Capsule moi Smart & Sassy (Smart & Sassy Softgels) doTerra

Având la bază un amestec exclusiv formulat din uleiuri esențiale de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară, Capsulele moi Smart & Sassy doTerra sunt extrem de benefice pentru stimularea metabolismului și gestionarea poftei de mâncare fără diuretice, fără substanţe stimulante și fără calorii

Amestecul stimulant Smart & Sassy a fost conceput special ca o modalitate naturală de a controla pofta de foame, de a calma stomacul și de a stimula o stare de spirit pozitivă, iar Capsulele moi Smart & Sassy sunt un mod confortabil și ușor de a obține beneficiile extrem de popularului amestec de uleiuri esențiale Smart & Sassy.

Spre deosebire de multe suplimente sau produse de slăbit de pe piață, Capsulele moi Smart & Sassy utilizează ingrediente naturale sigure, pentru a te ajuta să îți gestionezi greutatea într-un mod sănătos. Formula Smart & Sassy nu conține diuretice, stimulente și nici calorii, ci folosește uleiuri esențiale și extracte din plante pentru a te ajuta să atingi obiectivele într-un mod natural.

Când sunt utilizate ca parte a unui program sănătos de gestionare a greutății și combinate cu o dietă sănătoasă și exerciții, Capsulele moi Smart & Sassy de la doTerra pot stimula metabolismul și pot reduce pofta de mâncare, devenind astfel ajutorul tău de nădejde pentru un corp frumos și sănătos.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 50.67€
PREȚ DE MEMBRU:38€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi Smart & Sassy doTerra – Descriere

Unele dintre cele mai apreciate capsule moi oferite de doTerra, populare atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, Capsulele moi Smart & Sassy sunt un must-have atunci când vrei să slăbești, să controlezi apetitul în mod natural și să ai un metabolism sănătos.
Smart & Sassy conțin uleiuri esențiale de Grapefruit și Lămâie, ambele cu un conținut ridicat de limonen, care contribuie la purificarea și curățarea organismului, în timp ce Menta contribuie la o digestie sănătoasă și la reducerea apetitului. În plus, Ghimbirul și Scorțișoara sprijină sănătatea funcțiilor digestive şi imunitare.
Capsulele moi Smart & Sassy sunt perfecte dacă îți dorești o modalitate simplă și practică de a consuma amestecul de uleiuri esențiale Smart & Sassy, dar și atunci când simți nevoia unei stimulări a metabolismului când ești departe de casă.

Capsule moi Smart & Sassy doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Consumă Capsulele moi Smart & Sassy înainte de un antrenament, pentru un impuls revitalizant de energie și pentru a te bucura de beneficiile unui metabolism sănătos. Vei beneficia de asemenea și de un boost de dispoziție, o parte majoră a atingerii obiectivelor tale de greutate și fitness.
  •  Administrează Capsulele moi Smart & Sassy înainte de mese pentru a te ajuta să controlezi pofta de mâncare și să eviți supraalimentarea. În acest fel îți vei gestiona eficient poftele atunci când acestea amenință să împiedice progresul.
  •  Capsulele moi Smart & Sassy au beneficii detoxifiante și digestive care pot contribui la digestie și pot calma stomacul, o altă parte importantă a gestionării eficiente a greutății.
  •  Utilizează Capsulele moi Smart & Sassy împreună cu alte produse din linia de produse Smart & Sassy pentru cele mai bune rezultate.
  •  Deși sunt un supliment minunat în rutina ta pentru slăbit, suplimentele alimentare – așa cum sunt și Capsulele moi Smart & Sassy nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Capsule moi Smart & Sassy doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 3 până la 5 capsule moi pe zi, după necesități. Doar pentru adulți.

Capsule moi Smart & Sassy doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Grapefruit (coajă)
Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Mentă (planta integrală)
Ulei esențial de Ghimbir (rădăcină)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Amidon de porumb nemodificat genetic
Glicerină (umectant)
Caragenan (agent de îngroșare)
Maltitol (agent de umplere)
Apă purificată

Capsule moi Smart & Sassy doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele moi Smart & Sassy. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 Capsulă vegetală moale
Un flacon: conține 90 de capsule moi

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?