Amestec roll-on Oregano Touch (Oregano Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Oregano Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Oregano și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă aceleași beneficii purificatoare ale uleiului esențial de Oregano do Terra.
Unul dintre cele mai versatile și puternice uleiuri esențiale doTerra, Uleiul de Oregano este o prezență obligatorie în fiecare casă, iar acum și în orice geantă sau bagaj de călătorie, datorită formulei sale delicate și practice – Oregano Touch, diluată cu Ulei de cocos fracționat.

Amestecul roll-on Neroli Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Neroli și Uleiul de cocos fracționat, pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă aceleași beneficii ale uleiului esențial de Neroli, care favorizează relaxarea, binedispune și calmează pielea.

Aroma unică a Neroli Touch este dulce, florală, citrică și proaspătă, provenind din florile de portocal amar. Uleiul esențial de petale de Neroli este renumit pentru calmarea pielii și pentru parfumul său înălțător.
Fiind diluat într-o baza de ulei de cocos fracționat, Neroli Touch este conceput în primul rând pentru utilizare locală sau aromată.

Datorită multifuncționalității sale și numeroaselor beneficii, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra, cu atât mai mult în formula Neroli Touch de la doTerra, comodă și ușor de folosit oriunde și oricând, datorită flaconului roll-on.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 30€
PREȚ DE MEMBRU:22.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on Oregano Touch doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Oregano are o compoziție chimică extrem de puternică și nu poate fi folosit pe piele nediluat. Astfel, formula Oregano Touch de la doTerra a venit ca o necesitate nu numai pentru persoanele cu o piele delicată și sensibilă, ci și pentru toti cei care vor să se bucure de beneficiile topice ale acestui ulei fără să piardă timp cu pregătirea unor amestecuri diluate.

OreganoTouch vine gata diluat și îți permite să te bucuri de beneficiile sale în orice moment și oriunde te-ai afla.
Uleiul esențial de Oregano doTerra are o concentrație ridicată de carvacol și de timol, două componente chimice cu proprietăți purificatoare, pe care le utilizează în avantajul său, devenind unul dintre cei mai buni agenți de curățare din lumea uleiurilor esențiale.
Proprietățile de curățare și purificare a pielii își vor face simțită prezența și în amestecul roll-on Oregano Touch.

Amestecul Oregano Touch poate fi folosit local și în cadrul unui masaj relaxant, după o zi lungă de muncă sau după efort fizic susținut.
Indiferent de modul în care utilizezi doTerra Oregano Touch, amestecul marca doTerra este un produs minunat pe care trebuie să îl ai mereu la îndemână, acasă, la birou sau când ești în mișcare.

Amestec roll-on Oregano Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică Oregano Touch pe tălpi cu ajutorul flaconului roll-on pentru a te bucura de efectele sale de curățare.
 •  Aplică pe parcursul zilei amestecul Oregano Touch pe mâini și freacă-le una de alta pentru o curățare temeinică.
 •  Combină Oregano Touch cu ulei esențial de Mentă, pentru un masaj cu efect de încălzire. Oregano și Menta funcționează foarte bine împreună, creând o sinergie perfectă și potențându-și unul altuia aromele și beneficiile.
 •  Aplică amestecul roll-on Oregano Touch pe imperfecțiunile pielii pentru a curăța și trata punctual.
 •  Aplică Oregano Touch, la nevoie, pentru curățatea și purificarea pielii și unghiilor. Aplică în strat subțire pe patul unghial, cu ajutorul flaconului roll-in, și masează ușor.
 •  Întinde amestecul roll-on Oregano Touch în strat subțire pe mâni, adaugă o picătură de săpun lichid și freacă apoi bine mâinile și clătește, bucurându-te astfel de beneficiile de curățare sporite ale uleiului esențial de Oregano.

Amestec roll-on Oregano Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec roll-on Oregano Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Oregano
Ulei de cocos fracționat

Ulei esențial de Oregano doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Oregano Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: erbaceu, acru, verde, camforaceu
Constituenții principali: carvacrol, timol, para-cimen γ-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?