Lifelong Vitality Pack doTerra

Pachetul doTerra Lifelong Vitality – ce conține suplimentele Alpha CRS+, Microplex VMz și xEO Mega – este o bază dietetică completă pentru o viață sănătoasă, fiind de altfel unul dintre cele mai populare produse doTerra.

Conceput pentru a fi utilizat în paralel cu o serie de obiceiuri sănătoase, precum sportul regulat, alimentația sănătoasă, odihna adecvată și gestionarea stresului, fiecare dintre cele trei produse oferă beneficii importante pentru vitalitate pe tot parcursul vieții.
Alpha CRS+ protejează împotriva daunelor produse de radicalii liberi, Microplex VMz conferă vitamine și minerale esențiale, în timp ce xEO Mega sprijină sănătatea cardiovasculară și cerebrală.

Datorită beneficiilor extrem de importante ale Pachetului doTerra Lifelong Vitality, nu există niciun mod mai bun de a promova sănătatea optimă și bunăstarea decât suplimentarea dietei tale obișnuite cu Lifelong Vitaly Pack.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 143€
PREȚ DE MEMBRU:107.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Lifelong Vitality Pack doTerra – Descriere

Folosind ingrediente cu spectru complet și cele mai recente metode de formulare pentru a asigura o biodisponibilitate maximă a nutrienților esențiali și a factorilor metabolici, Lifelong Vitality Pack reprezintă sinergia perfectă între natură și știință.
Includerea suplimentelor Alpha CRS+, Microplex VMz și xEO Media – Lifelong Vitality Pack doTerra în dieta ta zilnică poate susține sănătatea cardiovasculară, sănătatea metabolică, statusul inflamator, statusul antioxidant, nivelul energetic, imunitatea și starea de spirit.

Alpha CRS+ – cunoscut ca amestec pentru energie celulară și longevitate – combate daunele produse de radicalii liberi la nivelul celulelor.
Unii dintre nutrienții incluși în formula Alpha CRS+, parte a Lifelong Vitality Pack, sunt Coenzima Q10 și Acetil-l-carnitina, care ajută procesele metabolice ale celulei să-ți ofere mai multă energie. Formula sa mai conține, de asemenea, și antioxidanți precum Quercetina și Acidul alfa-lipoic, care contribuie la combaterea stresului oxidativ și a îmbătrânirii. Extractul botanic de Ginko biloba ajută, pe de altă parte, la susținerea clarității mentale și a energiei.

Microplex VMz – un complex de micronutrienți cu vitamine și minerale – susține metabolismul sănătos, digestia, funcția imună și energia celulară. Parte a Lifelong Vitality Pack, Microplex VMz conține vitamine, minerale și oligoelemente naturale extrem de biodisponibile, în proporții care se îmbină în mod ideal cu dieta (vitaminele A, C și E, B și D și mineralele calciu, magneziu și zinc.) Pentru ca mineralele și vitaminele să fie mai ușor de absorbit de către organism, Microplex VMz utilizează o matrice de glicoproteine care ajută corpul să recunoască suplimentele drept nutrienți alimentari pentru sistemul nostru digestiv.
Microplex VMz mai conține și un amestec botanic de uleiuri esențiale de Mentă, Ghimbir și Chimen, care ajută digestia.

xEO Mega are grijă de restul nevoilor tale nutriționale cu Omega-3 (acizi grași esențiali), uleiuri esențiale și vitaminele D și E. Acizii grași te ajută să susții articulațiile, pielea și sănătatea cardiovasculară și a creierului. Uleiul de pește filtrat molecular din xEO Mega furnizează 300 mg de EPA și 300 mg de DHA per porție zilnică și 55 mg din alți acizi grași Omega-3.
De asemenea, formula sa mai conține un amestec de uleiuri esențiale de Cuișoare, Tămâie, Cimbru, Chimen, Portocală sălbatică, Mentă, Ghimbir și Mușețel german, care adaugă protecție antioxidantă.
În plus, complexul include și un extract carotenoid de microalge din astaxantină pură, care oferă beneficii antioxidante și circulatorii puternice, sprijină sănătatea ochilor, îmbunătățește rezistența și forța musculară, ajută ficatul și sistemul digestiv, susține sănătatea pielii și funcția imunitară sănătoasă. xEO Mega favorizează și absorbția și folosirea calciului și fosforului de către organism și contribuie la menținerea sănătății osoase.

Lifelong Vitality Pack doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează suplimentele din Lifelong Vitality Pack de la doTerra fie separat, fie în pachet, însă reține că împreună ele îți vor furniza capacitatea antioxidantă a 12 sau mai multe porții de fructe și legume.
  •  Folosește zilnic suplimentul Alpha CRS+ formulat special pentru a fi folosit până la 12 săptămâni. În plus, capsulele nu conțin lapte, grâu sau produse animale.
  •  Administrează Alpha CRS+ timp de cel puțin trei săptămâni pentru a sprijini funcționarea sănătoasă a ficatului.
  •  Dacă ai o dietă din care lipsesc fructele și legumele, vitale pentru starea generală de sănătate, capsulele Microplex VMz îți oferă un amestec echilibrat de vitamine A, B, C și D și minerale – calciu, magneziu și zinc, pentru a susține creșterea și dezvoltarea normală a celulelor roșii, precum și echilibrul electrolitic în organism, ce va duce la o viață plină de vitalitate.
  •  Dacă nu poți menține pe termen lung o dietă bogată în acizi grași Omega 3 din surse alimentare, consumă xEO zilnic, pentru a-ți asigura funcționarea normală a organismului cu ajutorul cantității adecvate de acizi grași ce pot susține sănătatea cerebrală, funcția cognitivă și sănătatea generală.

Lifelong Vitality Pack doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă
Alpha CRS+ – Administrează câte 4 capsule pe zi, la masă.
Microplex VMz– Administrează câte 4 capsule pe zi, la masă.
xEO Mega – Administrează câte 4 capsule moi pe zi, la masă.

Lifelong Vitality Pack doTerra – Ingrediente

Alpha CRS+
Microplex VMz
xEO Mega

Lifelong Vitality Pack doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi doTerra Lifelong Vitality Pack.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat, răcoros și întunecat, pentru a evita oxidarea carotenoizilor în urma expunerii excesive la lumină.

Porția de servire: 1 capsulă
Modalitate de prezentare: 3 flacoane
Un flacon: 120 de capsule vegetale
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?