doTerra Spa Basic Kit

Kitul basic al liniei doTerra Spa face răsfățul simplu și ușor. Bucură-te de o curățare delicată și de parfumul energizant al Gelului de duș revigorant doTerra Spa, apoi hidratează-ți pielea cu Loțiunea ușoară și mătăsoasă pentru mâini și corp din aceeași desăvârșită gamă doTerra Spa.
Linia de produse doTerra Spa folosește uleiuri esențiale pure CPTG, de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți oferi produse spa extrem de aromatice și care hrănesc pielea.
Atunci când îți dorești o experiență relaxantă de spa la tine acasă, produsele din colecția doTerra Spa îți vor oferi în mod sigur răsfățul după care tânjești.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37.67€
PREȚ DE MEMBRU:28.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

doTerra Spa Basic Kit – Descriere

DoTerra Spa Basic Kit este pachetul ideal pentru o experiență spa elementară la domiciliu. Cele două produse din doTerra Spa Basic Kit te vor iniția în tainele acestei game care garantează experiențe speciale în fiecare moment și te vor face să îți dorești mai mult.
Kitul doTerra Spa Basic Kit cuprinde 2 produse din gama doTerra Spa: Gelul de duș revigorant (250 ml) și Loțiunea pentru mâini și corp (200 ml).

Gelul de duș revigorant doTerra Spa este un produs natural, formulat pe bază de uleiuri esențiale de Bergamotă, Grapefruit și Cidru, ce oferă o curățare bogată, hidratare, revigorare și o experiență spa aromată.
Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa, cu uleiuri de Jojoba și Macadamia, unturi de Murumuru și Theobroma, precum și extracte vegetale hrănitoare, lasă pielea netedă, catifelată și non-grasă.

doTerra Spa Basic Kit – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Când te simți leneș și lipsit de dorința de a începe o nouă zi, parfumul proaspăt al Gelului de duș revigorant doTerra îți va da impulsul de care ai nevoie pentru a începe ziua în forță.
  •  Folosește Loțiunea pentru mâini și corp doTerra spa dimineața, după duș, adăugând un ulei esențial revigorant sau un amestec tonic din gama doTerra, care îți va da energia necesară pentru toată ziua.

doTerra Spa Basic Kit – Instrucțiuni de utilizare

Gelul de duș revigorant. Uz extern. Aplică o cantitate mică pe pielea umedă sau utilizează produsul cu un burete de baie și masează ușor, cu mișcări circulare, creând o spumă bogată și apoi clătește.
Loțiunea pentru mâini și corp. Uz extern. Aplică în cantități generoase pe mâini și corp, pentru a elimina senzația de piele uscată. Adaugă în palmă câteva picături din uleiul esențial doTerra preferat, pentru o experiență aromatică personalizată.

doTerra Spa Basic Kit – Ingrediente principale

Gel de duș revigorant doTerra Spa
Loțiune pentru mâini și corp doTerra Spa

doTerra Spa Basic Kit – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 2 recipiente cu produse din gama doTerra Spa

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?