Complex de enzime digestive doTerra ZenGest TerraZyme

Complexul de enzime digestive doTerra ZenGest TerraZyme este un amestec patentat de enzime active din alimente integrale și co-factori de susținere, care lipsesc adesea din alimentele gătite, procesate și din produsele pline de conservanți.
Complexul de enzime include, de asemenea, amestecul patentat doTerra Tummy Tamer, pe bază de Extract de rădăcină de Ghimbir, Extract de frunze de Mentă și Extract de semințe de Chimion, pentru a promova confortul gastrointestinal.
TerraZyme este sigur și eficient și poate fi folosit zilnic, la fiecare masă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 51€
PREȚ DE MEMBRU:38.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Complex de enzime digestive doTerra ZenGest TerraZyme – Descriere

Combinația puternică de enzime digestive din TerraZyme – Protează, Papaină, Amilază, Lipază, Lactază, Alfa-Galactozidază, Celulază, Sucrază, Enzime anti-gluten și Glucoamilază – sprijină producția constantă de enzime esențiale pentru funcțiile biochimice sănătoase, inclusiv digestia sănătoasă a nutrienților din alimentație și metabolismul celular al nutrienților. Enzimele din TerraZyme contribuie la digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complecși, zaharurilor și fibrelor din alimente.

În același timp, combinația de enzime din ZenGest TerraZyme reduce nevoia ca organismul să producă nutrienți digestivi, eliberând astfel resurse importante pentru niveluri optime de activitate și producție de enzime.
O dietă echilibrată, constând din alimente integrale, neprocesate, ar trebui să poată satisface nevoile organismului de enzime alimentare, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Tocmai de aceea, utilizarea unui supliment alimentar pe bază de enzime alimentare, așa cum este ZenGest TerraZyme este o modalitate convenabilă de a garanta că ai parte de enzimele necesare pentru digestia și utilizarea corectă a nutrienților pe care îi consumi.

TerraZyme poate fi folosit și ca sprijin pentru anumite intoleranțe alimentare precum cele la proteine, grăsimi si carbohidrați.

Complex de enzime digestive DoTerra ZenGest TerraZyme – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Administrează ZenGest TerraZyme zilnic, pentru a susține și a îmbunătăți procesele digestive naturale ale corpului. Folosit ca supliment zilnic, TerraZyme susține procesele naturale ale corpului, astfel încât să poți profita la maximum de ceea ce mănânci, fără disconfortul asociat.
 •  Ia câte o capsulă ZenGest TerraZyme înainte de o masă la care știi că urmează să consumi alimente care îți produc în mod obișnuit disconfort gastric, astfel încât să te simți confortabil atât la masă, cât și după aceasta.
 •  Ia întotdeauna cu tine în vacanțe și călătorii ZenGest TerraZyme, astfel încât atunci când vei încerca restaurante noi și feluri de mâncare cu care organismul tău nu este obișnuit, să poți fi sigur că tulburările gastrice nu îți strică vacanța.
 •  Ține un flacon de capsule TerraZyme în poșetă, pentru acele momente în care e posibil să ai nevoie de o alinare imediată a unui stomac deranjat.
 •  Dacă suferi de intoleranțe alimentare și ți-e greu să găsești un supliment care să coincidă cu nevoile tale alimentare specifice, fă-ți din capsulele ZenGest TerraZyme un aliat de încredere. Capsulele nu conțin gluten, grâu sau lapte.
 •  Capsulele vegetale HPMC fara sodium lauryl-sulfate fac din TerraZyme o opțiune potrivită și pentru cei care caută un supliment adecvat vegetarienilor.
 •  Folosește ZenGest TerraZyme alături de alte suplimente pentru a te bucura și mai mult de beneficiile sale. Deși este foarte eficient și folosit pe cont propriu – zilnic sau ocazional – TerraZyme este eficient și în paralel cu Amestecul exclusiv doTerra ZenGest, Capsulele moi ZenGest sau Capsulele DigestTab, pentru un plus de alinare pentru stomac și pentru a sprijini procesele digestive naturale.

Complex de enzime digestive DoTerra ZenGest TerraZyme – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă zilnic 1-3 capsule vegetale de ZenGest TerraZyme, la masă, timp de 10 zile. Recomandate doar pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Complex de enzime digestive DoTerra ZenGest TerraZyme – Ingrediente

Amestecul doTerra Tummy Tamer
Extract de rădăcină de Ghimbir
Extract de frunze de Mentă
Extract de semințe de Chimion

Complex de 10 enzime
Protează
Papaină
Amilază
Lipază
Lactază
Alfa-Galactozidază
Celulază
Sucrază
Enzime anti-gluten
Glucoamilază

Complex de enzime digestive DoTerra ZenGest TerraZyme – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea capsulelor moi ZenGest TerraZyme. Nu conțin grâu, lapte sau gluten. A se păstra la loc uscat și răcoros.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Modalitate de prezentare: 90 de capsule moi
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?