Capsule moi DDR Prime doTerra (DDR Prime Softgels)

Capsulele moi DDR Prime doTerra oferă beneficiile puternice ale Complexului Celular DDR Prime în ceea ce privește sprijinirea sănătății generale, la nivel celular, într-o capsulă simplă și comod de administrat.

Amestecul exclusiv de uleiuri esențiale DDR Prime, formulat pe bază de Ulei esențial de Cuișoare, Ulei esențial de Cimbru, Ulei esențial de Portocală Sălbatică, Ulei esențial de Tămâie, Ulei esențial de Lămâiță, Ulei esențial de Cimbru de grădină, Ulei esențial de Niaouli, Ulei esențial de Verbină sălbatică, oferă sprijin antioxidant pentru protejarea împotriva stresului oxidativ.

Capsulele moi DDR Prime sunt forma ușoară și simplă de a-ți lua porția zilnică de uleiuri esențiale care luptă cu radicalii liberi, pentru a-ți asigura o stare optimă de sănătate generală.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 77€
PREȚ DE MEMBRU:57.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi DDR Prime doTerra – Descriere

Puterea capsulelor moi DDR Prime constă în amestecul exclusiv de uleiuri esențiale speciale. Fiecare dintre uleiurile din compoziția amestecului DDR Prime și-a dovedit calitățile în ceea ce privește sprijinirea integrității celulare, dar efectele sinergetice pe care le oferă atunci când sunt combinate sunt și mai puternice.

Uleiurile esențiale de Tămâie, Portocală sălbatică și de Cuișoare și-au dovedit capacitatea de a promova un răspuns sănătos în fața radicalilor liberi.Uleiurile esențiale de Cimbru și Niaouli sprijină imunitatea și sănătatea celulară per ansamblu.
Uleiul esențial de Cimbru de grădină sprijină mecanismele naturale prin care organismul uman face față stresului oxidativ.

Uleiul esențial de Lămâiță poate proteja împotriva amenințărilor din mediu.
Uleiul esențial de Verbină sălbatică poate contribui la promovarea unei funcții cognitive sănătoase.
Împreună, această combinație de uleiuri esențiale oferă un sprijin fără egal sistemului natural de apărare a organismului împotriva radicalilor liberi.

Capsule moi DDR Prime doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Capsulele moi DDR Prime contribuie la sprijinirea imunității celulare și a sănătății celulare.
  •  Combinația exclusivă marca doTerra de uleiuri esențiale din Capsulele moi DDR Prime promoveză răspunsuri sănătoase în fața stresului oxidativ, pentru o stare generală de sănătate bună.
  •  Capsulele moi DDR Prime promoveză un răspuns sănătos în fața radicalilor liberi. Daunele provocate de radicalii liberi pot cauza o multitudine de efecte negative pentru sănătate, astfel că amestecul de uleiuri esențiale conținut de Capsulele moi DDR Prime sprijină mecanismele de apărare a organismului împotriva radicalilor liberi.
  •  Capsulele moi DDR Prime oferă un mod simplu, la îndemână și fără complicații de a te bucura de beneficiile Complexului Celular DDR Prime oriunde și oricând. Tot ce trebuie să faci este să îți iei cu tine în geantă sau în rucsac sticluța cu capsule moi, sau să o lași pe birou, la serviciu, și te vei putea bucura de beneficiile Complexului Celular DDR Prime când ești în criză de timp sau când nu ești acasă.
  •  Deși sunt extrem de benefice pentru rutina ta obișnuită, suplimentele alimentare – așa cum sunt și Capsulele moi DDR Prime, nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Capsule moi DDR Prime doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: A se lua o capsulă moale zilnic. Recomandate doar pentru adulți.

Capsule moi DDR Prime doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tămâie
Ulei esențial de Portocală sălbatică
Ulei esențial de Verbină exotică (Litsea)
Ulei esențial de Cimbru
Ulei esențial de Cuișoare
Ulei esențial de Cimbru de grădină
Ulei esențial de Niaouli
Ulei esențial de Lămâiță
Ulei de măsline extravirgin
Amidon alimentar nemodificat genetic
Caragenan (agent de îngroșare)
Glicerină (umectant)
Maltitol (agent de umplere)
Apă purificată

Capsule moi DDR Prime doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele moi DDR Prime. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?