doTerra Spa Luxury Kit

Pachetul doTerra SPA Luxury Kit include cele mai indulgente produse doTerra Spa, pentru a aplica un tratament eficient pielii tale și a te răsfăța așa cum îți doreai de mult. În plus, te vei bucura în mod cert de o adevărată experiență aromatică și relaxantă.
Linia de produse doTerra Spa folosește uleiuri esențiale pure CPTG, de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți oferi produse spa extrem de aromatice și care hrănesc pielea.
Atunci când îți dorești o experiență relaxantă de spa la tine acasă, produsele din colecția doTerra Spa îți vor oferi în mod sigur răsfățul luxos după care tânjești.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 70.67€
PREȚ DE MEMBRU:53€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

doTerra Spa Luxury Kit – Descriere

DoTerra Spa Luxury Kit este pachetul perfect pentru o experiență spa la domiciliu și va face orice femeie să se simtă răsfățată așa cum merită.
Kitul cuprinde 3 produse din gama doTerra Spa: Untul nutritiv de corp (200 g), Masca detoxifiantă cu nămol (115 g) și Scrubul exfoliant de corp (226 g).

Untul Nutritiv de Corp doTerra Spa, conceput pe bază de uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Brad Duglas și Tămâie, completate de Unt de Shea, Unt de Cacao, Ulei de Jojoba și Ulei de Avocado, combină puterile hidratante ale uleiurilor esențiale și ale unturilor naturale, pentru a oferi pielii tale o hidratare calmantă și profundă.
Masca detoxifiantă cu nămol doTerra Spa, infuzată cu uleiuri esențiale de Mir, Ienupăr și Grapefruit, curăță, calmează și îmbunătățește aspectul tenului, lăsând în urmă o strălucire sănătoasă.
Scrubul doTerra Spa, infuzat cu uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Grapefruit și Ghimbir, este un exfoliant natural, care îți răsfață pielea și o face fină și catifelată.

doTerra Spa Luxury Kit – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Untul Nutritiv pentru Corp atunci când vrei să te bucuri de o experiență spa la tine acasă. Uleiurile esențiale pure și puternice din formula sa unică, te vor ajuta să creezi o experiență de spa intens aromatică.
  •  Aplică Masca cu nămol cel puțin o dată pe săptămână. Regula generală este să începi să folosești o mască nouă o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă ai o piele foarte grasă, va fi nevoie să o folosești mai frecvent.
  •  Când pielea ta nu arată cel mai bine, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa te poate ajuta să-i redai gloria de altădată, cu ajutorul uleiurilor esențiale hidratante și calmante.

doTerra Spa Luxury Kit – Instrucțiuni de utilizare

Untul Nutritiv pentru Corp. Uz extern. Aplică produsul pe corp, masând mâinile, coatele, genunchii și alte zone care necesită hidratare intensă.
Masca detoxifiantă cu nămol. Uz extern. Aplică un strat subțire și uniform pe față, gât și decolteu. Lasă masca să acționeze timp de 3-5 minute și clătește pielea cu apă caldă.
Scrubul exfoliant de corp. Uz extern. Aplică scrubul cu generozitate pe pielea umedă, masând ușor pe picioare, coate și pe orice altă zonă care necesită exfoliere. Clătește bine.

doTerra Spa Luxury Kit – Ingrediente principale

Unt nutritiv de corp doTerra Spa
Mască detoxifiantă cu nămol doTerra Spa
Scrub exfoliant de corp doTerra Spa

doTerra Spa Luxury Kit – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 3 recipiente cu produse din gama doTerra Spa

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?