Amestec Roll-on Trandafir Touch (Rose Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul roll-on Trandafir Touch de la doTerra combină Uleiul esențial de Trandafir și Uleiul de cocos fracționat pentru a oferi persoanelor cu pielea delicată sau sensibilă beneficiile topice excelente ale unuia dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale de pe planetă – Uleiul esențial de Trandafir.

Recoltat cu delicatețe și distilat din mii de petale de trandafir proaspăt culese – peste 10.000 de petale pentru 5 ml de ulei – uleiul esențial de Trandafir oferă o aromă florală, romantică ce poate fi utilizată topic extrem de simplu și confortabil cu ajutorul amestecului Trandafir Touch, disponibil acum în flaconul extrem de comod roll-on, de 10 ml.
Utilitatea și versatilitatea acestui amestec îl fac să fie unul dintre cele mai apreciate amestecuri roll-on oferite de doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 111.33€
PREȚ DE MEMBRU:83.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec Roll-on Trandafir Touch doTerra – Descriere

Renumit pentru parfumul său floral dulce, Trandafir Touch de la doTerra este un produs indispensabil în colecția ta de uleiuri esențiale și amestecuri pentru îngrijirea pielii, parfumare și o stare de bine generală.
Utilizat local pentru îngrijirea pielii, amestecul roll-on Trandafir Touch poate echilibra nivelul de hidratare al tenului, promovând un aspect sănătos, atenuând imperfecțiunile și uniformizând nuanța tenului.
Conferind un efect emoțional pozitiv, Trandafir Touch se poate aplica și pe punctele de puls, pentru o aromă care binedispune pe tot parcursul zilei. De asemenea, poate fi aplicat pe gât și încheieturi, ca parfum personal plăcut și romantic.
Amestecul Trandafir Touch de la doTerra este ideal pentru momentele în care ești în mișcare dar vrei totuși să te bucuri de beneficiile uleiului de Trandafir. Diluarea nu diminuează deloc din eficiența uleiului, iar recipientul cu bilă îl face perfect accesibil și convenabil indiferent de locul în care te afli.

Amestec Roll-on Trandafir Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Trandafir Touch cu ajutorul flaconului ideal roll-on pe gât, după urechi și pe încheieturi, pentru a te bucura de parfumul romantic și unic al uleiului esențial de Trandafir, cu aroma sa dulce și florală care te răsfață. Folosește-l ca pe un parfum signature, dar fără aditivi și chimicale.
 •  Aplică amestecul Trandafir Touch pe inimă și pe punctele de puls pentru a-i inspira parfumul unic și a te bucura de o aromă liniștitoare atunci când ai o zi plină de stres sau de griji.
 •  Aplică Trandafir Touch pe față, gât și decolteu înainte de crema hidratantă, pentru un plus de hidratare și un aspect fin și strălucitor.
 •  Aplică amestecul Trandafir Touch pe imperfecțiunile pielii de două ori pe zi, pentru a obține un ten mai fin și cu un aspect excelent.
 •  Utilizează amestecul Trandafir Touch punctual, în cadrul unui masaj relaxat cu alte uleiuri esențiale, pentru o aromă înălțatoare, la finalul unei zile difcile.
 •  Adaugă Trandafir Touch în rutina ta de îngrijire a pielii pentru noapte, pentru a contribui la echilibrarea nivelului de umiditate a pielii.

Amestec Roll-on Trandafir Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec Roll-on Trandafir Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Trandafir
Ulei de cocos fracționat

Ulei esențial de Trandafir doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Trandafir Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: floral, uscat, dulce
Constituenții principali: citronelol, geraniol, nerol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?