Biluțe On Guard doTerra

Dacă îți place amestecul protector doTerra On Guard, biluțele On Guard îți vor oferi un mod nou și simplu de a te bucura de acest amestec ce stimulează imunitatea, indiferent unde te afli sau ce faci.
Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin, amestecul protector doTerra On Guard este excelent în sprijinirea imunității și sănătății sistemului respirator.

Deși nu poți avea mereu la îndemână o sticlă de amestec do Terra On Guard, biluțele On Guard de la doTerra nu vor ocupa aproape deloc spațiu în poșetă, în mașină sau chiar în buzunar, ceea ce te va ajuta să te bucuri mai ușor de beneficiile doTerra On Guard oricând simți că ai nevoie de ele.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 24€
PREȚ DE MEMBRU:18€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Biluțe On Guard doTerra – Descriere

Când amenințările sezoniere sunt mai accentuate, biluțele On Guard îți oferă modalitatea perfectă de a proteja și susține imunitatea familiei tale cu uleiuri esențiale pure și puternice.
În plus, biluțele On Guard sunt perfecte pentru călătorii și atunci când nu te afli acasă și împrospătează respirația după mese sau pe parcursul zilei, grație conținutului lor de uleiuri esențiale de Cuișoare și Scorțișoară.

Uleiul esențial de Rozmarin conferă biluțelor On Guard capacitatea de a promova o funcție respiratorie sănătoasă, în timp ce uleiurile esențiale de Eucalipt și Portocală Sălbatică îi conferă proprietăți purificatoare și de curățare.
Te poți bucura de beneficiile amestecului protector doTerra On Guard oricând și oriunde doar cu câteva biluțe vegetale On Guard, care se dizolvă rapid în gură. Ambalajul comod al acestor biluțe le face un produs favorit doTerra.

Biluțe On Guard doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Administrează oral câteva biluțe On Guard, oriunde și oricând, pentru a te bucura de toate beneficiile imunostimulatoare ale amestecului protector doTerra On Guard chiar și atunci când nu ai o sticlă din acest amestec la îndemână.
 •  Ține mereu cu tine, în rucsac, în geantă sau în mașină un flacon cu biluțe On Guard pentru a profita de beneficiile sale atunci când ești departe de casă.
 •  Ia cîteva biluțe doTerra On Guard, pentru a promova imunitatea în anotimpurile reci, când factorii de risc sezonieri sunt mai mari și te pândesc la tot pasul.
 •  Ia câteva biluțe doTerra On Guard atunci când vrei să îți reîmprospătezi respirația pe parcursul zilei. Uleiurile esențiale de Cuișoare și Scorțișoară din compoziția biluțelor sunt folosite adesea pentru produse de igienă orală, precum paste de dinți și ape de gură, datorită capacității lor de a promova respirația proaspătă.
 •  Administrează oral biluțele doTerra On Guard când ai nevoie să oferi un plus de susținere sistemului respirator și să promovezi o respirație sănătoasă. Uleiul esențial de Rozmarin este cel care face biluțele On Guard utile pentru susținerea unui sistem respirator sănătos.
 •  Pune copilului în cutia pentru masă o biluță On Guard pe care să o ia la școală, mai ales în perioadele în care factorii sezonieri de risc sunt mai accentuați. În plus, îl va ajuta să aibă și o respirație proaspătă după masa de prânz.
 •  Consumă biluțele în timpul iernii, în timp ce călătorești sau în jurul unor grupuri mari de persoane.

Biluțe On Guard doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare orală/internă: consumă o biluță la nevoie.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Biluțe On Guard doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Cuișoare (muguri)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze/flori)
Ulei de cocos
Ulei de palmier
Agar-agar (gelatină vegetală)
Gumă de guar (agent de îngroșare)
Glicerină (umectant)
Alginat de sodiu (agent de îngroșare)
Caragenan (agent de îngroșare)
Xilitol (îndulcitor)

Biluțe On Guard doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Biluțele On Guard. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 biluță
Un flacon conține: 125 de biluțe

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?