Capsule moi TriEase doTerra (TriEase Softgels)

Având la bază un amestec exclusiv formulat cu trei dintre cele mai potente uleiuri esențiale existente – Uleiul esențial de Lămâie, Uleiul esențial de Levănțică și Uleiul esențial de Mentă – Capsulele moi TriEase au fost dezvoltate pentru a proteja împotriva factorilor de risc sezonieri și de mediu și pentru a promova un sistem respirator sănătos ori de câte ori e nevoie.

Fiecare capsulă moale TriEase conține părți egale din cele trei uleiuri esențiale recunoscute pentru capacitatea lor de a menține o respirație curată și un răspuns imunitar sănătos atunci când sunt combinate.

Uleiul esențial de Lămâie curăță sistemele corpului și este utilizat frecvent pentru combaterea disconfortului respirator.

Uleiul esențial de Levănțică este renumit pentru efectele sale calmante și echilibrante și pentru beneficiile de susținere a pielii.

Uleiul esențial de Mentă promovează respirația clară și funcția respiratorie sănătoasă. Împreună, ele oferă sinergia perfectă pentru protecția sezonieră, prezentă în Capsulele moi TriEase, ușor de utilizat, în mod regulat sau la nevoie.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37.33€
PREȚ DE MEMBRU:28€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi TriEase doTerra – Descriere

Folosit atât de către utilizatorii cunoscători de uleiuri esențiale, cât și de către începători, amestecul celor trei uleiuri este foarte popular datorită beneficiilor pe care le are pentru sănătatea căilor respiratorii.
Datorită Capsulelor moi TriEase combinația de uleiuri esențiale de Lămâie, Levănțică și Mentă poate fi consumată rapid și ușor atunci când călătorești, când participi la evenimente în aer liber sau când factorii sezonieri de risc sunt la cote ridicate.
Capsulele moi TriEase pot fi consumate în condiții de siguranță zilnic în perioadele de disconfort sezonier, pentru a promova respirația limpede și sănătatea respiratorie generală.

Capsule moi TriEase doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Cel mai semnificativ beneficiu al Capsulelor moi TriEase este protecția împotriva elementelor sezoniere și de mediu, combinația de uleiuri de Lămâie, Levănțică și Mentă promovând respirația clară, funcția respiratorie sănătoasă și curățarea sistemelor corpului.
 •  Administrează Capsulele moi TriEase înainte de o activitate în aer liber primăvara sau toamna, pentru a te feri de disconfortul sezonier.
 •  Administrează Capsulele moi TriEase vara, înainte de ieșiri la camping sau la picnicuri, pentru a te bucura de timpul petrecut în aer liber, fără probleme respiratorii.
 •  Dacă suferi de alergii la diverse plante sau la polen, administrează Capsulele moi TriEase pentru a ameliora problemele respiratorii create de factorii de mediu și pentru a te bucura de natură fără restricții.
 •  Ține tot timpul la tine flaconul cu Capsule moi Tri Ease dacă simți frecvent nevoia unui stimul pentru aparatul respirator.
 •  Deși sunt un supliment minunat la rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Capsule moi TriEase doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1-2 capsule moi pe zi, în funcție de necesități.
Recomandate doar pentru adulți.

Capsule moi TriEase doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Mentă (plantă întreagă)
Amidon de porumb nemodificat genetic
Maltitol (agent de umplere)
Caragenan (agent de îngroșare)
Glicerină (umectant)
Apă purificată

Capsule moi TriEase doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi capsulele moi TriEase. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?