Loțiune pentru curățarea feței doTerra

Îmbogățită cu uleiuri esențiale și detergenți naturali, Loțiunea pentru curățarea feței doTerra te ajută să ai o piele curată, proaspătă și catifelată la atingere.
Loțiunea pentru curățarea feței doTerra conține uleiuri esențiale de Arbore de Ceai și de Mentă, recunoscute pentru capacitatea lor de a purifica și tonifia pielea și de a susține un ten sănătos.

Loțiunea pentru curățarea feței doTerra face parte din sistemul Essential Skin Care, un sistem de îngrijire a tenului extrem de apreciat de clienții doTerra, conceput pentru a curăța și tonifia, precum și pentru a hrăni și a proteja pielea prin valorificarea puterii uleiurilor esențiale CPTG.
Utilizarea produselor precum Loțiunea pentru curățarea feței doTerra îți va permite să incluzi uleiurile esențiale în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

De sute de ani, oamenii au folosit uleiuri esențiale pentru piele datorită puterii lor de curățare, calmare și întinerire, iar doTerra îți aduce toate aceste ingrediente naturale și uleiuri pentru a-ți îngriji și răsfăța pielea în orice moment.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 24.67€
PREȚ DE MEMBRU:18.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Loțiune pentru curățarea feței doTerra – Descriere

Un secret al pielii sănătoase este păstrarea tenului curat, atât ziua cât și noaptea. Deși există o mulțime de produse de curățare a pielii pe piață, un produs de curățare a feței pur și natural, așa cum este Loțiunea pentru curățarea feței doTerra, îți va permite să eviți orice ingredient controversat și care ar purea fi agresiv cu tenul.

Produsul de curățare facială doTerra folosește proprietățile purificatoare ale uleiurilor esențiale pentru a curăța și tonifica pielea, contribuind la un ten curat și cu un aspect sănătos.
Utilizat frecvent în produsele de îngrijire a pielii, Uleiul esențial de Arbore de Ceai are calități purificatoare ce îl fac util pentru curățarea pielii. De asemenea, Vitamina E, cunoscută pentru promovarea unui ten cu aspect sănătos, face parte integrantă din formula de curățare a feței.
La rândul lor, Extractele de Rădăcină de Yucca și Arbore de Săpun sunt bogate în produse de curățare naturale, fiind utile pentru curățirea și calmarea pielii.

Uleiul de Macadamia contribuie la condiționarea pielii, făcând din formula Loțiunii pentru curățarea feței doTerra una extrem de fină și delicată. Sodium PCA, un aminoacid natural, ajută pielea să-și păstreze umiditatea naturală acționând ca umectant, în timp ce Uleiul esențial de Mentă, cu aroma sa proaspătă revigorantă, ajută Loțiunea pentru curățarea feței doTerra să fie răcoritoare pentru piele.
Fie că vrei să începi ziua cu pielea curată, fie că vrei să scapi de reziduurile adunate peste zi, Loțiunea pentru curățarea feței doTerra te poate ajuta să elimini impuritățile, pentru un ten curat și pur, fiind astfel un must-have în arsenalul oricărei femei.

Loțiune pentru curățarea feței doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Începe-ți ziua cu Loțiunea pentru curățarea feței doTerra, pentru a elimina orice urmă de uleiuri sau impurități care se adună pe piele în timp ce dormi. Vei avea astfel o piele proaspătă pe tot parcursul zilei.
  •  Curăță-ți tenul cu Loțiunea pentru curățarea feței doTerra după o zi lungă în care ai adunat pe față mult praf, produse de machiaj, uleiuri și impurități. Folosirea Loțiunii de curățare înainte de culcare te va ajuta în timp să menții un ten curat și catifelat.
  •  Include Loțiunea pentru curățarea feței doTerra și alte produse din gama Essential Skin Care în rutina ta de îngrijire a pielii pentru a promova o piele curată și tânără. În plus, te vei bucura zi și noapte de senzația răcoritoare a pielii curate.
  •  Folosește Loțiunea pentru curățarea feței doTerra chiar și pentru un ten sensibil. Acest produs conține ingrediente naturale sigure și uleiuri esențiale care nu ajută numai la curățare, ci și la calmarea pielii. În plus, nu usucă și nu deteriorează pielea, ceea ce îl face ideal chiar și pentru tenurile sensibile.
  •  Odată cu curățarea feței, vei experimenta și aroma puternică pe care o degajă uleiurile esențiale, pe măsură ce utilizezi produsul în mod regulat.

Loțiune pentru curățarea feței doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Pune în palmă cantitatea necesară de loțiune de curățare. Aplică pe fața și gâtul uscate, cu mișcări circulare. Clătește cu apă caldă și șterge cu un prosop.

Loțiune pentru curățarea feței doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Arbore de Ceai
Ulei esențial de Mentă
Ulei de Macadamia
Extract de Rădăcină de Yucca
Extract de Arbore de Săpun
Vitamina E
PCA Sodic

Loțiune pentru curățarea feței doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 flacon de 120 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?