Balsam de buze Herbal doTerra Spa

Balsamul de buze Herbal din gama doTerra Spa este o formulă naturală infuzată cu uleiuri esențiale CPTG de Mentă Creață, Măghiran și Lămâiță, ideale pentru hidratarea și calmarea buzelor.

Acest balsam de buze extra-hidratant conține Ulei de Cocos, Esteri ai uleiului de Moringa și Ulei de Avocado, precum și ceară de albine, pentru a aluneca ușor pe buze, lăsând în urmă o hidratare profundă ce durează pe tot parcursul zilei.
Uită de balsamurile, rujurile și glossurile din comerț care conțin produse sintetice sau toxine și înviorează-ți simțurile cu Balsamul de buze Herbal de la doTerra, un favorit în linia de produse doTerra Spa, în primul rând datorită ingredientelor sale naturale și uleiurilor esențiale CPTG.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 11.67€
PREȚ DE MEMBRU:8.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Balsam de buze Herbal doTerra – Descriere

Datorită calităților lor de curățare, liniștire, dar și capacității de a promova o piele netedă, cu aspect sănătos, uleiurile esențiale sunt foarte utile pentru îngrijirea personală și pentru igienă. La fel ca tot corpul nostru, buzele au și ele nevoie de îngrijire adecvată, iar fără aceasta ele pot deveni uscate și aspre.

Uleiurile sențiale doTerra concentrate în balsamul de buze doTerra Spa Herbal te ajută să ai din nou buze moi și cu un aspect sănătos.
Balsamul de buze Herbal a fost conceput cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale sigure.

Uleiul esențial de Lămâiță oferă o aromă curată și strălucitoare, iar Uleiul esențial de Măghiran, cu un miros cald și erbaceu este un plus excelent în formula doTerra Herbal Lip Balm. În plus, parfumul curat și proaspăt al Uleiului esențial de Mentă Creață adaugă un element revigorant la formula Balsamului de Buze Herbal doTerra, fiind și mai blând decât Uleiul esențial de Mentă și, astfel, mai potrivit dacă ai o piele sensibilă.

Uleiul de Moringa este un emolient ce îmbunătățește aspectul și confortul buzelor, iar Uleiul de Avocado, la fel de benefic, asigură hidratarea, acizii grași esențiali și catifelarea, pentru buze cu un aspect sănătos.

Balsam de buze Herbal doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Atunci când buzele tale nu arată cel mai bine, utilizarea zilnică a Balsamului de buze Herbal doTerra va contribui la îmbunătățirea aspectului și senzației buzelor, cu ajutorul unor ingrediente naturale sigure, precum Uleiul de Moringa.
 •  Înviorează-ți simțurile cu Balsamul de buze Herbal în fiecare zi, dar mai ales în zilele toride de vară, când mirosul răcoritor și vesel al uleiurilor esențiale te fac să abordezi mai energic și mai optimist experiențele de zi cu zi.
 •  Bucură-te, odată cu aplicarea Balsamului de buze Herbal de o experiență aromatică întineritoare de tip spa, unul dintre scopurile cu care a fost creată linia de balsamuri de buze doTerra Spa.
 •  Ține Balsamul de buze Herbal doTerra tot timpul la îndemână, în geantă sau în mașină, acasă sau la birou, pentru a asigura buzelor tale hidratarea de care au nevoie.
 •  Ia cu tine în vacanță la munte sau într-o drumeție Balsamul de buze Herbal doTerra pentru a-ți repara și hidrata buzele uscate de vânt, de frig sau de soare și bucură-te, totodată, de aroma revigorantă citrică și mentolată.
 •  Dincolo de experiența aromatică, oferă buzelor tale hidratarea perfectă oferită de Uleiul de Avocado, ingredientul care face ca Balsamul de buze Herbal să fie un instrument perfect pentru menținea buzelor moi și sănătoase.

Balsam de buze Herbal doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe buze pe parcursul zilei după caz.

Balsam de buze Herbal doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Mentă Creață
Ulei esențial de Măghiran
Ulei esențial de Lămâiță
Ulei de Cocos
Ulei de Kuikui
Ulei de Avocado
Ulei de Soia
Esteri ai uleiului de Moringa
Ceară de albine
Extract de Stevia

Balsam de buze Herbal doTerra – Măsuri de precauție

Evită căldura excesivă. Întrerupe imediat utilizarea dacă apar iritații.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 baton de 4.5 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?