Loțiune tonică pentru față doTerra Veráge (50 ml)

Loțiunea tonică doTerra Veráge combină uleiuri esențiale și extracte hrănitoare din plante – precum Aloe Vera, Hamamelis, Uleiuri de Coriandru, Chiparos, Ylang Ylang și Palmarosa – fiind extrem de benefică pentru tonifierea, calmarea și netezirea pielii.

Grație uleiurilor esențiale de cea mai bună calitate pe care le conține, Loțiunea tonică Veráge este soluția ideală atunci când îți dorești o textură îmbunătățită a pielii și un plus de luminozitate, promovând un ten unitar, cu pori atenuați, fără să usuce pielea sau să o irite. Te vei bucura, astfel, oricând și oriunde, de o piele sănătoasă și strălucitoare și de aspectul excelent pe care ți-l dorești.

Loțiunea tonică doTerra Veráge este cu atât mai eficientă atunci când este folosită alături de restul liniei Veráge Skin Care. Reprezentând a doua etapă în cadrul tratamentului de îngrijire a pielii Veráge, Loțiunea pregătește pielea pentru emolienții bogați din serul hidratant și din crema hidratantă Veráge.
Colecția doTerra Veráge Skin Care folosește calitățile spectaculoase ale uleiurilor esențiale pure pentru a promova un ten sănătos, devenind astfel un must-have în arsenalul de frumusețe și sănătate al oricărei femei.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 41.33€
PREȚ DE MEMBRU:31€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Lotiune tonică pentru față doTerra Veráge – Descriere

Dacă multe dintre loțiunile tonice de pe piață sunt dure și iritante pentru piele, Loțiunea tonică Veráge include ingrediente naturale ce o fac răcoritoare și calmantă și îi permit să ofere tenului impulsul revigorant de care are nevoie.
Îmbinând unele dintre cele mai benefice uleiuri esențiale pentru piele, formula Loțiunii tonice doTerra Veráge acționează în sensul fortifierii, calmării, tonifierii și netezirii pelii, ori de câte ori tenul tău necesită un boost.
În plus, uleiurile esențiale potente și pure din formula Loțiunii te vor ajuta să îți revigorezi simțurile, oferind un boost energizant, cu o simplă pulverizare.

Extractul de Aloe Vera din compoziția Loțiunii tonice doTerra Veráge este folosit de secole pentru calmarea și hidratarea pielii, iar uleiurile de Coriandru și Chiparos sunt recunoscute pentru beneficiile lor tonice, calmante și revigorante pentru piele. Un efect calmant asupra pielii îl are și Hamamelisul, extrem de benefic pentru ten. La rândul său, Ylang Ylangul liniștește pielea, în timp ce Palmarosa are capacitatea de a contribui la revitalizarea și echilibrarea tenului, fiind componenta perfectă într-un toner conceput pentru uz zilnic.

Lotiune tonică pentru față doTerra Veráge – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Uită de loțiunile tonice care irită pielea și permite puterii calmante a uleiurilor esențiale din Loțiunea tonică doTerra Veráge să îți ofere o experiență răcoritoare și tonică, ori de câte ori simți nevoia.
 •  Când pielea ta pare ternă și mohorâtă, aroma revigorantă a Loțiunii tonice Veráge te ajută să eviți o dispoziție posomorâtă și apatică. Cu doar o singură pulverizare a loțiunii, vei avea parte de o trezire în forță la realitate, ce îți va învigora simțurile.
 •  Aplică Loțiunea tonică Veráge dimineața, atunci când nu reușești să începi ziua în forță, sau după-amiaza, când simți că începi să pierzi din energie. O pulverizare rapidă de Loțiune tonică Veráge îți va oferi un boost de energie și un ten strălucitor.
 •  Încheie rutina de make-up de dimineața cu un spray ușor de Loțiune tonică doTerra Veráge care îți va fixa machiajul și te va face să strălucești.
 •  Folosește Loțiunea tonică Veráge în orice moment al zilei, chiar și atunci când porți machiaj, dar mai ales după-amiaza, dacă simți că ai nevoie de o împrospătare a tenului și a machiajului.
 •  Ține întotdeauna la îndemână un flacon de Loțiune tonică Veráge, fie în poșetă, fie în geanta de călătorie, pentru o utilizare simplă și practică, chiar și atunci când nu ești acasă.
 •  Folosește Loțiunea tonică doTerra Veráge împreună cu gama de produse de îngrijire a pielii Veráge – dar mai ales cu serul hidratant Veráge – pentru beneficii permanente și de durată asupra pielii.
 •  Include loțiunea tonică doTerra Veráge în rutina ta de frumusețe de dimineață și de seară, pentru rezultate optime.

Loțiune tonică pentru față doTerra Veráge – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe față, evitând contactul direct cu ochii atunci când pulverizezi produsul. Închide ochii înainte de a pulveriza.

Lotiune tonică pentru față doTerra Veráge – Ingrediente principale

Suc din frunze de Aloe Vera
Apă de Hamamelis
Ulei de Ylang Ylang
Ulei pe Palmarosa
Ulei de Chiparos
Ulei din semințe de Coriandru
Extract de Malachit

Lotiune tonică pentru față doTerra Veráge – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 50 ml
Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?