Capsule moi On Guard + doTerra (OnGuard+ Softgels)

Capsulele moi On Guard + doTerra oferă beneficiile puternice ale amestecului exclusiv doTerra On Guard într-o capsulă simplă și comod de administrat.

Amestecul exclusiv de uleiuri esențiale On Guard, formulat pe bază de Ulei esențial de Portocală sălbatică, Ulei esențial de Cuișoare, Ulei esențial de Scorțișoară, Ulei esențial de Eucalipt și Ulei esențial de Rozmarin este susținut și îmbogățit cu ajutorul uleiurilor esențiale de Piper negru, Oregano și Roiniță pentru a crea capsulele moi unice doTerra On Guard +, pline de uleiuri esențiale cunoscute pentru întărirea și menținerea sistemului imunitar, în special atunci când amenințările din mediul înconjurător sunt mari.

Capsulele moi On Guard + sunt forma ușoară și simplă de a-ți lua porția de uleiuri esențiale doTerra care promovează un sistem imunitar sănătos.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 48€
PREȚ DE MEMBRU:36€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi On Guard + doTerra – Descriere

Dacă utilizezi în mod obișnuit amestecul protector doTerra On Guard, vei adora comoditatea Capsulelor moi On Guard +, precum și proprietățile acestora de susținere a sistemului imunitar.
La fel ca toate celelalte produse doTerra, Capsulele moi vegetariene doTerra On Guard + utilizează uleiuri esențiale puternice, de o calitate superioară, testate temeinic.
Când vine vorba de susținerea și menținerea sistemului imunitar, ai nevoie întotdeauna de ingrediente naturale sigure, iar Capsulele moi On Guard + sunt rețeta perfectă pentru nevoile tale.

Uleiurile esențiale de Cuișoare, Scorțișoară, Oregano și Roiniță sunt extrem de puternice în ceea ce privește susținerea unui sistem imunitar puternic și sănătos și joacă un rol foarte important în formula On Guard +.
Uleiul esențial de Portocală sălbatică are marele avantaj de a putea proteja organismul împotriva amenințărilor sezoniere, ceea ce îl face un ingredient ideal pentru amestecul On Guard +.
Uleiul esențial de Piper negru sprijină circulația sănătoasă, Uleiul esențial de Rozmarin contribuie la susținerea sistemului digestiv, în timp ce natura purificatoare a uleiului esențial de Eucalipt face din acesta un adaos util în Capsulele moi On Guard +.

Capsule moi On Guard + doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Ia Capsulele moi doTerra On Guard + când simți că ai nevoie de un sprijin pentru sistemul imunitar, pentru a contribui la menținerea unui sistem imunitar sănătos.
 •  Când simți că ai nevoie de sprijin pentru sistemul circulator, poți lua ocazional Capsulele moi doTerra On Guard +, după nevoie, pentru a oferi ajutorul necesar. Ingredientele din compoziția capsulelor moi doTerra On Guard + le face utile și pentru promovarea funcției respiratorii sănătoase. În plus, Capsulele moi On Guard + pot promova și o circulație sănătoasă.
 •  Capsulele moi doTerra On Guard + oferă un mod simplu și fără bătăi de cap de a te bucura de beneficiile amestecului protector On Guard. Când mergi în vacanță, ia cu tine Capsulele moi On Guard +, pentru a contribui la menținerea sănătății sistemului imunitar.
 •  La fel ca și amestecul On Guard, Capsulele moi On Guard + pot proteja organismul de amenințările din mediul înconjurător, mai ales în anotimpurile când amenințările sunt la cote înalte. Sprijinind sistemul natural de apărare antioxidant al organismului, doTerra On Guard+ oferă un mod simplu de a-ți proteja sistemul imunitar și de a-l menține sănătos.
 •  Dacă nu îți place gustul uleiurilor esențiale, sau ai pe cineva drag care nu reușește să tolereze gustul uleiurilor, capsulele moi On Guard + sunt un mod mai simplu de a lua acest amestec în doze optime, dar reducând la minim neplăcerile gustului.
 •  Deși sunt extrem de benefice pentru rutina ta obișnuită, suplimentele alimentare – așa cum sunt și Capsulele moi On Guard +, nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Capsule moi On Guard + doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1 sau mai multe capsule moi, după caz. Recomandate doar pentru adulți. A se administra ocazional.

Capsule moi On Guard + doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală sălbatică
Ulei esențial de Cuișoare
Ulei esențial de Piper negru
Ulei esențial de Scorțișoară
Ulei esențial de Eucalipt
Ulei esențial de Oregano
Ulei esențial de Rozmarin
Ulei esențial de Roiniță
Ulei de măsline extra virgin
Amidon de porumb nemodificat genetic
Maltitol (agent de umplere)
Caragenan (agent de îngroșare)
Glicerină (umectant)
Apă purificată

Capsule moi On Guard + doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele moi On Guard +. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?