Comprimate masticabile doTerra DigestTab

Comprimatele masticabile doTerra DigestTab îmbină beneficiile de susținere digestivă ale amestecului de uleiuri esențiale ZenGest, cu proprietățile carbonatului de calciu de neutralizare a acidului din stomac, pentru a crea un supliment alimentar masticabil, ușor de administrat, și care calmează problemele digestive.

Fiecare comprimat conține o jumătate de picătură din amestecul patentat doTerra ZenGest – o formulă pe bază de Uleiuri esențiale de Mentă, Chimen, Coriandru și Anason, recunoscute pentru sprijinul și alinarea pe care le oferă tractului gastrointestinal. Carbonatul de calciu adăugat formulei comprimatelor masticabile DigestTab neutralizează excesul de acid gastric, ameliorând disconfortul ocazional.
Tabletele DigestTab pot fi utilizate și împreună cu alte produse DigestZen, zilnic sau la nevoie.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 22.67€
PREȚ DE MEMBRU:17€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Comprimate masticabile doTerra DigestTab – Descriere

Amestecul patentat doTerra DigestTab este cea mai populară și cea mai eficientă soluție pentru durerile de stomac, ca și pentru un spectru larg de tulburări gastrice ocazionale. Însă amestecurile de uleiuri esențiale nu sunt întotdeauna ușor de folosit, astfel că doTerra vine cu soluția rapidă și confortabilă pentru problemele tale digestive – comprimatele masticabile doTerra DigestTab.

Comprimatele sunt îmbogățite cu carbonat de calciu derivat din surse minerale naturale, ce ajută la ameliorarea disconfortului cauzat de aciditatea ocazională, cum ar fi arsurile, indigestia și flatulența. El conferă, de asemenea, comprimatelor o textură fină, ce le face mai ușor de mestecat și de înghițit.
Comprimatele DigestTab pot fi folosite zilnic, fie ca supliment alimentar, pentru o sănătate digestivă optimă, fie pentru a ameliora suferința digestivă ocazională, de până la șase ori pe zi. De asemenea, ele pot fi utilizate și în combinație cu alte produse DigestZen, cum ar fi capsulele moi Zendocrine sau DigestZen.

DigestTab nu este benefic doar în indigestii și disconfort stomacal, ci sunt foarte utile și pentru ameliorarea stării de greață. Amestecul de uleiuri esențiale ZenGest este perfect pentru a ameliora starea de greață ocazională, în special atunci când este asociată cu mișcarea.
Persoanele cu intoleranțe alimentare sau cele care urmează diete speciale au parte adesea de efectele secundare neplăcute ale suplimentelor ce conțin ingrediente dăunătoare sistemului digestiv. DigestTab este o soluție sănătoasă și naturală pentru tulburările gastrice ocazionale și pentru menținerea sănătății sistemului digestiv. Comprimatele sunt naturale, nu conțin organisme modificate genetic și nici gluten, fiind astfel o modalitate excelentă de a contribui la menținerea sănătății generale.

Comprimate masticabile doTerra DigestTab – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Ia cu tine comprimatele masticabile DigestTab atunci când știi că urmează să ai o masă sau o serie de activități care îți vor provoca tulburări digestive. Ai grijă să nu depășești dozele recomandate de utilizare.
 •  DigestTab este considerat un produs sigur pentru utilizarea zilnică. Administrează DigestTab zilnic, de până la șase ori pe zi, atâta timp cât respecți regulile de utilizare adecvată.
 •  Folosește DigestTab zilnic pentru a susține funcția gastrointestinală adecvată.
 •  Ia un comprimat DigestTab după o masă care te-a făcut să resimți un disconfort gastric și vei scăpa, astfel, de arsurile deranjante, vei reduce eructațiile și senzația de balonare.
 •  Administrează fără probleme comprimatele DigestTab dacă ai o dietă fără gluten sau dacă ești vegetarian. DigestTab sunt proiectate special pentru persoanele cu un stomac sensibil, nu conțin OMG și nici gluten.
 •  Ia întotdeauna cu tine în vacanțe și călătorii DigestTab, astfel încât atunci când vei încerca restaurante noi și feluri de mâncare cu care organismul tău nu este obișnuit, să poți fi sigur că tulburările gastrice, arsurile și balonarea nu îți vor strica vacanța.
 •  Administrează un comprimat DigestTab înainte de o călătorie lungă cu mașina sau cu barca, sau înainte de a merge în parcul de distracții, astfel încât să te poți bucura de toate roller-coaster-urile.
 •  Folosește DigestTab alături de alte suplimente pentru a te bucura și mai mult de beneficiile sale. Deși sunt foarte eficiente și folosite pe cont propriu – zilnic sau ocazional – comprimatele DigestTab sunt eficiente și în paralel cu Capsulele moi ZenGest sau Zendocrine, pentru un plus de alinare pentru stomac și pentru a sprijini procesele digestive naturale.

Comprimate masticabile doTerra DigestTab – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă zilnic 1-6 comprimate masticabile de doTerra DigestTab. Recomandate doar pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Comprimate masticabile doTerra DigestTab – Ingrediente

Amestecul de uleiuri esențiale doTerra ZenGest
Ulei esențial de Anason
Ulei esențial de Mentă
Ulei esențial de Ghimbir
Ulei esențial de Chimen
Ulei esențial de Coriandru
Ulei esențial de Tarhon
Ulei esențial de Fenicul

Carbonat de calciu

Comprimate masticabile doTerra DigestTab – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea tabletelor DigestTab. A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 tabletă
Modalitate de prezentare: 1 flacon cu 100 de tablete masticabile
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?