Capsule probiotice DoTerra PB Assist+

PB Assist+ de la doTerra este o formulă patentată – formată din fibre prebiotice și șase tulpini de microorganisme probiotice – ce susține comunitatea de bacterii prietenoase de care tractul gastrointestinal are nevoie pentru a-și menține funcționarea la parametri maximi.

PB Assist+ se prezintă sub formă de capsulă vegetală cu două straturi, iar cele 6 miliarde de CFU (unități formatoare de colonii) de culturi probiotice active și fructo-oligozaharide prebiotice solubile din formula sa promovează sănătatea tractului gastrointestinal, contribuind la prevenirea proliferării organismelor neprietenoase.

Administrarea zilnică a doTerra PB Assist+ favorizează sănătatea tractului gastro-intestinal, atât de necesară pentru confortul general și pentru sănătatea optimă a întregului organism.
Trei capsule vegetale pe zi susțin sistemul digestiv și imunitar sănătos, absorbția alimentelor și metabolismul pentru o bunăstare optimă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 58.67€
PREȚ DE MEMBRU:44€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule probiotice DoTerra PB Assist+ – Descriere

Formula probiotică patentată PB Assist+ include L. Acidopholus, B. Bifidus, B. Longum, L. Plantarum și L. Caseii, toate extrem de importante în promovarea unui echilibru pozitiv și a varietății bacteriilor intestinale sănătoase.
Deși beneficiile probioticelor sunt bine cunoscute, multe suplimente nu pot traversa intacte mediul acid din stomac. Capsulele vegetale cu strat dublu, cu eliberare în timp, folosite pentru PB Assist+ protejează culturile probiotice, astfel încât acestea să poată oferi sprijinul gastric și imun de care ai nevoie.
Mai mult, PB Assist+ sprijină metabolismul și absorbția optimă a alimentelor.
Administrează PB Assist+ timp de 10 zile, ca pas ulterior unei cure de 10 zile cu doTerra GX Assist, pentru a promova un echilibru pozitiv și înmulțirea bacteriilor benefice.

Capsule probiotice DoTerra PB Assist+ – Beneficii și Mod de utilizare

 •  PB Assist+ conferă elementele de bază pentru promovarea unui echilibru pozitiv, precum și pentru proliferarea bacteriilor intestinale benefice.
 •  Cele 6 milioane de unități formatoare de colonii (CFU) din compoziția PB Assist+ contribuie la menținerea echilibrului sănătos al microflorei intestinale.
 •  Administrează 3 capsule de PB Assist+ pe zi pentru a sprijini sănătatea tractului gastrointestinal, în mod deosebit a intestinelor și colonului.
 •  Folosește PB Assist+ pentru a sprijini metabolismul și pentru a stimula absorbția alimentelor atunci când tractul gastrointestinal nu funcționează la parametri maximi.
 •  Administrează zilnic 3 capsule PB Assist+ la masă pentru a-ți asigura un echilibru sănătos al microflorei intestinale.
 •  Folosește PB Assist+ timp de 10 zile pe lună sau mai frecvent, după o curățare sau detoxifiere, pentru a recoloniza flora digestivă sănătoasă și pentru a restabili echilibrul florei.
 •  Administrează PB Assist+ pentru o perioadă prelungită atunci când flora digestivă a fost compromisă de antibiotice sau de alți factori de stres care acționează asupra sistemului digestiv.
 •  Administrează PB Assist+ în timpul călătoriilor, pentru a stimula imunitatea sistemului digestiv.
 •  Folosește PB Assist+ o dată pe zi, în cadrul unui program de întreținere, dacă suferi de disconfort digestiv ocazional.

Capsule probiotice DoTerra PB Assist+ – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 3 capsule de PB Assist+ pe zi, la masă, timp de 10 zile.
Recomandate doar pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Capsule probiotice DoTerra PB Assist+ – Ingrediente

Lactobacillus Acidophilus
Bifidobacterium Lactis
Lactobacillus Salivarius
Lactobacillus Casei
Bifidobacterium Bifidum
Bifdobacterium Longum
Prebiotice FOS – fructo-oligo-zaharide
Glicerină vegetală
Hipromeloză vegetală
Celuloză Microcristalină
Stearat de Magneziu
Silica
Clorofilină cupru-sodică

Capsule probiotice DoTerra PB Assist+ – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi capsulele PB Assist+.
Nerecomandate copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon de PB Assist+: conține 30 de capsule vegetale cu strat dublu
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?