Capsule moi Zendocrine doTerra (Zendocrine Softgels)

Având la bază un amestec exclusiv formulat cu Ulei esențial de Tangerină, Ulei esențial de Rozmarin, Ulei esențial de Mușcată, Ulei esențial de Ienupăr și Ulei esențial de Frunze de Coriandru, capsulele moi Zendocrine doTerra sunt extrem de benefice în curățarea organismului de toxine și de radicalii liberi care pot încetini sistemele din organism.

Expunerea la toxine este unul dintre cei mai importanți factori ce afectează astăzi starea generală de sănătate și, din păcate, și unul dintre cei mai neînțeleși. În viața de zi cu zi suntem expuși în mod constant la elemente dăunătoare și avem sisteme complexe care, atunci când funcționează optim, ne ajută corpul să scape de aceste substanțe potențial dăunătoare. Capsulele moi Zendocrine sunt concepute pentru a susține organele și procesele de detoxifiere ale organismului pentru o stare generală de sănătate optimă.

Iată de ce Capsulele moi Zendocrine doTerra sunt arma ta de apărare împotriva agenților de toxicitate care te afectează zilnic.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 39€
PREȚ DE MEMBRU:29.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi Zendocrine doTerra – Descriere

Combinația exclusivă de uleiuri esențiale din Capsulele moi Zendocrine a demonstrat că uleiurile esențiale au o serie de beneficii detoxifiante, ajutând organismul să elimine substanțele toxice care îi dăunează.
Dincolo de capacitățile sale puternice de detoxifiere, această combinație de uleiuri esențiale marca doTerra și-a demonstrat capacitățile în sprijinirea funcționării sănătoase a ficatului și în promovarea efectelor purificatoare interne.

Capsulele moi Zendocrine doTerra oferă un mod convenabil și ușor de a te bucura de beneficiile detoxifiante ale amestecului de uleiuri esențiale Zendocrine.
Uleiul esențial de Mandarină are beneficii puternice de purificare, datorită concentrației sale ridicate de limonen.
Uleiul esențial de Rozmarin este recunoscut pentru susținerea funcționării corecte a ficatului, Uleiul esențial de Ienupăr susține funcția sănătoasă a rinichilor, în timp ce Uleiul esențial de Frunze de Coriandru susține mecanismele naturale de detoxifiere. Uleiul esenșial de Mușcată, la rândul său, și-a dovedit beneficiile în ceea ce privește sprijinirea funcționării adecvate a organelor responsabile pentru eliminarea substanțelor nedorite din organism.

Combinate, beneficiile sinergetice ale acestor uleiuri esențiale oferă o modalitate simplă și la îndemână de a minimiza efectele toxinelor la care suntem expuși în viața de zi cu zi.

Capsule moi Zendocrine doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Capsulele moi Zendocrine contribuie la curățarea organismului de toxine și radicali liberi care pot încetini sistemele din organism. Combinația exclusivă de uleiuri esențiale conținute în Capsulele moi Zendocrine s-a dovedit a avea numeroase beneficii detoxifiante.
  •  Acest supliment poate ajuta, de asemenea, la susținerea unui ficat sănătos. Administrarea zilnică a Capsulelor moi Zendocrine susține funcționarea corectă a ficatului, principala redută de apărare a organismului împotriva substanțelor nedorite.
  •  Uleiurile esențiale din formula Capsulelor moi Zendocrine au și efecte purificatoare împotriva substanțelor nedorite din organism. Limonenul, de pildă, principalul constituent al uleiului esențial de Mandarină, este o substanță cu beneficii extrem de puternice în ceea ce privește curățarea la nivel intern.
  •  Capsulele Zendocrine oferă toate beneficiile amestecului de uleiuri esențiale Zendocrine într-o capsulă moale, ușor de consumat. Fără riscuri și fără complicații, poți lua o capsulă moale Zendocrine de 2-3 pe zi, după nevoie.
  •  Fiind concepute pentru a contribui la gestionarea toxinelor din organism, Capsulele moi Zendocrine pot fi folosite zilnic, sau ca parte a unei curățări detoxifiante.

Capsule moi Zendocrine doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă o capsulă moale de două sau trei ori pe zi, după caz.
Recomandate doar pentru adulți.

Capsule moi Zendocrine doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tangerină
Ulei esențial de Rozmarin
Ulei esențial de Mușcată
Ulei esențial de Ienupăr
Ulei esențial de Coriandru
Ulei de măsline extra virgin
Amidon de porumb nemodificat genetic
Maltitol (agent de umplere)
Caragenan (agent de îngroșare)
Glicerină (umectant)
Apă purificată

Capsule moi Zendocrine doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele moi Zendocrine. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?