dōTERRA tōgether™ Kit

Introducem dōTERRA tōgether™ Kit  – nou și permanent în Europa! Indiferent unde ești, transformă orice mediu într-un spațiu mai bun.

doTERRA together Kit a fost creat pentru a aduce oamenii împreună prin puterea naturii. Împărtășește darul prețios al Naturii Mamă, uleiurile esențiale, pentru a te ajuta să creezi un spațiu mai bun în jurul tău.  Conținutul acestui pachetul reprezintă tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice spațiu profesional, public sau comun într-un paradis al uleiurilor esențiale. Poți fi printre primii care se bucură de noul dōTERRA Laluz™ Diffuser*, care va fi lansat în curând în Europa, și care momentan este disponibil exclusiv în cadrul kit-ului. Creează și împărtășește atmosfera pe care o dorești în jurul tău, cu ajutorul doTERRA together Kit.  
 
Pachetul conține 
Sticluțe de 15 ml de Levănțică, Mentă, Lămâie, On Guard™, Eucalipt, Lămâiță, Portocală Sălbatică, Mandarină Verde, doTERRA Adaptiv™, doTERRA Balance™ și doTERRA Motivate™ (5 ml), Ghidul doTERRA Essentials, o Cutie de lemn gravată cu logoul doTERRA și un Difuzor doTERRA Laluz. 
 
Împachetat într-o frumoasă cutie reutilizabilă, kit-ul conține și un cartonaș cu sugestii de amestecuri ușor de urmat, gândit ca o sursă de inspirație pentru noi combinații de uleiuri, atât pentru tine cât și pentru cei din jur.  
PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA: 533€
PREȚ DE MEMBRU:375.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Recomandări

Odata cu cumpararea acestui kit, recomand a se adauga in cos si Fractionate Coconut Oil, care este uleiul de dilutie, capsulele vegetale (veggie caps), care se folosesc cand se recomanda a se lua intern, de catre adulti, uleiuri puternice la gust, si sticlutele cu bila de 10 ml ( amber roll 10 ml), care sunt necesare pentru dilutiile pe diferite varste. 

Cand cumperi acest kit primesti:

  • un catalog de produse în limba Română doTERRA;
  • o reducere de prețuri cu 25-55% mai mica față de prețul de vanzare, prin posibilitatea de a adera la LRP — programul de loialitate, explicat aici);
  • ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților;
  • un birou virtual (My Office), de unde poți să faci cumparaturi lunare;
  • transportul nu este inclus în pret, indiferent de pachet este 8,33 euro si se plateste inapoi in puncte, pe care le vezi in biroul virtual personal si pe care le poti folosi ulterior sa le schimbi in produse, pe care nu le mai platesti.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?