Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra

Complexul de Energie și Vitalitate Mito2Max doTerra este o formulă patentată de extracte din plante standardizate și cofactori metabolici care susțin producția de energie celulară sănătoasă. Produsul doTerra este, astfel, o alternativă pe termen lung pentru băuturile cu cafeină și suplimentele pentru energie și vitalitate.

Ingrediente precum L-Carnitină, Cordyceps, Extract din Rădăcină de Ginseng American, Extract din Frunze de Ginkgo, Extract din Rădăcină de Ashwagandha, Acid Alfa-lipoic, Coenzima Q10 și Quercetină dihidrat funcționează sinergic pentru a furniza energie fizică și mentală organismului.
Un supliment popular doTerra, Complexul de Energie și Vitalitate Mito2Max este o abordare nouă a energiei naturale durabile, care stimulează energia mergând direct la sursă: celulele umane.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 67€
PREȚ DE MEMBRU:50.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra – Descriere

În interiorul celulelor umane se află mitocondriile, organul responsabil pentru procesele biomecanice de respirație și generare de energie. Pe măsură ce îmbătrânim, funcția mitocondrială a corpului nostru devine mai puțin eficientă, făcând din ce în ce mai dificilă menținerea nivelului de energie pentru a participa la activitățile de care ne bucurăm. Mito2Max susține funcția mitocondrială sănătoasă, având ca rezultat îmbunătățirea nivelului de energie, a rezistenței și a capacității aerobe.

Mito2Max oferă, de asemenea, un puternic suport antioxidant. Extractele din frunze de Gingko și Rădăcina de Ashwagandha incluse stimulează aportul exogen de antioxidanți, contribuind la controlul răspândirii radicalilor liberi.
Oligonolul este un amestec antioxidant unic și puternic ce combină polifenoli biologic activi din fructe de Litchi și Ceai Verde într-o formă care le permite să fie absorbiți rapid și este eficient în protejarea celulelor împotriva radicalilor și oxidării. Oligonolul contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea circulației și stimulează energia, ambele importante pentru îmbătrânirea sănătoasă generală.

Extractul de rădăcină de Ashwagandha, care a fost numit „planta veacurilor” datorită numeroaselor utilizări pe care le oferă, a fost studiat de generații și a utilizat pentru stimularea nivelului de energie și pentru susținerea imunității și libidoului, având în același timp efecte pozitive asupra dispoziției, somnului și stresului.

Spre deosebire de alte suplimente energetice, Mito2Max furnizează energie susținută fără nervozitate. Excitanții alternativi care conțin cofeină și alte ingrediente nenaturale furnizează doar scurte puseuri de energie și adesea te fac să te simți mai rău la final.
În plus, Mito2Max nu conține ingrediente din produse de origine animală, lapte sau produse din grâu. Este fabricat din capsule vegetale fără lauril sulfat de sodiu pentru o mai mare ușurință la digerare și o biodisponibilitate ridicată.

Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Utilizează Mito2Max pentru beneficiile pe care le oferă mitocondriilor, responsabile pentru respirație și pentru producția de energie.
 •  Când simți că ai nevoie de ceva mai multă energie decât de obicei pentru a duce la bun sfârșit activitățile care îți fac plăcere, începe administrarea Complexului de Energie și Vitalitate Mito2Max.
 •  Fie că te pregătești de participarea la un maraton sau ai nevoie de energie pentru o perioadă de predare la birou, Mito2Max oferă beneficii metabolice pentru a sprijini orice îți propui să faci.
 •  Dacă ai în față o perioadă cu examene, folosește-te de beneficiile extractelor standardizate de Ginseng American, Ginkgo și Ashwaganda ca și de Coenzima Q10, responsabile pentru îmbunătățirea energiei mentale și pentru acuitatea de lungă durată.
 •  Include Mito2Max în rutina ta zilnică dacă vrei să renunți la cafea, la băuturile energizante sau la cele răcoritoare cu cofeină și zahăr. Complexul de Energie și Vitalitate Mito2Max va fi o alternativă naturală desăvârșită la aceste stimulente artificiale. Luat în fiecare dimineață, Mito2Max sprijină energia naturală și durabilă.
 •  Ia Complexul de Energie și Vitalitate Mito2Max înainte de un test important pentru a îmbunătăți concentrarea și te vei bucura de o vigilență mentală superioară.
 •  Ia două capsule de Mito2Max în fiecare dimineață cu micul dejun, pentru a susține energia și concentrarea pentru tot restul zilei.

Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Ia 2 capsule zilnic, la masă. Evită să consumi capsulele Mito2Max înainte de a merge la culcare.

Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra – Ingrediente principale

L-Carnitină
Cordyceps
Oligonol (Extract de Litchi și Extract de Ceai Verde)
Extract din Rădăcină de Ginseng American
Extract din Frunze de Ginkgo
Extract din rădăcină de Ashwagandha
Acid alfa-lipoic
Coenzima Q10
Quercetină dihidrat

Complex de Energie si Vitalitate Mito2Max doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi complexul de energie si vitalitate Mito2Max. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule vegetale
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?