Customizable Skin Care Kit doTerra

Dacă ești pasionată de produsele din gama de îngrijire a feței doTerra Essential Skin Care și ai deja câteva produse favorite, destinate susținerii sănătății și frumuseții pielii, e vremea să îți comanzi un kit personalizabil – Customizable Skin Care Kit doTerra.
Disponibil în Programul de Recompensare a Loialității, Kitul Customizabil doTerra îți permite să alegi la prețuri excelente articolele de îngrijire a pielii potrivite pentru tine.
doTerra Essential Skin Care este o gamă de produse de îngrijire concepute pentru a satisface toate nevoile de îngrijire a pielii, de la hidratare până la combaterea liniilor fine și ridurilor, ajutându-te să menții o piele cu un aspect senzațional și să arăți mereu tânără, sănătoasă și superbă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 147.67€
PREȚ DE MEMBRU:110.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Customizable Skin Care Kit doTerra – Descriere

Customizable Skin Care Kit doTerra te ajută să îți alcătuiești un adevărat arsenal de beauty, format exclusiv din produsele tale testate și preferate.
Kitul de bază cuprinde Loțiunea pentru curățarea feței (120 ml), Crema exfoliantă pentru față (70 g), Loțiunea tonică astringentă (120 ml) și Serul pentru netezirea feței (30 ml).
Ca un beneficiu suplimentar în cadrul Programul de Recompensare a Loialității doTerra, îți poți personaliza kitul de bază adăugând până la două dintre produsele rămase: Crema hidratantă (50 g), Crema hidratantă anti-aging (50 ml), Crema anti-aging pentru ochi (15 ml), Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului (30 ml).

Kitul de bază
Loțiunea pentru curățarea feței doTerra te ajută să ai o piele curată, proaspătă și catifelată la atingere și susține un ten sănătos.
Crema exfoliantă revigorantă doTerra hidratează și exfoliază pielea, promovând un ten fin și catifelat, adăugând în plus tonifiere și o experiență aromatică răcoritoare.
Loțiunea tonică astringentă doTerra tonifiază și echilibrează pielea, reducând vizibil aspectul porilor și calmând tenul sensibil. În plus, tenul tău va arăta sănătos și hidratat.
Serul de netezire a pielii doTerra reduce aspectul liniilor fine și ridurilor și promovează hidratarea pielii.

Produsele la alegere (1-2)
Crema hidratantă de față doTerra oferă hidratare și nutriție intense, îmbunătățește sănătatea și frumusețea naturală a pielii, contribuie la reducerea aspectului liniilor fine și ridurilor, precum și la refacerea barierei naturale a pielii. Formula sa bogată hidratează imediat, fără a lăsa în urmă reziduuri de grăsime și fără a încărca porii.
Crema hidratantă anti-aging doTerra catifelează tenul, acționând totodată împotriva semnelor îmbătrânirii, îmbunătățește culoarea tenului, reduce aspectul ridurilor.
Crema anti-aging pentru ochi doTerra acționează asupra semnelor de îmbătrânire din zona delicată din jurul ochilor, contribuind în timp la diminuarea aspectului liniilor fine și ridurilor, hidratează, reduce aspectul cearcănelor și îmbunătățește fermitatea și tonicitatea tenului.
Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra oferă luminozitate și uniformizează culoarea tenului, face pielea să strălucească, reduce aspectul petelor maronii și al hiper-pigmentării, fără să agreseze pielea cu substanțe chimice dure.

Customizable Skin Care Kit doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Include Loțiunea pentru curățarea feței doTerra în rutina ta de îngrijire a pielii pentru a promova o piele curată și tânără și pentru a te bucura zi și noapte de senzația răcoritoare a pielii curate.
 •  Folosește Crema exfoliantă revigorantă doTerra de câteva ori pe săptămână, când simți nevoia unui ten vizibil mai tonic și mai catifelat, sau atunci când îl simți insuficient de curat.
 •  Pentru a beneficia de un ten echilibrat, utilizează Loțiunea tonică astringentă doTerra în timpul rutinei de îngrijire a pielii, dimineața și seara, indiferent că te lupți cu un ten dezechilibrat sau vrei pur și simplu un ten mai sănătos.
 •  Include Serul de netezire în rutina ta de dimineață și de noapte pentru rezultate optime.
 •  Îngrijește-ți delicat și eficient tenul cu Crema hidratantă doTerra, în fiecare zi, preferabil și dimineața și seara, și te vei bucura de o piele strălucitoare și tânără.
 •  Aplică zilnic Crema hidratantă anti-aging pe față și pe gât, pentru a obține o nuanță uniformă, curată și strălucitoare a tenului.
 •  Protejează-ți pielea de viitoarele semne ale îmbătrânirii și tratează din timp liniile fine și ridurile, folosind zilnic Crema anti-aging pentru ochi doTerra și menținând astfel un aspect tineresc și strălucitor.
 •  Include Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului în rutina ta zilnică sau săptămânală de frumusețe, pentru a contribui la promovarea unui ten mai luminos.

Customizable Skin Care Kit doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Folosește produsele conform instrucțiunilor. Aplică pe pielea uscată sau umedă a feței și gâtului, în funcție de produs și masează cu mișcări circulare ascendente. Clătește produsul, șterge-l sau lasă-l pe piele, în funcție de indicații.

Customizable Skin Care Kit doTerra – Ingrediente principale

Kitul de bază
Loțiune pentru curățarea feței doTerra Essential Skin Care
Cremă exfoliantă pentru față doTerra Essential Skin Care
Loțiune tonică astringentă doTerra Essential Skin Care
Ser pentru netezirea feței doTerra Essential Skin Care

Produsele la alegere (1-2)
Cremă hidratantă doTerra Essential Skin Care
Cremă hidratantă anti-aging doTerra Essential Skin Care
Cremă anti-aging pentru ochi doTerra Essential Skin Care
Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra Essential Skin Care

Customizable Skin Care Kit doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 4 (+2) flacoane de produse din gama Essential Skin Care

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?