MetaPWR Advantage

Deși majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea afectează metabolismul – ceea ce este parțial adevărat – la rândul său, metabolismul afectează îmbătrânirea sănătoasă. Sistemul MetaPWR, în special MetaPWR Advantage, intervine în relația dintre metabolism și îmbătrânire prin NAD+, NADH și colagen.
PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 138.67€
PREȚ DE MEMBRU:104€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ce înseamnă NAD+ și NMN?

Nicotinamida mononucleotidă, sau NMN, este un precursor esențial al biosintezei nicotinamid-adenin-dinucleotidei, sau NAD+, o coenzimă care se regăsește în toate celulele organismului nostru.

Deși NAD+ îndeplinește numeroase funcții, cele mai importante sunt procesele metabolice și funcția mitocondrială. NAD+ transformă alimentele în energie și protejează „centralele energetice” ale celulelor. Dacă nivelul de NAD+ nu este suficient, celulele nu pot produce energia necesară supraviețuirii și îndeplinirii propriilor funcții. Până la vârsta de 50 de ani, nivelul de NAD+ ajunge, în general, la jumătate din cel de la 20 de ani, determinând probleme de sănătate, cum sunt dificultatea de gestionare a greutății corporale și scăderea nivelului de energie.

Studiile preclinice sugerează că suplimentele cu NMN pot crește nivelul de NAD+, permițând funcționarea celulelor și sistemelor organismului ca și cum ar fi mai tinere. MetaPWR Advantage este formulat cu NMN din pulbere de drojdie, pentru a contribui la creșterea naturală a nivelurilor de NAD+ și NADH din organism.

Ce este colagenul?

Colagenul conferă elasticitate și fermitate pielii și susține masa musculară și țesuturile conjunctive. Organismul nostru produce colagen în mod natural, dar producția sa scade, de asemenea, cu vârsta. Suplimentele alimentare care conțin colagen pot completa nivelul de colagen din organism, dar nu toate tipurile de colagen funcționează la fel de bine. Majoritatea produselor nutraceutice pe bază de colagen conțin numai unul sau două tipuri de peptide de colagen (de obicei, tipurile cele mai relevante pentru frumusețea și elasticitatea pielii, respectiv riduri).

Pe lângă aceste tipuri populare de colagen, MetaPWR Advantage conține nouă tipuri unice de peptide de colagen. Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism și îndeplinește funcții importante prin cele 28 de tipuri diferite ale sale; așadar, prin MetaPWR Advantage, punem accentul pe importanța colagenului pentru întregul organism.

Cele nouă tipuri de colagen din MetaPWR Advantage:

 • Colagenul de tip I are legătură cu frumusețea pielii.
 • Colagenul de tip II are legătură cu protecția oaselor și este componenta principală a cartilajului.
 • Colagenul de tip IV este proteina principală a membranei bazale care leagă dermul de epidermă și formează o structură de rețea care conferă maleabilitate membranei bazale.
 • Colagenul de tip V are legătură cu dispunerea regulată a brelor de colagen, stabilizând structurile colagenului de tip I și de tip II.
 • Colagenul de tip VI menține funcția mecanică la nivel celular, susținând atât funcția musculară, cât și integritatea membranei celulare. În plus, acest tip de colagen inhibă deteriorarea oxidativă și apoptoza.
 • Colagenul de tip IX este o componentă importantă a cartilajului și este distribuit în principal în celulele cartilaginoase ale plăcilor de creștere, articulațiilor și discurilor intervertebrale.
 • Colagenul de tip XXV inhibă fibrilația peptidei beta-amiloid.
 • Proteina Col1a2 este fibrila de colagen.
 • Proteina vacuolară de sortare 37A este implicată în procesele de creștere și diferențiere celulară.

Fiecare tip de colagen joacă un rol în îmbunătățirea densității, elasticității și hidratării pielii, fortficarea vaselor de sânge, susținerea țesutului conjunctiv și îmbunătățirea vitalității generale.

Amestecând MetaPWR Advantage sub formă de pulbere hidrolizată cu apă rece sau la temperatura camerei, îl consumi
în formă lichidă, așa încât organismul tău poate să absoarbă cu ușurință substanțele nutritive stabile și nedegradate. La majoritatea produselor cu colagen lichid preambalate, se folosește un proces de pasteurizare pentru sterilizarea sistemului de administrare pe bază de apă, ceea ce elimină bacteriile nocive, dar, totodată, distruge substanțele active benefice, cum sunt vitaminele, flavonoidele și polifenolii. În ciuda acestui proces, stabilitatea lor la raft este mai redusă decât în cazul produselor sub formă de pulbere, ca MetaPWR Advantage. De asemenea, ele necesită transportul de apă grea pe tot globul, crescând emisiile de carbon. Amestecând MetaPWR Advantage cu apa, obții oricum beneficiile unui lichid în ceea ce privește absorbția, dar fără pierderea de valoare care are loc prin pasteurizare (și fără zahărul adăugat, de obicei, în formatul de tip suc preambalat!) plus, colagenul nostru provine din pește marin de apă rece obținut prin mijloace durabile și este hidrolizat (predigerat) de enzime endo- și exonucleaze numite proteaze. Aceste enzime creează fragmente de tripeptide mici, de câte trei secvențe de aminoacizi, pentru o absorbție optimă. Alte tipuri de colagen de pe piață – fie că provin de la animale terestre, fie din surse marine – conțin, de obicei, tripeptide în proporție de 15-35 %. Colagenul MetaPWR Advantage conține peste 70 % fragmente de tripeptide, pentru o absorbție superioară (în unele cazuri, este de până la 12 ori mai absorbabil).

Alte ingrediente din MetaPWR Advantage

MetaPWR Advantage conține și resveratrol, extract de măr pitic, ceramide din orez, extract de portocală roșie, cătină, biotină, acid hialuronic și vitamina C lipozomală.

Potrivit studiilor preliminare, extractul de portocală roșie și cătina sunt ambele antioxidanți polifenolici. Antioxidanții combat radicalii liberi și previn deteriorarea oxidativă și stresul celular.

În calitate de componentă principală a matricei extracelulare, acidul hialuronic menține integritatea și sănătatea pielii. Capacitatea sa unică de absorbție și retenție a apei contribuie la prevenirea uscării și deteriorării pielii.

Vitamina C lipozomală nu doar că stimulează fibroblastele din organism să sintetizeze colagen nou, ci și stabilizează fibrilele de colagen prezente în organism prin hidroxilare.

Cum poți utiliza MetaPWR Advantage?

MetaPWR Advantage este o pulbere cu gust plăcut de portocală și lămâie, pe care o poți adăuga în 150-240 ml de apă rece sau la temperatura camerei, evitând însă apa fierbinte. Amestec-o bine într-o sticlă pentru shake sau omogenizeaz-o într-un smoothie și bea imediat.

Ia MetaPWR Advantage cel puțin o dată pe zi pentru rezultate optime. Se poate lua de 2 ori pe zi!

Poți lua MetaPWR Advantage în orice moment al zilei, dar majoritatea oamenilor preferă să-l ia dimineața. MetaPWR Advantage nu necesită administrarea împreună cu alimente.
Prelungește-ți durata de viață sănătoasă, susține-ți sănătatea metabolică și bucură-te de o mulțime de alte beneficii interne și externe.

Există opțiuni de colagen pe bază de plante sau vegan?

dōTERRA încearcă să ofere opțiuni de suplimente alimentare pe bază de plante ori de câte ori este posibil, iar persoanele care nu vor să consume produse pe bază de pește sau viețuitoare marine din cauza unor restricții alimentare sau preferințe personale se pot întreba dacă va disponibilă o variantă a MetaPWR Advantage pe bază de plante. Colagenul este sintetizat de animale, așa că este disponibil exclusiv colagen de origine animală. S-ar putea să vezi produse comercializate drept colagen vegan; cu toate acestea, dacă te uiți mai bine, vei vedea că de obicei este vorba, de fapt, de o combinație de aminoacizi din surse vegane și nu de adevărate tripeptide de colagen.

Însă, nu uita: colagenul este produs de organismul nostru în mod natural! MetaPWR Advantage este conceput pentru suplimentarea colagenului pe care organismul tău nu-l mai produce la fel de abundent ca altădată. Gândește-te la colagenul suplimentar din MetaPWR Advantage ca la un produs care ajută la înlocuirea colagenului din organism.

A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de utilizare.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?