doTerra Spa Total Kit

Răsfață-te din cap până în picioare cu pachetul de produse doTerra Spa Total Kit, bucurându-te astfel de întreaga gamă doTerra Spa, la un preț irezistibil.
Linia doTerra Spa folosește uleiuri esențiale pure CPTG, de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți oferi produse spa extrem de aromatice și care hrănesc pielea.
Atunci când îți dorești o experiență relaxantă de spa la tine acasă, produsele din colecția doTerra Spa îți vor oferi în mod sigur răsfățul după care tânjești.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 153.67€
PREȚ DE MEMBRU:115.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

doTerra Spa Total Kit – Descriere

DoTerra Spa Total Kit este pachetul perfect pentru o experiență spa la domiciliu și va face orice femeie să se simtă răsfățată așa cum merită.
Kitul cuprinde 10 produse din gama doTerra Spa: Gelul de duș revigorant (250 ml), Untul nutritiv de corp (200 g), Masca detoxifiantă cu nămol (115 g), Loțiunea pentru mâini și corp (200 ml), Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss (75 ml), Săpunul de baie hidratant (15 g), Scrubul exfoliant de corp (226 g), Balsamurile de buze Herbal, Original și Tropical (4.5 g).

Gelul de duș revigorant doTerra Spa este un produs natural, formulat pe bază de uleiuri esențiale de Bergamotă, Grapefruit și Cidru, ce oferă o curățare bogată, hidratare, revigorare și o experiență spa aromată.
Untul Nutritiv de Corp doTerra Spa, conceput pe bază de uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Brad Duglas și Tămâie, completate de Unt de Shea, Unt de Cacao, Ulei de Jojoba și Ulei de Avocado, combină puterile hidratante ale uleiurilor esențiale și ale unturilor naturale, pentru a oferi pielii tale o hidratare calmantă și profundă.
Masca detoxifiantă cu nămol doTerra, infuzată cu uleiuri esențiale de Mir, Ienupăr și Grapefruit, curăță, calmează și îmbunătățește aspectul tenului, lăsând în urmă o strălucire sănătoasă.
Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa, cu uleiuri de Jojoba și Macadamia, unturi de Murumuru și Theobroma, precum și extracte vegetale hrănitoare, lasă pielea netedă, catifelată și non-grasă.
Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss, cu uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, plus o notă de Vanilie Absolut, crează o experiență superioară de hidratare, oferind un boost de energie și stimulând tonifierea și frumusețea pielii.
Săpunul de baie hidratant doTerra Spa, cu uleiuri esențiale de Bergamotă și Grapefruit, curăță pielea în profunzime, o hidratează intens și oferă beneficii liniștitoare, ce permit pielii să arate bine și să fie moale și catifelată la atingere.
Scrubul doTerra Spa, infuzat cu uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică, Grapefruit și Ghimbir, este un exfoliant natural, care îți răsfață pielea și o face fină și catifelată.
Balsamurile de buze Herbal, Original și Tropical doTerra Spa sunt formule naturale infuzate cu uleiuri esențiale CPTG, ideale pentru hidratarea și calmarea buzelor.

doTerra Spa Total Kit – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Când te simți leneș și lipsit de dorința de a începe o nouă zi, parfumul proaspăt al Gelului de duș revigorant doTerra îți va da impulsul de care ai nevoie pentru a începe ziua în forță.
 •  Folosește Untul Nutritiv pentru Corp atunci când vrei să te bucuri de o experiență spa la tine acasă. Uleiurile esențiale pure și puternice din formula sa unică, te vor ajuta să creezi o experiență de spa intens aromatică.
 •  Aplică Masca cu nămol cel puțin o dată pe săptămână. Regula generală este să începi să folosești o mască nouă o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă ai o piele foarte grasă, va fi nevoie să o folosești mai frecvent.
 •  Folosește Loțiunea pentru mâini și corp doTerra spa dimineața, după duș, adăugând un ulei esențial revigorant sau un amestec tonic din gama doTerra, care îți va da energia necesară pentru toată ziua.
 •  Folosește Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss atunci când vrei să te bucuri de aroma răcoritoare a amestecului Citrus Bliss doTerra, sau când ai nevoie să hrănești pielea uscată și ternă a mâinilor.
 •  Răsfață-te încă de la prima utilizare cu spuma delicată a Săpunului de baie hidratant, ce alunecă ușor pe suprafața pielii, curățând în profunzime atât la baie cât și la duș.
 •  Când pielea ta nu arată cel mai bine, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa te poate ajuta să-i redai gloria de altădată, cu ajutorul uleiurilor esențiale hidratante și calmante.
 •  Ține Balsamurile de buze doTerra Spa tot timpul la îndemână, în geantă sau în mașină, acasă sau la birou, pentru a asigura buzelor tale hidratarea de care au nevoie.

doTerra Spa Total Kit – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Folosește conform instrucțiunilor fiecărui produs.

doTerra Spa Total Kit – Ingrediente principale

Gel de duș revigorant doTerra Spa
Unt nutritiv de corp doTerra Spa
Mască detoxifiantă cu nămol doTerra Spa
Loțiune pentru mâini și corp doTerra Spa
Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra Spa
Săpun de baie hidratant doTerra Spa
Scrub exfoliant de corp doTerra Spa
Balsamuri de buze Herbal, Original, Tropical doTerra Spa

doTerra Spa Total Kit – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 10 recipiente cu produse din gama doTerra Spa

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?