Balsam de buze Tropical doTerra Spa

Balsamul de buze Tropical din gama doTerra Spa este o formulă naturală infuzată cu uleiuri esențiale CPTG de Lămâie Verde, Clementină și Ylang Ylang, o combinație foarte benefică pentru calmarea și hidratarea buzelor.

Balsamul de buze foarte hidratant doTerra Tropical conține Ulei de Cocos, Esteri ai uleiului de Moringa și Ulei de Avocado, precum și ceară de albine, ce permite alunecarea ușoară pe buze, lăsând în urmă o hidratare profundă de care te vei bucura pe tot parcursul zilei.

Spre deosebire de produsele existente astăzi în comerț, care abundă în ingrediente artificiale și toxice, ce dăunează pielii și buzelor, Balsamul de buze Tropical de la doTerra îți răsfață și înviorează simțurile și te ajută să ai buze frumoase și sănătoase exclusiv cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 11.67€
PREȚ DE MEMBRU:8.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Balsam de buze Tropical doTerra – Descriere

Datorită multiplelor beneficii ce țin de curățare, calmare dar și capacității de a reda frumusețea și sănătatea pielii, uleiurile esențiale folosite în toate produsele doTerra sunt foarte utile pentru îngrijirea personală și pentru igienă. Asemeni întregului corp, și buzele au nevoie de îngrijire, pentru a preîntâmpina uscarea, exfolierea și asprimea.

Uleiurile esențiale doTerra concentrate în balsamul de buze doTerra Spa Tropical te ajută să ai din nou buze moi și cu un aspect sănătos și te răsfață cu mirosuri tropicale ce te duc cu gândul la vacanță și relaxare.
Balsamul de buze Tropical doTerra a fost conceput cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale sigure.
Utilizat în mod frecvent în produse cosmetice și fiind extrem de apreciat, Uleiul esențial de Ylang Ylang este recunoscut pentru faptul că promovează o piele sănătoasă. Uleiul esențial de Lămâie Verde oferă beneficii reale de curățare atunci când este folosit topic și te poate influența în mod pozitiv, grație aromei sale energizante.

Uleiul de Moringa este un emolient ce îmbunătățește aspectul și confortul buzelor, iar Uleiul de Avocado, la fel de benefic, asigură hidratarea, acizii grași esențiali și catifelarea, pentru buze cu un aspect sănătos.

Balsam de buze Tropical doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Ține Balsamul de buze Tropical doTerra tot timpul la îndemână, în geantă sau în mașină, acasă sau la birou, pentru a asigura buzelor tale hidratarea de care au nevoie și pentru a te bucura de aroma sa specială.
 •  Atunci când buzele tale nu arată cel mai bine, utilizarea zilnică a Balsamului de buze Tropical doTerra va contribui la îmbunătățirea aspectului și senzației buzelor, cu ajutorul unor ingrediente naturale sigure, precum Uleiul de Moringa.
 •  Înviorează-ți simțurile cu Balsamul de buze Tropical în fiecare zi, lăsând mirosul energizant și vesel al uleiurilor esențiale să te ducă spre noi experiențe pozitive.
 •  Bucură-te, odată cu aplicarea Balsamului de buze Tropical de o experiență aromatică întineritoare de tip spa, unul dintre scopurile cu care a fost creată linia de balsamuri de buze doTerra Spa.
 •  Ia cu tine în vacanța de vară Balsamul de buze Tropical doTerra pentru a-ți repara și hidrata buzele arse de soare și uscate de sarea mării și bucură-te, totodată, de aroma sa energizantă.
 •  Dincolo de experiența aromatică, oferă buzelor tale hidratarea perfectă oferită de Uleiul de Avocado, ingredientul care face ca Balsamul de buze Tropical să fie un instrument perfect pentru menținea buzelor moi și sănătoase.

Balsam de buze Tropical doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe buze pe parcursul zilei după caz.

Balsam de buze Tropical doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Lămâie Verde
Ulei esențial de Clementină
Ulei esențial de Ylang Ylang
Ulei de Cocos
Ulei de Kuikui
Ulei de Avocado
Ulei de Soia
Esteri ai uleiului de Moringa
Ceară de albine
Extract de Stevia

Balsam de buze Tropical doTerra – Măsuri de precauție

Evită căldura excesivă. Întrerupe imediat utilizarea dacă apar iritații.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 baton de 4.5 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?