și proaspătă, provenind din florile de portocal amar. Uleiul esențial de petale de Neroli este renumit pentru calmarea pielii și pentru parfumul său înălțător.
Fiind diluat într-o baza de ulei de cocos fracționat, Neroli Touch este conceput în primul rând pentru utilizare locală sau aromată.

Datorită multifuncționalității sale și numeroaselor beneficii, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra, cu atât mai mult în formula Neroli Touch de la doTerra, comodă și ușor de folosit oriunde și oricând, datorită flaconului roll-on.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 84.67€
PREȚ DE MEMBRU:63.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on Neroli Touch doTerra – Descriere

Amestecul roll-on Neroli Touch de la doTerra poate fi considerat un produs must-have în rutina ta de îngrijire a pielii, datorită capacității sale de a calma și de a reduce iritațiile. În plus, flaconul roll-on cu bilă și dimensiunile reduse îl fac extrem de ușor de folosit.
Neroli Touch induce o stare de relaxare, stimulează buna dispoziție, reduce sentimentele de anxietate și promovează bunăstarea generală.
Aplicat local, amestecul roll-on Neroli Touch poate fi folosit pentru a calma pielea și a reduce aspectul petelor, fiind ajutorul tău de nădejde pentru o piele frumoasă și hidratată.

Amestec roll-on Neroli Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul roll-on Neroli Touch direct pe piele înainte de un eveniment important, pentru a reduce aspectul petelor. Folosește-l înainte de crema hidratantă, iar pielea ta se va menține curată și tânără. Poți reaplica oricând pe parcursul zilei, la nevoie.
 •  Aplică Neroli Touch pe punctele de puls, încheieturi, gât sau pe tâmple pentru te bucura de parfumul dulce citric și pentru a obține o stare de spirit îmbunătățită.
 •  Masează amestecul roll-on Neroli Touch în palme, du mâinile la nas și inspiră de cateva ori parfumul acestuia, pentru a te simți mai relaxat și liniștit când ai o stare de anxietate sau frământare.
 •  Aplică o cantitate mică de Neroli Touch cu ajutorul flaconului roll-on pe piele și amestecă apoi cu uleiurile esențiale de Levănțică, Ylang Ylang și Măghiran pentru a te bucura de un masaj aromatic relaxant.
 •  Aplică punctual Neroli Touch pentru calmarea iritațiilor de pe piele și vei trata direct la țintă problemele cu care te confrunți.
 •  Utilizează zilnic amestecul roll-on Neroli Touch ca și parfum personal signature.
 •  Utilizează Neroli Touch ca parte a unui masaj liniștitor pentru picioare, la finele unei zile lungi și obositoare.

Amestec roll-on Neroli Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec roll-on Neroli Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Neroli
Ulei de cocos fracționat

Amestec roll-on Neroli Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Neroli Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, floral, citric, proaspăt
Constituenții principali: linalol, acetat de linalil, limonen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?