Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear

HD Clear este un sistem în trei etape ce funcționează sinergic, fiecare dintre cele trei produse lucrând pentru a curăța și purifica în profunzime pielea, pentru a controla hiperactivitatea glandelor sebacee și pentru a oferi o hidratare optimă pentru un nivel echilibrat de umiditate. Derivate din extracte de plante pure, ingredientele din formula HD Clear sunt blânde și calmante pentru piele, dar puternice și eficiente.

Utilizarea HD Clear în fiecare zi contribuie la reducerea erupțiilor, promovează un ten curat și sănătos și calmează iritația pielii afectate.
Fiecare produs din gama HD Clear combină puterea uleiurilor esențiale de grad terapeutic pur, certificate CPTG, și a extractelor de plante pentru a produce rezultatele pe care le dorești și pe care le aștepți – un ten curat și fin.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 87.33€
PREȚ DE MEMBRU:65.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear – Descriere

Kitul pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear este pachetul perfect pentru îngrijirea în trei pași a tenului cu probleme, și te va face să îți simți pielea mai curată și mai îngrijită, fără iritații și probleme.

Gama doTerra HD Clear cuprinde 3 produse pe bază de uleiuri esențiale și ingrediente naturale: Amestecul exclusiv (10 ml), Spuma de curățare pentru față (50 ml) și Loțiunea pentru față (50 ml).

Amestecul exclusiv doTerra HD Clear, formulat pe bază de uleiuri esențiale de Chimion, Lemn de Ho, Arbore de ceai, Verbină exotică, Eucalipt și Mușcată, te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.
Spuma de Curățare pentru față HD Clear curăță pielea cu uleiuri esențiale CPTG de Arbore de Ceai, Eucalipt, Mușcată, Verbină Exotică și Lemn de Ho, fiecare renumit pentru proprietățile sale purificatoare.
Loțiunea pentru față HD Clear are o formulă avansată ce conține aceleași uleiuri esențiale recunoscute pentru proprietățile lor purificatoare, precum și un extract activ de Rădăcină de Lemn Dulce, pentru o piele cu un aspect sănătos, și Coaja de Salcie Albă, pentru un ten neted și moale.

Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Aplică amestecul doTerra HD Clear pe față înainte de culcare, pentru a te trezi a doua zi cu un ten curat și fin sau folosește amestecul dimineața, după ce te speli pe față, pentru a te bucura de o piele curată și radioasă pe tot parcursul zilei. De asemenea, ajută un adolescent care se confruntă cu probleme ale tenului, sa aibă un ten curat, având mereu în baie amestecul HD Clear de la doTerra, atât pentru un tratament punctual, cât și ca soluție pe termen lung.
  •  Folosește Spuma de Curățare pentru față HD Clear în fiecare dimineață pentru a-ți înprospăta pielea și pentru a-ți începe ziua cu un ten curat. Spuma HD Clear îți va ajuta, de asemenea, tenul să lupte cu toată murdăria și praful care se vor aduna pe piele pe tot parcursul zilei.
  •  Include Spuma HD Clear în rutina de curățare a feței pentru adolescenți, ca pas premergător aplicării Loțiunii pentru față HD Clear, pentru un ten curat și fără coșuri.
  •  Adoptă Loțiunea pentru față HD Clear în rutina ta de frumusețe de dimineața și de seara, pentru a te bucura de rezultate optime și de un ten perfect. Folosește-o zilnic, ca bază hidratantă înainte de a aplica machiajul, pentru o hidratare optimă și un ten mai fin și mai întins.
  •  Adaugă Loțiunea pentru față HD Clear în rutina de curățare a tenului adolescenților, pentru a-i ajuta să aibă o piele curată, cu aspect sănătos, pentru a reduce erupțiile și pentru a calma roșeața și iritațiile, contribuind la un ten curat.

Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear – Instrucțiuni de utilizare

Amestecul exclusiv. Uz extern: Aplică în strat subțire pe zonele cu probleme, evitând contactul direct cu ochii, sau folosește-l ca tratament local direct pe coșuri. Diluează cu ulei purtător pentru a reduce problemele de sensibilizare a pielii.
Spuma de curățare pentru față. Uz extern. Aplică pe pielea umedă a feței și gâtului și masează cu o mișcare circulară ascendentă. Clătește bine cu apă și șterge cu un prosop uscat.
Loțiunea pentru față. Uz extern. Pune o cantitate mică pe vârful degetelor și aplică loțiunea pe față și pe gât, masând pielea cu o mișcare circulară ascendentă, până când produsul este absorbit în piele.

Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear – Ingrediente principale

Amestec exclusiv HD Clear doTerra
Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra
Loțiune pentru față HD Clear doTerra

Kit pentru îngrijirea feței doTerra HD Clear – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul HD Clear. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 3 recipiente cu produse din gama doTerra HD Clear.
Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?