Capsule vegetale moi doTerra

Concepute special pentru a te ajuta să îți personalizezi nevoile ce țin de suplimentele alimentare, precum și pentru a permite administrarea internă a uleiurilor esențiale doTerra, Capsulele Vegetale Moi doTerra oferă o modalitate convenabilă și sănătoasă de a consuma ingredientele nutriționale pe cale orală și altfel decât prin intermediul dietei.
Dacă ești dependent de uleiurile esențiale doTerra și vrei să te bucuri de toate beneficiile acestora, inclusiv de cele interne,Capsulele vegetale moi doTerra sunt un produs care nu trebuie să lipsească din arsenalul tău.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 7.33€
PREȚ DE MEMBRU:5.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Capsule vegetale moi doTerra – Descriere

Capsulele vegetale doTerra sunt capsule gelatinoase goale, ce nu conțin conservanți, gelatină, grâu, zahăr, amidon, lactate și produse animale. În plus, ele sunt obținute din ingrediente vegetale inerte, care nu afectează digestia.
Un flacon de Capsule vegetale moi doTerra cuprinde 160 de capsule HPMC (Hipromeloză) – un agent de gelifiere ce permite protejarea ingredientelor sensibile de mediul acid din stomac, precum și dizolvarea completă în intestin. Hipromeloza (sau hidroxipropil metilceluloza) este un material 100% vegetal, ce constă în apă purificată și fibre sau celuloză din plante.
Capsulele vegetale moi sunt una dintre modalitățile prin care poți utiliza și intern uleiurile esențiale doTerra cu numeroase beneficii pentru organism la nivel general, nu numai pentru piele sau aromatic.
Din toată gama de uleiuri esențiale doTerra, 37 se pot consuma și intern, în siguranță. Ele pot fi administrate în preparate culinare, în apă și alte băuturi preferate, sau în Capsulele vegetale moi doTerra, indispensabile unui pasionat de uleiuri esențiale.

Capsule vegetale moi doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Umple Capsulele vegetale moi doTerra cu ingredientele dorite și administrează pe cale orală.
  •  Dacă utilizezi Capsulele vegetale moi cu uleiuri esențiale, nu se recomandă preumplerea capsulelor pentru utilizarea ulterioară, deoarece proprietățile uleiurilor esențiale vor compromite capsula vegetală.
  •  Dacă nu îți place gustul diverselor tablete, medicamente, suplimente alimentare sau nu vrei să simți gustul uleiurilor esențialeîn băuturi și alimente, Capsulele vegetale moi doTerra sunt varianta ideală pentru administrarea acestor ingrediente: nu au miros și nici gust, ajung imediat în sistemul digestiv, alunecând foarte ușor și se dizolvă rapid.
  •  Adaugă într-o capsulă vegetală 1-2 picături din uleiul esențial preferat și bucură-te de beneficiile acestor uleiuri pentru organism. Uleiurile esențiale doTerra au beneficii pentru sistemul imunitar, sistemul respirator, sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sănătatea proceselor digestive și protejează împotriva radicalilor liberi, previn oxidarea, susțin un nivel sănătos al zaharului în sânge, susțin funcționarea ficatului, un metabolism sănătos, funcționarea celulară, sănătatea tractului urinar… și lista poate continua. Iar Capsulele vegetale moi doTerra te ajută să te bucuri la maxim de aceste beneficii, transportând uleiurile esențiale mai rapid în organism și permițându-le să lupte cu problemele.
  •  Alături de uleiul esențial sau amestecul de uleiuri esențiale, mai poți adăuga într-o Capsulă vegetală moale doTerra și Ulei de cocos sau Ulei de măsline, pentru a dilua uleiurile esențiale.

Capsule vegetale moi doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Umple capsula vegetală cu ingredientul dorit și administrează pe cale orală. Respectă întotdeauna instrucțiunile produselor de sănătate naturale, aprobate special pentru utilizarea cu doTerra Veggie Caps.

Capsule vegetale moi doTerra – Ingrediente principale

Hipromeloză

Capsule vegetale moi doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Capsulele vegetale moi cu orice ingredient. Nerecomandate copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă
Un flacon: 160 de capsule moi
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?