Balsam de buze Original doTerra Spa

Balsamul de buze Original din gama doTerra Spa este o formulă naturală infuzată cu uleiuri esențiale CPTG de Mentă și Portocală Sălbatică, combinația perfectă pentru hidratarea și calmarea buzelor.

Acest balsam de buze extra-hidratant conține Ulei de Cocos, Esteri ai uleiului de Moringa și Ulei de Avocado, precum și ceară de albine, ce permite alunecarea ușoară pe buze, lăsând în urmă o hidratare profundă de care te vei bucura pe tot parcursul zilei.

Dacă balsamurile, rujurile și gloss-urile din comerț conțin de cele mai multe ori produse sintetice sau toxine care dăunează pielii și buzelor, Balsamul de buze Original de la doTerra îți înviorează simțurile și te ajută să ai buze frumoase și sănătoase, exclusiv cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 11.67€
PREȚ DE MEMBRU:8.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Balsam de buze Original doTerra – Descriere

Datorită calităților de curățare, liniștire, dar și capacității de a promova o piele netedă, cu aspect sănătos, uleiurile esențiale sunt foarte utile pentru îngrijirea personală. La fel ca tot corpul nostru, buzele au și ele nevoie de îngrijire adecvată, iar fără aceasta ele pot deveni uscate și aspre. Uleiurile sențiale doTerra concentrate în balsamul de buze doTerra Spa Original te ajută să ai din nou buze moi și cu un aspect sănătos.

Balsamul de buze Original doTerra a fost conceput cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale sigure.
La fel ca și celelalte uleiuri citrice, Uleiul esențial de Portocală Sălbatică este un agent de purificare cu un parfum înălțător și energizant. La rândul său, Uleiul esențial de Mentă oferă un efect revigorant și stimulant atunci când este utilizat local și face o pereche perfectă cu Uleiul esențial de Portocală Sălbatică.

Uleiul de Moringa este un emolient ce îmbunătățește aspectul și confortul buzelor, iar Uleiul de Avocado, la fel de benefic, asigură hidratarea, acizii grași esențiali și catifelarea, pentru buze cu un aspect sănătos.

Balsam de buze Original doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Atunci când buzele tale nu arată cel mai bine, utilizarea zilnică a Balsamului de buze Original doTerra va contribui la îmbunătățirea aspectului și senzației buzelor, cu ajutorul unor ingrediente naturale sigure, precum Uleiul de Moringa.
 •  Înviorează-ți simțurile cu Balsamul de buze Original în fiecare zi, lăsând mirosul răcoritor și vesel al uleiurilor esențiale de citrice și mentolate să îți dea forța să abordezi optimist experiențele de zi cu zi.
 •  Bucură-te, odată cu aplicarea Balsamului de buze Original de o experiență aromatică întineritoare de tip spa, unul dintre scopurile cu care a fost creată linia de balsamuri de buze doTerra Spa.
 •  Ține Balsamul de buze Original doTerra tot timpul la îndemână, în geantă sau în mașină, acasă sau la birou, pentru a asigura buzelor tale hidratarea de care au nevoie.
 •  Ia cu tine în vacanță Balsamul de buze Original doTerra pentru a-ți repara și hidrata buzele uscate de vânt sau de soare și bucură-te, totodată, de aroma revigorantă citrică și mentolată.
 •  Dincolo de experiența aromatică, oferă buzelor tale hidratarea perfectă oferită de Uleiul de Avocado, ingredientul care face ca Balsamul de buze Original să fie un instrument perfect pentru menținea buzelor moi și sănătoase.

Balsam de buze Original doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe buze pe parcursul zilei după caz.

Balsam de buze Original doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Portocală Sălbatică
Ulei esențial de Mentă
Ulei de Cocos
Ulei de Kuikui
Ulei de Avocado
Ulei de Soia
Esteri ai uleiului de Moringa
Ceară de albine
Extract de Stevia

Balsam de buze Original doTerra – Măsuri de precauție

Evită căldura excesivă. Întrerupe imediat utilizarea dacă apar iritații.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 baton de 4.5 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?