DoTerra GX Assist & PB Assist+

Un sistem digestiv sănătos își pune amprenta asupra tuturor aspectelor sănătății organismului uman, astfel că atunci când sistemul digestiv nu funcționează la capacitatea sa maximă, pot exista efecte negative asupra fiecărei funcții din organism.
Kitul de curățare și reînnoire doTerra, compus din capsulele moi GX Assist și capsulele vegetale cu strat dublu PB Assist+ curăță și purifică sistemul digestiv, asigurând apoi o repopulare a acestuia cu bacterii digestive benefice.

Amestecul GX Assist doTerra – formulat pe bază de uleiuri esențiale de Oregano, Arbore de Ceai, Lămâie, Lămâiță, Mentă și Cimbru – a fost conceput pentru a îmbunătăți echilibrul microbilor din organism. Acest amestec unic purifică și curăță sistemul digestiv.

PB Assist+ doTerra este, la rândul său, o formulă patentată de fibre pre-biotice și șase tulpini de microorganisme probiotice, într-o capsulă vegetală cu dublu-strat, care susține comunitatea de bacterii sănătoase din tractul gastrointestinal, pentru a menține funcționarea la parametri maximi.
Cele 6 milioane de CFU de culturi probiotice active și fructo-oligo-zaharide pre-biotice solubile prmovează sănătatea tractului gastrointestinal, contribuind la prevenirea proliferării organismelor neprietenoase.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 94.33€
PREȚ DE MEMBRU:70.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

DoTerra GX Assist & PB Assist+ – Descriere

GX Assist este o combinație de uleiuri testate și certificate CPTG și acid caprilic, ce susține un tract digestiv sănătos, creând un mediu neprietenos pentru amenințările ce pot tulbura imunitatea digestivă și pot cauza tulburări digestive.

Dacă uleiurile esențiale din formula GX Assist contribuie la curățarea și purifierea sistemului digestiv, putând îmbunătăți și echilibrul microbian, acidul caprilic – o lipidă derivată din uleiul de Cocos – este folosit de decenii pentru a sprijini sănătatea digestivă.
Astfel, fie că ești în căutarea unei curățări digestive unice sau vrei să sprijini sănătatea generală a sistemului digestiv, GX Assist este soluția ideală.
GX Assist – răspunsul doTerra la nevoile imediate de detoxifiere – este formulat pentru a fi folosit 10 zile, ca pas de curățare, premergător folosirii formulei probiotice PB Assist+.

Formula patentată PB Assist+ include L. Acidopholus, B. Bifidus, B. Longum, L. Plantarum și L. Caseii, toate importante în promovarea unui echilibru pozitiv și a varietății bacteriilor intestinale sănătoase.

Deși beneficiile probioticelor sunt bine cunoscute, multe suplimente nu pot traversa intacte mediul acid din stomac. Capsulele vegetale cu strat dublu, cu eliberare în timp, folosite pentru PB Assist+ protejează culturile probiotice, astfel încât acestea să poată oferi sprijinul gastric și imun de care ai nevoie.
Administrează timp de 10 zile GX Assist și continuă pentru încă 10 zile cu PB Assist+, pentru a promova un echilibru pozitiv și înmulțirea bacteriilor benefice.

DoTerra GX Assist & PB Assist+ – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Administrează 1-3 capsule GX Assist pe zi, timp de 10 zile, ca prim pas în cadrul unui program de întreținere digestivă sau al unui program de curățare de primăvară, sau lunar, pentru a sprijini sănătatea digestivă.
 •  GX Assist susține un mediu digestiv sănătos. Combinația de uleiuri esențiale cu efecte puternice de curățare și acid caprilic contribuie la menținerea funcției digestive sănătoase.
 •  Administrează GX Assist după un răsfăț gastronomic exagerat, pentru a-ți relaxa tractul digestiv și pentru a susține funcția digestivă normală.
 •  Introdu GX Assist într-un plan pentru schimbarea stilului de viață, mai ales dacă te străduiești să atingi anumite obiective de wellness. Începi cu 10 zile de GX Assist pentru a merge în direcția potrivită.
 •  Folosește GX Assist în combinație cu PB Assist+, pentru o sănătate digestivă optimă.
 •  PB Assist+ conferă elementele de bază pentru promovarea unui echilibru pozitiv, precum și pentru proliferarea bacteriilor intestinale benefice.
 •  Cele 6 milioane de unități formatoare de colonii (CFU) din compoziția PB Assist+ contribuie la menținerea echilibrului sănătos al microflorei intestinale.
 •  Administrează 3 capsule de PB Assist+ pe zi pentru a sprijini sănătatea tractului gastrointestinal, în mod deosebit a intestinelor și colonului.
 •  Folosește PB Assist+ pentru a sprijini metabolismul și pentru a stimula absorbșia alinmentelor atunci când tractul gastrointestinal nu funcționează la parametri maximi.
 •  Administrează zilnic 3 capsule PB Assist+ la masă pentru a-ți asigura un echilibru sănătos al microflorei intestinale.
 •  Folosește PB Assist+ timp de 10 zile pe lună sau mnai frecvent, după o curățare sau detoxifiere, pentru a recoloniza flora digestivă sănătoasă și pentru a restabili echilibrul florei.
 •  Administrează PB Assist+ pentru o perioadă prelungită atunci când flora digestivă a fost compromisă de antibiotice sau de alți factori de stres care acționează asupra sistemului digestiv.
 •  Administrează PB Assist+ în timpul călătoriilor, pentru a stimula imunitatea sistemului digestiv.
 •  Folosește PB Assist+ o dată pe zi, în cadrul unui program de întreținere, dacă suferi de disconfort digestiv ocazional.

DoTerra GX Assist & PB Assist+ – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă 1-3 capsule moi de GX Assist pe zi, la masă, timp de 10 zile.
Consumă 3 capsule de PB Assist+ pe zi, la masă, timp de 10 zile.
Recomandate doar pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

DoTerra GX Assist & PB Assist+ – Ingrediente

GX Assist

Ulei esențial de Oregano (frunze)
Ulei esențial de Arbore de Ceai (frunze)
Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Mentă (plantă întreagă)
Ulei esențial de Lămâiță (frunze)
Ulei esențial de Cimbru (frunze)
Acid caprilic
Gelatină
Glicerină
Glazură alimentară
Apă purificată
Alginat de sodiu
Ceară de Carnauba

PB Assist+

Lactobacillus Acidophilus
Bifidobacterium Lactis
Lactobacillus Salivarius
Lactobacillus Casei
Bifidobacterium Bifidum
Bifdobacterium Longum
Prebiotice FOS – fructo-oligo-zaharide
Glicerină vegetală
Hipromeloză vegetală
Celuloză Microcristalină
Stearat de Magneziu
Silica
Clorofilina cupru-sodică

GX Assist & PB Assist+ doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi produsele GX Assist și PB Assist+.
Nerecomandate copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 capsulă moale
Un flacon de GX Assist: conține 60 de capsule moi
Un flacon de PB Assist+: conține 30 de capsule vegetale cu strat dublu
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?