Amestec Roll-On Tămâie Touch (Frankincense Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Tămâie Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Tămâie și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă beneficiile topice excelente ale Uleiului esențial de Tămâie.
Foarte apreciată de civilizațiile antice și folosită în cadrul practicilor sacre, Tămâia era de asemenea folosită și pentru calmarea pielii și pentru parfumare.

Cunoscut ca ulei esențial suprem, uleiul esențial de Tămâie doTerra are o varietate de utilizări și beneficii notabile, care îl recomandă drept unul dintre cele mai populare și mai căutate uleiuri esențiale doTerra.
În varianta Tămâie Touch, diluată cu Ulei de cocos fracționat și ambalată în flaconul confortabil roll-on te vei putea bucura oriunde și oricând de beneficiile topice ale acestui ulei extrem de apreciat.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 80.33€
PREȚ DE MEMBRU:60.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec Roll-On Tămâie Touch doTerra – Descriere

Aplicat local, amestecul roll-on Tămâie Touch doTerra are capacități extrem de puternice și benefice de a înfrumuseța și întineri pielea.
Parfumul său favorizează sentimente de satisfacție, liniște, relaxare și bunăstare generală, ceea ce explică faptul că este unul dintre cele mai apreciate amestecuri doTerra.
Proprietățile sale topice, de parfumare și de înfrumusețare a pielii îți pot îmbunătăți cu ușurință stilul de viață de zi cu zi.
Atunci când ești în căutarea unui ulei esențial util și nu știi exact care ar putea fi acesta, folosește întotdeauna uleiul de Tămâie, iar când ești pe fugă dar vrei totuși să te bucuri de beneficiile sale optează pentru Tămâie Touch.

Amestec Roll-On Tămâie Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Tămâie Touch pe mâini, gât sau tălpi, pentru un efect de încălzire și calmare.
 •  Aplică local Tămâie Touch pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.
 •  Aplică amestecul Tămâie Touch după bărbierit, pentru a calma iritațiile tenului și pentru a ajuta pielea să se simtă și să arate întinerită.
 •  Aplică amestecul Tămâie Touch pe mâini, după sau înainte de crema ta hidratantă, pentru un plus de hidratare și o senzație de întinerire, mai ales iarna, când mâinile se confruntă cu o uscăciune excesivă și iritare. În plus, parfumul amestecului Tămâie Touch va adăuga un miros cald, picant și curat pe piele.
 •  Aplică Tămâie Touch pe unghii și masează ușor, pentru a le menține sănătoase și a hidrata cuticulele ori de câte ori călătorești. Vei avea parte astfel de unghii sănătoase și puternice chiar și în cele mai uscate locuri de pe glob.
 •  Aplică amestecul Tămâie Touch pe tălpi atunci când te simți stresat, pentru a risipi sentimentele negative și stresul. Aroma sa liniștitoare va promova sentimente de relaxare și o stare de spirit echilibrată.
 •  Aplică un strat subțire de Tămâie Touch la un masaj care îți răsfață mâinile și picioarele și care le va face să se simtă și să pară întinerite după o zi de activități în aer liber.
 •  Masează amestecul Tămâie Touch pe tâmple pe parcursul zilei pentru echilibrarea dispoziției.
 •  Aplică Tămâie Touch pe punctele de puls și pe frunte, cu ajutorul flaconului roll-on, în timpul ședințelor de yoga sau de meditație.

Amestec Roll-On Tămâie Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec Roll-On Tămâie Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tămâie
Ulei de cocos fracționat

Amestec Roll-On Tămâie Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Tămâie Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: cald, condimentat, curat
Constituenții principali: α-pinen, limonen, α-tujen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?