Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist

Un sistem digestiv sănătos este extrem de important pentru toate aspectele sănătății organismului uman, astfel că atunci când sistemul digestiv nu funcționează la capacitatea sa maximă, și alte funcții din organism pot fi afectate în mod negativ.
Amestecul GX Assist doTerra, formulat pe bază de uleiuri esențiale de Oregano, Arbore de Ceai, Lămâie, Lămâiță, Mentă și Cimbru, a fost conceput pentru a îmbunătăți echilibrul microbilor din organism, precum și pentru a purifica și a curăța sistemul digestiv.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 48€
PREȚ DE MEMBRU:36€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist – Descriere

GX Assist este o combinație de uleiuri testate și certificate CPTG și acid caprilic, ce susține un tract digestiv sănătos, creând un mediu neprietenos pentru amenințările ce pot tulbura imunitatea digestivă și pot cauza tulburări digestive.

Dacă uleiurile esențiale din formula GX Assist contribuie la curățarea și purifierea sistemului digestiv, putând îmbunătăți și echilibrul microbian, acidul caprilic – o lipidă derivată din uleiul de Cocos – este folosit de decenii pentru a sprijini sănătatea digestivă. Atunci când este combinat cu combinația patentată de uleiuri esențiale doTerra, acidul caprilic ajută la crearea unui mediu digestiv sănătos.

Astfel, fie că ești în căutarea unei curățări digestive unice sau vrei să sprijini sănătatea generală a sistemului digestiv, GX Assist este soluția ideală.
GX Assist – răspunsul doTerra la nevoile imediate de detoxifiere – este formulat pentru a fi folosit 10 zile, ca pas de curățare, premergător folosirii formulei probiotice PB Assist+.

Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează 1-3 capsule GX Assist pe zi, timp de 10 zile, ca prim pas în cadrul unui program de întreținere digestivă sau al unui program de curățare de primăvară, sau lunar, pentru a sprijini sănătatea digestivă.
  •  GX Assist susține un mediu digestiv sănătos. Combinația de uleiuri esențiale cu efecte puternice de curățare și acid caprilic contribuie la menținerea funcției digestive sănătoase.
  •  Administrează GX Assist după un răsfăț gastronomic exagerat, pentru a-ți relaxa tractul digestiv și pentru a susține funcția digestivă normală.
  •  Introdu GX Assist într-un plan pentru schimbarea stilului de viață, mai ales dacă te străduiești să atingi anumite obiective de wellness. Începi cu 10 zile de GX Assist pentru a merge în direcția potrivită.
  •  Folosește GX Assist în combinație cu PB Assist+, pentru o sănătate digestivă optimă.

Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1-3 capsule gelatinoase de GX Assist pe zi, la masă, timp de 10 zile. Recomandate doar pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist – Ingrediente

Ulei esențial de Oregano (frunze)
Ulei esențial de Arbore de Ceai (frunze)
Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Mentă (plantă întreagă)
Ulei esențial de Lămâiță (frunze)
Ulei esențial de Cimbru (frunze)
Acid caprilic
Gelatină
Glicerină
Glazură alimentară
Apă purificată
Alginat de sodiu
Ceară de Carnauba

Capsule gelatinoase DoTerra GX Assist – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi capsulele GX Assist.
Nerecomandate copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă gelatinoasă
Modalitate de prezentare: 60 de capsule gelatinoase
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?