Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra Spa

Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss din gama doTerra Spa crează o experiență superioară de hidratare, oferind un boost de energie rutinei tale zilnice și stimulând tonifierea și frumusețea pielii.

Îmbinând beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, cu o notă de Vanilie Absolut, amestecul revigorant Citrus Bliss doTerra, care stă la baza Loțiunii pentru mâini Citrus Bliss, este un produs unic și armonios, cu un parfum vesel, dulce și proaspăt, care îmbunătățește starea de spirit și favorizează gândirea pozitivă.

Linia de produse doTerra Spa, din care face parte și Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss, folosește uleiuri esențiale pure CPTG, de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți oferi produse spa extrem de aromatice și care hrănesc pielea.
Fie că te afli într-o călătorie sau îți dorești o experiență relaxantă de spa acasă, produsele din colecția doTerra Spa îți vor oferi în mod sigur răsfățul după care tânjești.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 12.33€
PREȚ DE MEMBRU:9.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra – Descriere

Formula delicată și hidratantă a Loțiunii pentru mâini Citrus Bliss de la doTerra reduce aspectul imperfecțiunilor pielii și calmează pielea uscată și deteriorată, substanțele emoliente de îngrijire și extractele naturale din plante menținându-i sănătatea și hidratarea.

Loțiunea pentru mâini se absoarbe ușor, conferind pielii un aspect și o textură catifelată, non-grasă.
Extractul de orz este bine cunoscut pentru proprietățile sale de întinerire a pielii și de susținere a unui aspect uniform al culorii pielii, în timp ce extractul de aloe a fost utilizat de-a lungul secolelor pentru a hidrata și a conferi pielii o textură catifelată.

Dincolo de beneficiile sale pentru hidratare și îngrijire a pielii, conținutul de uleiuri esențiale al Loțiunii pentru mâini Citrus Bliss te va ajuta să te bucuri de aromele revigorante ale amestecului exclusiv Citrus Bliss, ce contribuie la reducerea stresului și binedispune, în orice moment.
În plus, Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss este ambalată într-un recipient mic și ușor de utilizat, fiind perfectă pentru călătorii și asigurând hidratarea mâinilor pe tot parcursul zilei.

Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss atunci când vrei să te bucuri de aroma răcoritoare a amestecului Citrus Bliss doTerra, sau când ai nevoie să hrănești pielea uscată și ternă a mâinilor.
  •  Flaconul de dimensiuni mici al Loțiunii pentru mâini Citrus Bliss doTerra îți permite să îl porți cu tine în geantă, în mașină sau în rucsacul de călătorie, pentru a te bucura de aroma și de beneficiile sale incredibile, chiar și atunci când nu ești acasă și pentru a-ți menține mâinile hidratate oriunde și oricând.
  •  Revigorează-ți simțurile și dă un boost bine meritat stării tale de spirit, aplicând pe parcursul zilei la birou un strat subțire de Loțiune pentru mâini Citrus Bliss și inspirând profund. Te vei bucura de aroma energizantă și înălțătoare a acestui amestec, pentru a duce ziua la bun sfârșit cu succes.
  •  Folosește Loțiunea pentru mâini Citrus Bliss la birou, chiar și înainte de a intra într-o ședință pentru care ai nevoie de un plus de energie și de o stare de bine. Formula unică a Loțiunii Citrus Bliss va fi imediat asborbită în piele și nu îți va lăsa senzația derajantă de piele grasă. Vei putea astfel semna și citi documente și vei putea strânge mâna celor cu care stai de vorbă, fără să le lași pe mâini un strat de cremă. Dimpotrivă, finețea și delicatețea mâinilor tale va fi invidiată, la fel ca și mirosul încântător.

Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe mâini pentru a combate senzația de piele uscată și pentru a te bucura de aroma perfectă a amestecului revigorant Citrus Bliss.

Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra – Ingrediente principale

Amestecul revigorant Citrus Bliss doTerra
Ulei esențial de Portocală Sălbatică
Ulei esențial de Lămâie
Ulei esențial de Grapefruit
Ulei esențial de Mandarină
Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Tangerină
Ulei esențial de Clementină

Ulei din Semințe de Floarea-soarelui
Ulei din Semințe de Macadamia
Extract de Orz
Extract de Aloe

Loțiune pentru mâini Citrus Bliss doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 75 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?