Crema Deep Blue

Deep Blue este o cremă eficienta, cu aplicare topică, formulată cu un amestec de uleiuri esențiale și extracte naturale, care sprijinina și a revigoreaza articulatiile și mușchii.

Compoziție: Uleiuri esențiale de WinterGreen, camfor, menta, Ylang Ylang, imortelle, mușețel albastru marocan, musetel german și Osmanthus lucrează împreună pentru a obține un efect de răcire și încălzire, mai ales după un antrenament intens.

Aceste uleiuri esențiale au un efect calmant și reconfortant asupra spatelui, membrelor inferioare și picioarelor.

Mulți terapeuți de masaj și sportivi de performanță folosesc crema deep blue Doterra îainte si dupa sport.

Produsele din gama Deep Blue sunt aprobate pe lista Cologne, pentru sportive, adica cele mai sigure si mai pure.

De asemenea, mulți oameni o folosesc inainte si după antrenament la sala de gimnastică sau alt efort.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 55.67€
PREȚ DE MEMBRU:41.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Crema Deep Blue – Ingrediente si beneficii:

Ulei esențial de WinterGreen: conține 99% salicilat de metil. Poate fi benefic pentru disconfortul legat de inflamația mușchilor, oaselor și articulațiilor datorită exerciții fizice intense.

Camphor: benefice pentru dureri musculare ocazionale. Din punct de vedere emoțional, camforul vine cu un sentiment de a fi eliberat de sarcini, de obligații care nu sunt ale tale. Asociat cu Angels Warrior, camfor vă susține în propriul proces de eliminare a timidității și a fricii. Aroma sa este de susținere în stările de tristețe și apatie.

Ulei esențial de mentă: are un efect calmant și răcire care poate ajuta cu dureri comune ocazionale. Acesta revigorează corpul, mintea și spiritul și ne amintește că viața poate fi fericită dacă nu ne permitem să fim controlați de frică.

Uleiul esențial de musetel albastru, ne îndeamnă să depășim tentația de a evita acțiunea, amânarea, este util în stările de tensiune, cand te simti coplesit. Acest ulei esențial ne invită să ne conectăm cu productivitatea, creativitatea și dorința de a reuși pe mai multe niveluri.

Musetelul german este sprijin pentru un răspuns inflamator sănătos al corpului, ne invită să ne eliberăm emotional și atenuează sentimente de furie și frustrare.

Helichrysum – ajută la îmbunătățirea funcției circulatorie și a atinge un răspuns inflamator sănătos al corpului, ne poate ajuta să procesam și să lăsăm deoparte sentimentele de furie care ne împiedică să iertăm și să ne îndreptăm spre viața noastră.

Absolute OsManthus: Este unul dintre cei zece Florile celebre din China. Floarea este foarte parfumată și este folosită în cele mai rare și cele mai scumpe parfumuri din lume. Se folosește în medicina chineză, fiind bogată în compuși de polifenol care ne ajută in inflamatii, sunt puternic antioxidanti. Din punct de vedere emoțional, reprezintă noi începuturi – „apeluri” în viața noastră absolut noi și surprinzătoare, sincronități, oportunități.

Eucaplyptus ulei esențial: cu proprietăți benefice pentru ameliorarea durerii ocazionale în mușchi și articulații, adesea folosit pentru a susține sănătatea sistemului respirator și a pielii, ne sprijină în procesul de identificare a forței noastre interioare, încrederea în sine, pentru a elimina negativitatea, ezitare și îndoială, ne invită să ne deschidem mințile pentru a vedea lucrurile clar.

Ylang Ylang Essential Oil: Adesea folosit pentru a calma și relaxa când ne simțim obosiți, este un sprijin excelent pentru sănătatea pielii și ne invită să eliberăm emoții ascunse, cum ar fi furia și tristețea, emoțiile care au fost îngropate și este necesar să fie aduse la lumină.

Menthol: este principalul constituent al uleiului de mentă și este cunoscut pentru capacitatea sa de a calma corpul și pielea. Extract de fructe capsicum: un extract de specii de piper chili cu efectele ameliorarii durerilor musculare și articulare ocazionale, susține circulația, provocând o senzație delicată a încălzirii locale.

GARDENIA FLORIDA Extract: O specie din familia copacilor de cafea, lucreaza ca un antioxidant in produsele de ingrijire a pielii pentru a reîmprospăta, revigora si calma pielea uscata sau obositata.

Extractul Chlorella Vulgaris: Chlorella, ca și sora lui Spirulina, este una dintre cele mai vechi specii cunoscute de alge de pe planetă, cu proprietăți de energizare, susținând sistemul imunitar, sistemul de detoxifiere a corpului și răspunsul inflamator sănătos.

 

Crema Deep Blue – Beneficii și Mod de utilizare

• Masaj pe degete, încheieturi, umeri și gât după o zi lungă de muncă.

• Aplicați-l pe picioare și genunchi înainte și după activitatea fizică, pentru a evita pe cat posibil febra musculara

• Indiferent dacă vă antrenați de câteva ori pe săptămână sau practic trăiți în sala de gimnastică, ar trebui să aveți întotdeauna kitul atletului si crema deep blue, în geanta de sport

• Masați pe zona lombară după o zi lungă.

• Masați loțiunea pe zonele afectate de durere. Ea se poate combina si cu cateva picaturi extra din uleiul deep blue, lemongrass, pentru un efect si mai puternic.

 

Crema Deep Blue– Instrucțiuni de utilizare

Se foloseste numai pentru uz extern. 

Crema Deep Blue – Ingrediente:

Ulei esențial de WinterGreen

Camphor

Ulei esențial de mentă

Uleiul esențial de musetel albastru

Musetelul german

Helichrysum

Absolute OsManthus

Eucaplyptus ulei esențial

Ylang Ylang Essential Oil

Menthol

Gaedenia Florida Extract

Extractul Chlorella Vulgaris

Ulei de migdale dulce

Aloe Barbadensis

 

 

Crema Deep Blue – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea  Crema Deep Blue.
A nu se depăși doza recomandată. 
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 
Modalitate de prezentare: 
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?