Loțiune pentru mâini și corp doTerra Spa

Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa este o loțiune naturală, fără parfum, plină de ingrediente naturale, ce lasă în urma sa o piele netedă și catifelată, și care se poate combina cu uleiurile esențiale preferate, pentru o experiență personalizată.

Răsfață-ți pielea cu Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa, o formulă ușoară, non-grasă, ce conține Uleiuri din semințe de Jojoba și Macadamia, Unturi din semințe de Murumuru și Theobroma, precum și extracte hrănitoare din plante. Loțiunea se absoarbe ușor în piele, lăsând-o moale și catifelată la atingere.

Loțiunea pentru mâini și corp doTerra face parte din linia de produse doTerra Spa, ce utilizează ingrediente naturale și uleiuri esențiale CPTG, obținute cu atenție și testate pentru a-ți garanta ingrediente de cea mai bună calitate – cartea de vizită a produselor doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 24.67€
PREȚ DE MEMBRU:18.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Loțiune pentru mâini și corp doTerra – Descriere

O formulă ușoară și calmantă, plină de ingrediente naturale, Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa este o formulă unică, ce permite utilizatorului să își creeze propria experiență aromatică folosind uleiurile esențiale preferate. Cu ingrediente sigure, de înaltă calitate, Loțiunea pentru mâini și corp va hrăni și hidrata pielea, iar adăugarea de uleiuri esențiale te va ajuta să-ți răsfeți simțurile la cele mai înalte cote.
Uleiurile din semințe de Macadamia și Floarea soarelui sunt recunoscute pentru proprietățile lor hidratante excelente, precum și pentru capacitatea lor de a menține umiditatea pielii.

Loțiunea pentru mâini și corp a fost concepută cu atenție, pentru a se absorbi cu ușurință în piele, creând un aspect moale și neted. Pielea ta va fi, astfel, sănătoasă, catifelată și fără senzația deranjantă pe care o crează surplusul de grăsime după aplicare.
Dincolo de formula non-grasă, Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa include, de asemenea, ingrediente liniștitoare, de înaltă calitate, concepute pentru a hrăni și a hidrata pielea. Uleiurile naturale precum cele din semințe de floarea-soarelui și Uleiul de semințe de Macadamia contribuie la abilitățile de hidratare ale formulei Loțiunii pentru mâini și corp.

Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa este un produs unic, ce permite utilizatorului să își adapteze experiența în funcție de preferințele personale de uleiuri esențiale. Loțiunea în sine este o formulă fără parfum, ceea ce o face ideală pentru combinarea cu uleiuri esențiale pentru o experiență aromatică puternică.
Loțiunea pentru mâini și corp nu numai că va hrăni pielea, dar va răspândi parfumul uleiurilor esențiale preferate, lăsând în urmă un miros puternic și plăcut.
Asemeni tuturor produselor din colecția doTerra Spa, Loțiunea pentru mâini și corp te poate ajuta să creezi o experiență luxoasă, de tip spa, chiar la tine acasă.

Loțiune pentru mâini și corp doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Loțiunea pentru mâini și corp doTerra spa dimineața, după duș, adăugând un ulei esențial revigorant sau un amestec tonic din gama doTerra, care îți va da energia necesară pentru toată ziua.
  •  Aplică Loțiunea pe mâini pe parcursul zilei, ori de câte ori simți nevoia de un plus de hidratare. Ține în geantă uleiul tău esențial preferat și pune 1-2 picături în Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa pentru a-ți crea starea pe care ți-o dorești, indiferent unde te-ai afla.
  •  Adaugă un ulei esențial liniștitor în Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa, pentru un masaj de calmare și relaxare, sau pur și simplu pentru o experiență spa în confortul propriei case. Nimic nu te va ajuta să te bucuri mai mult de un somn odihnitor decât să te lași învăluit în aromele Loțiunii tale neutre ajutată de câteva picături din amestecul doTerra Serenity, de pildă.
  •  Folosește Loțiunea pentru mâini și corp doTerra Spa atunci când nu suporți mirosurile tari de parfum și când ai neapărată nevoie de un boost de hidratare și hrănire pentru pielea uscată a mâinilor și a corpului.

Loțiune pentru mâini și corp doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică în cantități generoase pe mâini și corp, pentru a elimina senzația de piele uscată. Adaugă în palmă câteva picături din uleiul esențial doTerra preferat, pentru o experiență aromatică personalizată.

Loțiune pentru mâini și corp doTerra – Ingrediente principale

Ulei din Semințe de Floarea soarelui
Ulei de Macadamia
Ulei de Cocos
Ulei de Măsline
Ulei de Jojoba
Unt de Murumuru
Unt de Theobroma

Loțiune pentru mâini și corp doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 200 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?