Comprimate masticabile doTerra a2z

Combinând un amestec de vitamine B, A, C și E, extracte botanice, minerale biodisponibile și amestecul antioxidant patentat doTerra Alpha CRS+, comprimatele masticabile doTerra a2z sunt o soluție complexă pentru necesarul zilnic de vitamine și minerale.

Acest produs este formulat special pentru a fi folosit zilnic atât singur, cât și alături de complexul de acizi grași esențiali IQ Mega, pentru o viață plină de vitalitate și sănătate.
Dincolo de aroma delicioasă și de textura sa ușor masticabilă, comprimatele doTerra a2Z nu conțin siropuri bogate în fructoză, coloranți artificiali, îndulcitori sau arome, astfel încât produsul este unul adecvat și copiilor.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37€
PREȚ DE MEMBRU:27.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Comprimate masticabile doTerra a2z – Descriere

Un complex echilibrat de minerale și multivitamine, ce vine sub forma unor comprimate masticabile cu aromă de pepene roșu, doTerra a2z este un must-have absolut pentru un stil de viață sănătos și o nutriție echilibrată, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru a funcționa zilnic la parametrii optimi.
Un beneficiu major al comprimatelor doTerra a2z este că sunt sigure și pentru copii începând de la vârsta de 4 ani, ele fiind o soluție sănătoasă, sigură, fără ingrediente dăunătoare sau discutabile, ușor de administrat și placută la gust.

Formula a2z conține amestecul patentat doTerra Alpha CRS+, o combinație puternică de polifenoli ce conferă sprijin antioxidant. Deși aceste substanțe se pot regăsi în alimentație, cele mai bune surse sunt în general alimente pe care nu le găsim în mod obișnuit în dietele noastre. Amestecul conferă, în plus, protecție antioxidantă exogenă împotriva radicalilor liberi ce afectează celulele și sprijină producția internă și reciclarea antioxidanților produși de organism.

Comprimatele masticabile doTerra a2z conțin un complex Superfood ce sprijină sănătatea generală și starea de bine, din care fac parte rodii, spirulină, tărâțe de orez, broccoli, merișor și substanțe renumite pentru că susțin bunăstarea generală a organismului.
doTerra a2z include și un amestec de minerale biodisponibile, printre care calciu, magneziu, zinc, cupru și mangan – minerale esențiale pentru o gamă variată de funcții ale organismului, de la construirea oaselor și mușchilor până la o serie întreagă de procese metabolice.
Formula comprimatelor a2z conține și un amestec cognitiv, din care fac parte Colina, Fosfatidilserina și Inozitolul.

Comprimate masticabile doTerra a2z – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Administrează zilnic 2 comprimate masticabile de doTerra a2z copiilor cu vârste începând de la patru ani, pentru a le oferi acestora necesarul zilnic de vitamine și minerale de care au nevoie pentru o dezvoltare optimă.
 •  Consumă sigur comprimatele a2z dacă urmezi diete restrictive sau dacă te preocupă siguranța alimentară. A2z nu conțin sirop de porumb bogat în fructoza, nu conțin coloranți și arome artificiale și nici alte ingrediente dăunătoare atât adulților cât și copiilor.
 •  Atunci când organismul tău simte nevoia de susținere pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și stresului oxidativ, administrează până la 3 tablete de doTerra a2z pe zi, pentru a te bucura de beneficiile amestecului patentat Alpha CRS+, parte a formulei comprimatelor a2Z.
 •  Comprimatele masticabile a2Z sunt soluția optimă dacă suferi de alergii și intoleranțe alimentare: nu conțin gluten, lactate, grâu, soia, ouă sau nuci.
 •  Dacă te numeri printre pretențioșii care nu pot înghiți suplimente alimentare, sau care refuză unele alimente sănătoase din cauza gustului, aroma plăcută de pepene a comprimatelor a2z te va ajuta să le iei în orice moment.
 •  Consumă comprimatele masticabile a2Z alături de complexul de acizi grași IQ Mega, cele două fiind special concepute pentru a fi folosite împreună, pentru o sănătate optimă și o viață plină de vitalitate și de bunăstare.

Comprimate masticabile doTerra a2z – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă zilnic 2-3 comprimate masticabile de doTerra a2Z. Recomandate doar începând de la vârsta de 4 ani (doza recomandată pentru copii – 2 comprimate pe zi).

Comprimate masticabile doTerra a2z – Ingrediente

Vitamina A
Vitaminele B6 și B12
Vitamina C
Vitamina D3
Vitamina E
Vitamina K
Tiamină, Riboflavină, Acid Folic, Biotină, Acid Pantotenic,
Calciu, Fier, Iod, Magneziu, Zinc, Seleniu, Cupru, Mangan, Crom
Amestec Cognitiv
Complex Superfood
Amestec Alpha CRS+

Comprimate masticabile doTerra a2z – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Supradozajul accidental de produse care conțin fier este o cauză principală a otrăvirii fatale la copiii sub șase ani. Nu lăsa produsul la îndemâna copiilor. În caz de supradozaj accidental, sună imediat un medic sau un serviciu de urgență.
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea tabletelor a2z.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 tabletă
Modalitate de prezentare: 1 flacon cu 60 de comprimate masticabile
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?