Capsule moi Serenity doTerra (Serenity Softgels)

Capsulele moi Serenity de la doTerra sunt o combinație unică de ulei esențial de Levănțică, L-Teanină și extracte naturale din plante, într-o capsulă vegetală moale, care te ajută să obții somnul reconfortant de care ai nevoie fără să te simți amețit si somnolent a doua zi.

Complexul odihnitor doTerra Serenity combină beneficiile bine cercetate și relaxante ale uleiului esențial de Lavandă și ale L-Teaninei, cu extracte de Roiniță, Floarea pasiunii și Mușețel, pentru a promova relaxarea și somnul.
Contrar așteptărilor, Capsulele moi doTerra Serenity nu conțin amestecul de uleiuri esențiale Serenity de la doTerra, ci o combinație unică naturală, pentru a te ajuta să ai parte de somnul dorit.

Deși există sute de recomandări diferite, rețete naturiste și suplimente alimentare care promit să te ajute să ai parte de un somn odihnitor, nu există un remediu universal valabil. DoTerra vine, în schimb, cu o soluție care utilizează ingrediente cu o eficiență dovedită istoric și cele mai recente inovații din știința modernă.

Uleiul esențial de Levănțică, folosit din cele mai vechi timpuri pentru diversele sale beneficii, este utilizat intern pentru a încuraja un somn odihnitor, pentru a calma sistemul nervos și pentru a contribui la reducerea stresului.
L-Teanina – un aminoacid care se găsește în mod natural în ceaiul verde – promovează și ea relaxarea și somnul și a fost studiată pentru efectele sale calmante asupra sistemului nervos. L-Teanina are capacitatea unică de a promova relaxarea, fără sa cauzeze stări de amețeală și de somnolență.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 38.67€
PREȚ DE MEMBRU:29€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi Serenity doTerra – Descriere

Capsulele moi Serenity de la doTerra ameliorează insomniile ocazionale, promovează somnul și relaxarea sănătoasă, te ajută să ai un somn revigorant atunci când ai nevoie, fără să te facă să te simți amețit sau adormit a doua zi.
Capsulele moi Serenity de la doTerra fac o diferență reală în ceea ce privește calitatea somnului, încurajând întotdeauna un somn odihnitor, fie că ești acasă, fie într-o călătorie stresantă sau de serviciu.
În plus, Capsulele moi Serenity sunt ideale pentru calmarea sistemului nervos și contribuie la reducerea stresului.
Ia întotdeauna cu tine în deplasări Capsulele moi Serenity și bucură-te de beneficiile sale rapide și naturale.

Capsule moi Serenity doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează 1-2 Capsule moi Serenity înainte de culcare. Nu lua cu mâncare, și în general evită mesele grele înainte de culcare, pentru că ele îngreunează somnul.
  •  Utilizează Capsulele moi Serenity împreună cu alte produse din gama Serenity pentru cele mai bune rezultate.
  •  Deși sunt un supliment excelent când ai nevoie de un somn odihnitor, Capsulele moi Serenity nu trebuie să înlocuiască un stil de viață sănătos.

Capsule moi Serenity doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1-2 capsule moi, înainte de culcare. Recomandate doar pentru adulți. A se administra ocazional.

Capsule moi Serenity doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Levănțică
L-theanină
Un amestec format din extracte vegetale de Roiniță, Floarea pasiunii și Mușețel.

Capsule moi Serenity doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi capsulele moi Serenity. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?