Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra

Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra combină extracte naturale și vitamine cu tehnologii inovatoare de ingrediente și uleiuri esențiale CPTG, pentru a oferi luminozitate și pentru a uniformiza culoarea tenului.
Uleiurile esențiale de Bergamotă, Ienupăr și Roiniță se combină cu extracte naturale, vitamine și tehnologii de ultimă generație conferind un mod blând și eficient de a face pielea să strălucească, prin reducerea aspectului petelor întunecate și a hiperpigmentării, fără să agreseze pielea cu substanțe chimice dure.

Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra face parte din sistemul Essential Skin Care, o linie de produse infuzate cu uleiuri esențiale și extracte sigure din natură.

Având de partea ta ingredientele naturale folosite de doTerra în toate produsele sale, vei putea să îți îngrijești în mod delicat și eficient pielea. Uită de tratamentele scumpe, pretențioase și periculoase și permite extractelor naturale și uleiurilor esențiale să calmeze, să curețe și să ilumineze pielea folosind Gelul pentru luminozitate doTerra, alături de Crema anti-aging doTerra, Loțiunea pentru curățarea feței doTerra, Crema exfoliantă doTerra și alte produse preferate.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 54€
PREȚ DE MEMBRU:40.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra – Descriere

Fie că îți faci griji cu privire la petele maro de pe față sau vrei pur și simplu să te bucuri de un ten mai strălucitor, noul Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra va fi un adaos extrem de util în rutina ta de îngrijire a pielii. Formula poate fi folosită atât pentru a trata punctual petele deranjante, cât și pentru întreaga față.

Uleiul esențial de Bergamotă are o aromă minunată, înălțătoare și în plus deține beneficii purificatoare pentru piele. Uleiul esențial de Ienupăr are și el proprietăți naturale de curățare naturale și acționează ca un toner pentru piele. La rândul său, Uleiul esențial de Roiniță are proprietăți ce pot ajuta pielea să fie mereu curată și sănătoasă.
Extractele de Margaretă și Rădăcină de Ghimbir sunt foarte eficiente în promovarea unui ton uniform al pielii, reducând petele de pe față și făcând tenul să radieze.

Vitamina C va da strălucire pielii și te va ajuta să îți menții tenul mereu tânăr. În plus, tehnologia microincapsulării protejează vitamina C împotriva descompunerii (prin reducerea expunerii la oxigen), ceea ce permite administrarea eficientă și eficientă a vitaminei pe piele.
Prin includerea Gelului pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra în rutina obișnuită de îngrijire a pielii, poți trata petele maronii de pe ten și poți promova un ten mai luminos cu un produs care îți lasă pielea să arate și să se simtă curată. Datorită rezultatelor sale spectaculoase, Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului este unul dintre produsele cele mai populare din gama doTerra.

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Folosește Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra fie pentru a viza anumite zone cu probleme ale pielii, fie pentru a oferi luminozitate întregului ten și a promova o piele curată.
 •  Folosește cu încredere Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului chiar dacă ai un ten sensibil. Acest produs conține ingrediente naturale sigure și uleiuri esențiale ceea îl face ideal chiar și pentru tenurile sensibile.
 •  Include Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului în rutina ta zilnică sau săptămânală de frumusețe, pentru a contribui la promovarea unui ten mai luminos.
 •  Folosește Gelul seara, înainte de a merge la culcare, după ce ai curățat pielea cu Loțiunea pentru curățarea feței din gama Essential Skin Care și după ce ai tonifiat pielea cu Loțiunea Tonică Astringentă doTerra, din aceeași gamă.
 •  Folosește Gelul peste noapte, alături de Serul de netezire a pielii doTerra și de Crema anti-aging pentru ochi doTerra, ambele din gama Essential Skin Care.
 •  Aplică Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului dimineața, ca pas esențial în pregătirea pielii pentru o nouă zi.

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Ține recipientul în poziție verticală. Apasă delicat și uniform pe partea de jos a recipientului până când produsul începe să apară în jurul orificiului. Aplică uniform pe față și pe gât sau pe zonele dorite o cantitate mică de gel. Menține orificiul curat, fără depuneri de produs. Pune capacul la loc după utilizare.

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Ienupăr
Ulei esențial de Roiniță
Extract de Margaretă
Extract de Rădăcină de Ghimbir
Vitamina C

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 tub de 30 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?