Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Tea Tree (Melaleuca) Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Arbore de Ceai (Tea Tree/Melaleuca) și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi aceleași beneficii topice excelente ale uleiului esențial, într-o formulă prediluată, mai delicată și mai rapid de folosit.
Uleiul de Arbore de Ceai a fost o necesitate zilnică pentru multe dintre popoarele antice ale Australiei, iar aborigenii Bundjalung de pe coasta New South Wales aplicau frunzele direct pe piele pentru un efect de răcire.

Astăzi beneficiile uleiului esențial de Arbore de Ceai doTerra sunt extrem de numeroase, astfel încât nu este deloc de mirare de ce este un ulei atât de popular. În plus, varianta Tea Tree (Melaleuca/Arbore de Ceai) Touch face ca aceste beneficii să fie acum la îndemâna oricui, într-un recipient roll-on confortabil și rapid.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 22.33€
PREȚ DE MEMBRU:16.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra – Descriere

Având la bază un ulei esențial compus din peste 92 de compuși diferiți, amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch este unul dintre cele mai iubite și mai diverse amestecuri din industrie.

Renumit pentru proprietățile sale purificatoare, el poate fi folosit topic pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor. În plus, contribuie, de asemenea, la calmarea iritațiilor ocazionale ale tenului și la menținerea sănătății pielii. Amestecul Tea Tree Touch are și proprietăți benefice ce pot contribui la reducerea apariției petelor.
Tea Tree Touch este ideal și pentru calmarea pielii după bărbierit sau pentru hidratarea și răcorirea picioarelor.

Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra– Beneficii și Mod de utilizare

 •  Include amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, aplicând acest produs pe față în paralel cu crema hidratantă obișnuită, și te vei bucura astfel de proprietățile de curățare suplimentare și de o piele tonifiată, cu aspect sănătos.
 •  Aplică amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch pe zonele iritate ale pielii, pentru a calma și a vindeca.
 •  Pune un strat subțire de amestec Tea Tree (Melaleuca) Touch pe unghiile de la mâini și de la picioare, imediat după ce ieși din duș, pentru un aspect mai frumos, o piele netedă și unghii sănătoase.
 •  Aplică pe față amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch singur sau alături de ulei esențial de Cedru, după bărbierit, pentru revigorarea tenului.
 •  Masează amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch pe picioarele obosite, cu pielea uscată sau crăpată, pentru a te bucura de relaxarea pe care o conferă dar și de un plus de hidratare.
 •  Folosește Tea Tree (Melaleuca) Touch în interiorul încălțămintei, pentru o aromă fresh și o senzație de prospețime.
 •  Aplică amestecul pe zonele cu imperfecțiuni ale pielii, pentru un efect purificator care întinerește, în același timp, aspectul tenului.

Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Arbore de Ceai (Tea Tree/Melaleuca)
Ulei de cocos fracționat

Amestec Roll-on Tea Tree/Melaleuca Touch (Arbore de ceai) doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Tea Tree (Melaleuca) Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: erbaceu, verde, piele
Constituenții principali: terpinen-4-ol, γ-terpinen, α-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?