Loțiune de mâini cu trandafir doTerra

Loțiunea de mâini cu trandafir doTerra Spa este o loțiune ușoară și seducătoare, cu ulei esențial de trandafir CPTG, ce promoveză o piele netedă și frumoasă.

Formula sa catifelată conține ingrediente hidratante și umectante naturale care lasă mâinile moi, suple și hrănite. Recunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru piele, Uleiul esențial de Trandafir îmbunătățește această loțiune cu aroma autentică și înălțătoare a petalelor de trandafir.

Iar dacă formula fină și luxoasă a Loțiunii de mâini doTerra Spa nu te-a convins încă, produsul este gândit cu un scop special. La fiecare achiziție a unei Loțiuni de mâini cu trandafir doTerra Spa, prețul integral al produsului este donat Fundației doTerra Healing Hands, organizația non-profit a doTerra, dedicată îmbunătățirii vieților oamenilor din întreaga lume.

Donațiile către Fundația doTerra Healing Hands finanțează proiecte ce ajută comunitățile care trăiesc în sărăci, oferă ajutor și speranță pentru cei care suferă de diverse boli și încurajează persoanele și comunitățile să fie autonome.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 31€
PREȚ DE MEMBRU:23.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Loțiune de mâini cu trandafir doTerra – Descriere

Fiind îmbogățită cu Uleiul esențial de Trandafir bulgăresc, cel mai valoros ulei esențial al doTerra, Loțiunea de mâini cu trandafir este unică în ceea ce privește mirosul și beneficiile pentru piele, fiind de altfel una dintre preferatele clienților doTerra.
Uleiul esențial de Trandafir bulgăresc este renumit pentru capacitatea sa de a promova o piele netedă și strălucitoare, precum și pentru aroma sa înălțătoare.

Uleiurile din Semințe de Floarea-soarelui și Macadamia sunt recunoscute pentru proprietățile lor excepționale de hidratare, precum și pentru capacitatea de a reține umezeala în piele.
Spre deosebire de alte creme și loțiuni pentru mâini care lasă pe piele o senzație deranjantă de grăsime, Loțiunea de mâini cu Trandafir doTerra Spa este non-grasă și este concepută pentru a se absorbi rapid în piele și a o face moale și catifelată la atingere.

Loțiune de mâini cu trandafir doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Bucură-te în fiecare zi de o piele netedă și strălucitoare cu ajutorul Loțiunii de mâini cu trandafir doTerra Spa, precum și de parfumul minunat și luxos al Trandafirului bulgăresc (Rosa damascena).
  •  Folosește Loțiunea de mâini doTerra Spa în orice moment al zilei, oriunde te-ai afla. Loțiunea este gândită pentru a intra rapid în piele, fără să lase în urma sa reziduuri grase. Mâinile tale se vor simți răsfățate și fine și vor avea un aspect sănătos, petele de grăsime de pe haine rămânând în trecut.
  •  Aplică Loțiunea de mâini cu Trandafir ori de câte ori îți simți pielea uscată, pentru a te bucura de un plus de hidratare și de parfumul său special.

Loțiune de mâini cu trandafir doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe mâini pentru a reduce senzația de uscăciune a pielii și pentru a te bucura de parfumul subtil al trandafirilor.

Loțiune de mâini cu trandafir doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Trandafir bulgăresc (Rosa Damascena)
Ulei din Semințe de Floarea Soarelui
Ulei de Macadamia
Ulei de Cocos
Ulei de Jojoba
Ulei de Măsline
Unt de Murumuru
Unt de Theobroma

Loțiune de mâini cu trandafir doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 100 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?