Bone Nutrient doTerra – Lifetime Complex

Un amestec de vitamine și minerale alese special pentru a fi de folos femeilor, Bone Nutrient doTerra Women Lifetime Complex este formulat cu forme biodisponibile de nutrienți naturali ce includ vitaminele C și D, calciu, magneziu și alte minerale care susțin densitatea osoasă sănătoasă, odată cu înaintarea în vârstă a femeilor.
Produsul este destinat folosirii de către femei, începând de la vârsta adolescenței și până în perioada post-menopauză, însă Complexul Bone Nutrient doTERRA poate fi folosit și de către bărbații care au carențe ce țin de sănătatea osoasă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 28.33€
PREȚ DE MEMBRU:21.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Bone Nutrient doTerra – Descriere

Începând de la o vârstă fragedă, femeile încep să construiască masa osoasă, atingând o densitate osoasă maximă la vârsta de douăzeci de ani. O dietă bogată în substanțe nutritive osoase esențiale este esențială în acești ani de dezvoltare a osului, însă sondajele privind aportul alimentar sugerează că femeile consumă jumătate din cantitățile recomandate de calciu și alți nutrienți osoși pentru o sănătate optimă a oaselor. Această deficiență este mai pronunțată la adolescente, care au în general o predispoziție pentru o alimentație mai puțin corectă.

Deși adolescentele necesită un consum mai mare de nutrienți osoși, oasele tinere absorb substanțele nutritive cu o rată aproape dublă față de cea a femeilor adulte.

Bone Nutrient doTerra Essential Complex include 100% din cantitățile zilnice recomandate de calciu și magneziu, precum și minerale importante precum zinc, cupru, mangan și bor, vitali pentru sănătatea și forța oaselor și inexistenți în general în dieta obișnuită a femeilor.
Formula conține, de asemenea, vitaminele D2 și D3 care ajută oasele să absoarbă calciul.
Capsulele vegetale ale Bone Nutrient Lifetime Complex nu conțin lauril-sulfat de sodiu, o substanță periculoasă.

Bone Nutrient doTerra Lifetime Complex – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează zilnic Complexul Bone Nutrient Lifetime doTerra mai ales dacă știi că dieta ta nu conține cantitățile optime de vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea și menținerea masei și densității osoase sănătoase.
  •  Pentru a te feri de osteoporoză, consumă în mod regulat capsulele din Bone Nutrient Lifetime Complex. Oamenii de știință sunt de acord că vitamina D și calciul în proporții adecvate, ca parte a unei diete bine echilibrate pe tot parcursul vieții, pot reduce riscul de osteoporoză.
  •  Pentru a remedia carențele de calciu și de magneziu, cu atât mai mult la vârsta adolescenței, ia Bone Nutrient Lifetime Complex și bucură-te de sănătatea oaselor tale.
  •  Deși acest produs este formulat pentru a satisface nevoile specifice ale femeilor din zona sănătății osoase, bărbații pot folosi și ei Bone Nutrient Lifetime Complex, pentru a-și satisface nevoile de calciu și magneziu.
  •  Vara este anotimpul perfect pentru a te antrena în aer liber, pentru a-ți întări organismul și pentru a te expune la soarele de care organismul tău are nevoie pentru producerea vitaminei D. Un stil de viață activ, o dietă sănătoasă cu alimente integrale și administrarea regulată a Bone Nutrient Lifetime Complex reprezintă combinația perfectă pentru sprijinirea sănătății oaselor pe tot parcursul vieții.

Bone Nutrient Lifetime Complex doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Administrează 4 capsule pe zi, la masă, începând de la vârsta adolescenței.

Bone Nutrient Lifetime Complex doTerra – Ingrediente principale

Vitamina C
Vitamina D
Biotină
Calciu
Magneziu
Zinc
Cupru
Mangan
Bor

Bone Nutrient Lifetime Complex doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi suplimentul Bone Nutrient Lifetime Complex. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă
Un flacon: 120 de capsule moi
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?