Difuzor Pilōt™

Îți prezentăm difuzorul Pilot, un difuzor portabil pe care îl poți lua peste tot cu tine: în mașină, la serviciu sau doar prin casă. Convenabil și ușor, difuzorul Pilot este perfect pentru spațiile mai mici. Reîncărcabil, cu opțiune de difuzare continuă timp de patru ore sau până la opt ore de difuzare intermitentă, noul difuzor Pilot îi permite utilizatorului să își personalizeze modul de pulverizare în aer a uleiurilor esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade. Designul compact și neutru al difuzorului se potrivește cu orice încăpere. Difuzorul Pilot este prevăzut cu un adaptor de mașină cu două porturi USB 2.4A pentru o reîncărcare ușoară și conține și o geantă de transport pentru călătorie.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 62€
PREȚ DE MEMBRU:46.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Difuzor Pilōt™ – Beneficii primare

 • Baterie reîncărcabilă, așadar, nu va trebui să îți faci griji să găsești o priză în apropiere
 • Pulverizare personalizabilă – opțiune de difuzare continuă timp de patru ore și până la opt ore de difuzare intermitentă
 • Conține o geantă de transport accesibilă
 • Confecționat în mod responsabil din materiale ecologice
 • Include o garanție de 24 de luni 

Difuzor Pilōt™ – Starea de bine la tine acasă

Folosirea unui difuzor pentru uleiuri esențiale este o modalitate simplă, convenabilă și ușoară pentru a profita de beneficiile uleiurilor esențiale. Umple-ți casa cu aroma uleiurilor esențiale, transformă-ți spațiul de lucru într-un spațiu reconfortant sau creează o atmosferă odihnitoare înainte de a merge la culcare. Difuzoarele cu uleiuri esențiale sunt un element indispensabil dintr-o casă modernă!

Difuzor Pilōt™ – Utilizări & curățare

 • Folosește apă curată de la robinet, la temperatura camerei. Asigură-te că nivelul apei nu depășește nivelul maxim. 
 • Adaugă 5-12 picături de uleiuri esențiale doTERRA. Poți adăuga mai mult ulei dacă vrei să obții un parfum mai puternic. Experimentează cu diferite cantități de ulei și află care este cantitatea potrivită pentru tine.

Curățarea este un pas necesar pentru a te asigura că nu se formează depuneri de ulei pe aparat, ceea ce ar împiedica funcționarea corectă. Periodic, e bine să efectuezi un ciclu de curățare a difuzorului. Pentru aceasta, procedează în felul următor: 

 1. Umple difuzorul pe jumătate cu apă curată. 
 2. Adaugă 10 picături de oțet alb. 
 3. Lasă difuzorul în funcțiune timp de circa 5 minute, pentru a permite amestecului de apă și oțet să se disperseze în întregul aparat și să îl curețe. 
 4. Scurge complet apa din difuzor. 
 5. Folosind un bețișor de bumbac înmuiat în oțet, curăță locurile greu accesibile și colțurile difuzorului. 
 6. Clătește cu apă curată. 
 7. Folosește o cârpă uscată pentru a șterge difuzorul până este complet uscat.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?