Gel de duș revigorant doTerra Spa

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Bergamotă, Grapefruit și Cidru, gelul de duș revigorant doTerra Spa este un produs natural ce oferă o curățare bogată și o experiență spa aromată.

Mirosurile revigorante ale uleiurilor esențiale CPTG din compoziția sa sunt răcoritoare și înălțătoare, făcând astfel din Gelul de duș revigorant doTerra Spa un produs ideal pentru a-ți începe ziua.
Folosind ingrediente naturale renumite pentru calitățile lor de purificare și calmare, Gelul de duș revigorant doTerra oferă un mod sigur și natural de a menține pielea curată și hrănită.

Gelul de duș revigorant doTerra Spa este o parte a liniei de produse doTerra Spa și funcționează foarte bine în paralel cu alte produse doTerra Spa, așa cum sunt Untul de corp regenerator doTerra, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra, precum și cu alte produse preferate de clienții doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 21.67€
PREȚ DE MEMBRU:16.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Gel de duș revigorant doTerra – Descriere

Un gel de duș pe bază de uleiuri esențiale, ce contribuie la curățarea și hrănirea pielii, oferind în același timp utilizatorului o experiență aromată răcoritoare, Gelul de duș revigorant doTerra Spa deține numeroase beneficii ce depășesc cu mult simpla curățare a pielii.

Cu o formulă unică de uleiuri esențiale concepute pentru a purifica, energiza și reîmprospăta pielea, Gelul de duș revigorant poate fi benefic pielii într-o varietate de moduri. Ca să nu mai vorbim că lasă în urma sa o piele fină la atingere și cu un miros excelent.
Uleiul esențial de Bergamotă purifică și calmează pielea și oferă o aromă înălțătoare, dar echilibrantă.
Uleiul esențial de Grapefruit curăță pielea și are un miros energizant ce stimulează starea de spirit, în timp ce Uleiul esențial de Cedru favorizează relaxarea.

Metil-oleoil-tauratul de sodiu – un surfactant blând, derivat din plante – nu conține sulfați și este ușor biodegradabil.
Spuma acestui gel de duș natural alunecă perfect pe piele, fără a îndepărta uleiurile naturale ale acesteia, în timp ce surfactanții naturali derivați din Uleiul de Cocos și acizii grași esențiali asigură o curățare delicată, dar eficientă, fără a irita pielea.
Spre deosebire de multe săpunuri, geluri de duș și produse de îngrijire a pielii care conțin toxine și substanțe chimice dăunătoare organismului, Gelul de duș revigorant doTerra Spa îți tratează corpul cu ingrediente naturale sigure și naturale.

Gel de duș revigorant doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Gelul de duș revigorant doTerra Spa la baie sau la duș și bucură-te de capacitățile Uleiurilor esențiale de Bergamotă și Grapefruit de a curăța și de a îngriji pielea într-un mod sigur și natural.
  •  Când te simți leneș și lipsit de dorința de a începe o nouă zi, parfumul proaspăt al Gelului de duș revigorant doTerra îți va da impulsul de care ai nevoie pentru a începe ziua în forță.
  •  Uleiurile esențiale din Gelul de duș revigorant doTerra Spa îți vor stimula starea de spirit și te vor ajuta să începi ziua cu un zâmbet larg pe chip.
  •  Gelul de duș revigorant doTerra Spa este soluția ideală pentru răsfăț și îngrijire corporală chiar și dacă ai o piele sesibilă, ce reacționează la surfactanții din produsele de spălare de pe piață. Gelul de duș revigorant doTerra folosește agenți tensioactivi naturali din Ulei de Cocos și acizi grași esentiali, care curăță pielea fără să provoace iritații.
  •  Când simți nevoia de un plus de relaxare seara, după o zi obositoare, Uleiul esențial de Cedru din compoziția Gelului de duș revigorant doTerra Spa promovează o stare de relaxare și te detensionează, făcând din Gelul de duș revigorant produsul perfect pentru o baie caldă relaxantă la finele zilei.

Gel de duș revigorant doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică o cantitate mică pe pielea umedă sau utilizează produsul cu un burete de baie și masează ușor, cu mișcări circulare, creând o spumă bogată și apoi clătește.

Gel de duș revigorant doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Grapefruit
Ulei esențial de Cedru
Metil-oleoil-taurat de sodiu (surfactant derivat din natură)

Gel de duș revigorant doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 250 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?