DoTerra Deep Blue Polyphenol Complex

Gama doTerra Deep Blue este sinonimă cu alinarea diverselor zone afectate din corp. Amestecul Deep Blue, pe bază de uleiuri esențiale pure testate și certificate CPTG, ca și loțiunea Deep Blue Rub au oferit de-a lungul timpului alinare multor persoane și sunt foarte apreciate de către clienții doTerra. DoTerra Deep Blue Polyphenol Complex acționează într-un mod complet diferit pentru a oferi și mai multă alinare și calmare pentru durerile de toată ziua.

Complexul de polifenoli Deep Blue conține o combinație unică și puternică de polifenoli folosiți de mii de ani în medicina Ayurvedică și ale căror beneficii pentru alinare au fost dovedite de către știința modernă.

Fie folosit în combinație cu amestecul de uleiuri esențiale Deep Blue sau cu loțiunea Deep Blue Rub, un alt produs preferat al clienților doTerra, fie folosit de sine stătător, ca supliment nutritiv zilnic, Complexul de Polifenoli Deep Blue este un mod sigur și eficient de a contribui la susținerea mușchilor și la confortul și funcționarea articulațiilor.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 83€
PREȚ DE MEMBRU:62.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Deep Blue Polyphenol Complex doTerra – Descriere

Puterea specială a complexului de polifenoli Deep Blue rezidă în combinația sa unică și specială de polifenoli, la baza cărora stau extractele de tămâie indiană, turmeric și ghimbir, toate recunoscute pentru beneficiile lor liniștitoare și care împreună oferă sprijin și alinare pentru întregul corp.

Complexul de polifenoli Deep Blue conține, de asemenea, o combinație unică de polifenoli – antioxidanți solubili în apă, care acționează în sinergie cu extractele de tămâie indiană, turmeric și ghimbir. În compoziția complexului de polifenoli sunt incluși polifenoli puternici din ceai verde, vin roșu și suc de struguri și de rodii, considerate unele dintre cele mai sănătoase băuturi.

Se crede că resveratrolul din vinul roșu este unul dintre principalele motive pentru care dieta mediteraneană are atât de multe beneficii pentru sănătate.

Catehinele – considerate motivul pentru care ceaiul verde este cunoscut ca un superaliment – contribuie la eliminarea radicalilor liberi, pentru a ajuta organismul.

Semințele de struguri conțin concentrații mari de OPC (Proantocianidine oligomerice), una dintre cele mai puternice substanțe antioxidante, care contribuie la răspunsul adecvat față de stresul oxidativ.

Și în cele din urmă, punicalagina s-a dovedit a fi sursa activității antioxidante a rodiei.
Complexul de polifenoli Deep Blue conține, de asemenea, extractul unic care calmează stomacul, pe bază de rădăcină de ghimbir, frunze de mentă și extracte de semințe de chimion, utile pentru o digestie ușoară a capsulelor vegetale. Doar două capsule Deep Blue și nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la tulburările gastrice, la balonare sau la probleme legate de alergii.

​Deep Blue Polyphenol Complex doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 • Complexul de polifenoli Deep Blue conține extract de tămâie (Boswellia serrata) cu acțiune rapidă, în curs de patentare, ce contribuie la susținerea confortului și funcției musculare și articulare. Extractul de Boswellia serrata a fost studiat clinic pentru capacitatea sa de a promova mobilitatea și funcționarea sănătoasă și poate oferi sprijin liniștitor pentru întregul corp.
 • Deep Blue include extracte standardizate, patentate, de ghimbir, curcuma, resveratrol și alți polifenoli benefici pentru calmarea durerilor și disconfortului.
 • Nivelul ridicat de catehine din ceaiul verde oferă beneficii antioxidante și susțin funcția imunitară.
 • Combinația de polifenoli din ceai verde, vin roșu și suc de struguri și rodii oferă un sprijin puternic pentru combaterea radicalilor liberi de care organismul tău are o nevoie imperioasă.
 • Deep Blue Polyphenol Complex se poate folosi în paralel cu loțiunea Deep Blue Rub pentru efectele sale liniștitoare, oferindu-ți o calmare sporită a durerilor.
 • Datorită extractului de calmare a stomacului pe care îl conține, Deep Blue Polyphenol Complex promovează digestibilitatea și biodisponibilitatea, astfel că nu va fi nevoie să îți faci probleme cu privire la efectele secundare negative asupra sistemului digestiv, pe care le are în general administrarea de suplimente. Extractele din rădăcină de ghimbir, frunze de mentă și semințe de chimion susțin digestia eficientă, fără disconfort digestiv și balonare.
 • Complexul de polifenoli Deep Blue utilizează capsule vegetale HPMC, fără lauril-sulfat de sodiu, fiind astfel un amestec complet vegetarian.

​Deep Blue Polyphenol Complex doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1-2 capsule moi pe zi, la masă, una dimineața și una seara.
Recomandate doar pentru persoane cu vârsta de peste 12 ani.

Deep Blue Polyphenol Complex doTerra – Ingrediente

Amestec Deep Blue Polyphenol
Extract de gumă de rășină de Tămâie
Complex de Curcumine (din extract de rădăcină de Turmeric)
Extract de rădăcină de ghimbir
Extract de frunză de ceai verde
Extract de fructe de rodii
Extract de semințe de struguri
Resveratrol (din extract de rădăcină de Polygonum cuspidatum)

Amestec doTerra Tummy Tamer
Extract de rădăcină de Ghimbir
Extract de frunze de Mentă
Extract de semințe de chimion

Alte ingrediente
Hipromeloză vegetală (HPMC)
Celuloza microctristalină
Stearat de magneziu
Silicat de calciu
Silica

Deep Blue Polyphenol Complex doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi complexul de polifenoli Deep Blue. Consultă medicul sau farmacistul dacă iei medicamente anticoagulante. Produsul nu este recomandat persoanelor care iau anticoagulante. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon: conține 60 de capsule
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?