Capsule moi ZenGest doTerra (ZenGest Softgels)

Având la bază un amestec exclusiv formulat cu uleiuri esențiale de Anason, Mentă, Ghimbir, Chimen, Coriandru, Tarhon și Fenicul, Capsulele moi ZenGest doTerra sunt extrem de benefice în susținerea sistemului digestiv, ameliorând indigestia ocazională și promovând sănătatea digestivă generală. În plus, uleiurile esențiale de Ghimbir, Fenicul și Coriandru din compoziția acestui amestec sunt deosebit de eficiente în cazul răului de mișcare și al disconfortului stomacal.

Capsulele sunt un mod convenabil și ușor de a obține beneficiile amestecului de uleiuri esențiale ZenGest, fiecare capsulă vegetală conținând 120 mg de ZenGest, extrem de popularul amestec doTerra, care remediază disconfortul stomacal și reface sănătatea digestivă generală.
Capsulele vegetale moi ZenGest sunt perfecte pentru călătorii sau pentru persoanele care au nevoie de beneficiile amestecului ZenGest dar nu pot folosi varianta de amestec de uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 32.33€
PREȚ DE MEMBRU:24.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule moi ZenGest doTerra – Descriere

Cu numeroasele aplicații și aroma liniștitoare, amestecul de uleiuri esențiale ZenGest și celelalte produse din gama sa – așa cum sunt și Capsulele moi ZenGest – au devenit rapid extrem de populare în rândul clienților doTerra.
Un avantaj extrem de atractiv al Capsulelor moi ZenGest este acela că îți oferă toate beneficiile amestecului de uleiuri esențiale ZenGest într-o capsulă vegetală comodă și ușor de înghițit.
Incluse în rutina ta zilnică, Capsulele moi ZenGest te ajută să experimentezi beneficiile unei digestii sănătoase pe tot parcursul zilei.

Capsulele moi ZenGest ajută la reducerea balonării, gazelor și a indigestiei ocazionale.
Mai mult, ele combat disconfortul gastric ce vine la pachet cu călătoriile dese și cu degustarea frecventă a unor alimente noi sau exotice.
Fie că ești acasă sau ai nevoie de susținere digestivă în deplasare, Capsulele moi ZenGest reduc disconfortul digestiv, ameliorează starea de rău și conferă o senzație liniștitoare.

Capsule moi ZenGest doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Capsulele moi ZenGest sprijină o digestie sănătoasă și eficientă, astfel încât să poți profita la maximum de alimentele pe care le consumi, fără disconfort gastric.
 •  Înghite Capsulele moi ZenGest cu apă sau ceai pentru a menține un tract gastrointestinal sănătos sau administrează zilnic ca mijloc de susținere a funcționării corecte a tractului gastrointestinal.
 •  Administrează Capsulele moil ZenGest atunci când călătorești sau încerci alimente noi, pentru a calma disconfortul stomacal ocazional. Noile experiențe sunt distractive, dar de multe ori vin cu un preț. Ține la îndemână Capsulele moi ZenGest pentru aceste momente.
 •  Ține Capsulele ZenGest în poșetă sau în mașină pentru momentele în care te confrunți cu probleme incomode, precum balonare, gaze sau indigestie.
 •  Pentru disconfort digestiv sau pentru cazuri foarte grave de indigestie administrează Capsulele moi ZenGest împreună cu amestecul de uleiuri esențiale ZenGest, zilnic sau după necesități.
 •  Ia Capsulele moi ZenGest la micul dejun, pentru a te bucura de o digestie mai eficientă pe tot parcursul zilei.
 •  Ține la îndemână Capsulele moi ZenGest în perioada Sărbătorilor, când te bucuri de mese copioase în familie, pentru a promova digestia și a te bucura pe deplin de petrecerile din vacanță.
 •  Capsulele ZenGest pot ameliora și stările de rău gastric.

Capsule moi ZenGest doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă o capsulă moale o dată sau de mai multe ori pe zi, după necesități. Doar pentru adulți.

Capsule moi ZenGest doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Anason (semințe)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Ghimbir (rizom/rădăcină)
Ulei esențial de Chimen (semințe)
Ulei esențial de Coriandru (semințe)
Ulei esențial de Tarhon (plantă integrală)
Ulei esențial de Fenicul (semințe)
Ulei de măsline extra virgin
Amidon de porumb nemodificat genetic
Glicerină (umectant)
Caragenan (agent de îngroșare)
Maltitol (agent de umplere)
Apă purificată

Capsule moi ZenGest doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele moi ZenGest. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule moi gelatinoase

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?