MetaPWR Assist

Luati acest produs intern cu 25 de minute inainte de masa cu cei mai multi carbohidrati, pentru a susține sensibilitatea sănătoasă la insulina. Alte beneficii sunt: scade cresterile bruste de glucoză după masă, stabilizează nivelurile de energie pe tot parcursul zilei si mentine un nivel sanatos al zahărului din sânge.

Acest blend face parte din sistemul MetaPWR in 3 pasi pentru sustinerea metabolica. Se recomanda a se folosi impreuna cu Amestecul de uleiuri esentiale MetaPWR  si MetaPWR Advantage.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 48.33€
PREȚ DE MEMBRU:36.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

MetaPWR Assist pentru echilibrarea glicemiei

Valorile glicemiei sunt printre cei mai semnificativi indicatori ai stării de sănătate. Aceste valori oscilează în mod natural în funcție de consumul de alimente și activitatea zică. Valorile excesiv de mari sau de mici indică prezența unor probleme metabolice.

Multora le place să se dea în roller coaster. Emoția din timpul urcării pantei și adrenalina din timpul căderii bruște creează deseori cozi lungi de amatori entuziaști. La fel ca în cazul glicemiei, una sau două ture pe an în roller coaster nu ar trebui să provoace probleme pe termen lung. Cu toate acestea, dacă te-ai da în roller coaster de mai multe ori pe zi, săptămâni la rând, ai putea suferi consecințe. Cu timpul, valorile crescute ale glicemiei pot avea unele consecințe permanente asupra organismului.

O alimentație pe bază de alimente integrale și activitatea zică regulată sunt cele mai bune moduri de a favoriza reglarea sănătoasă a glicemiei. Cu toate acestea, având în vedere că doar 20% dintre adulții din Europa au o sănătate metabolică optimă, majoritatea dintre noi am avea nevoie de puțină susținere.

Ce este MetaPWR Assist?

MetaPWR Assist face parte din Sistemul MetaPWR, alcătuit din produse care susțin sănătatea metabolică. Are la bază Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR, la care se adaugă ierburi și tonutrienți.

Într-un recent studiu preclinic dublu-orb controlat cu placebo, în care au fost monitorizați 15 pacienți, rezultatele inițiale au demonstrat că MetaPWR Assist, administrat înainte de mese, a ajutat la metabolizarea alimentelor bogate în carbohidrați.

Cum funcționează MetaPWR Assist?

MetaPWR Assist conține o serie de compuși naturali despre care s-a dovedit clinic că susțin sănătatea metabolismului. Extractul de dud (frunză) poate contribui la menținerea echilibrului metabolic al carbohidraților în organism.

Menta, unul dintre ingredientele principale din MetaPWR Assist, poate facilita digestia și susține funcția hepatică și biliară.
Când iei MetaPWR Assist în timpul mesei, extractul de dud (frunză) ajută organismul să metabolizeze mai bine carbohidrații pe care îi consumi. Bineînțeles, MetaPWR Assist trebuie asociat cu un regim alimentar sănătos și echilibrat. Pentru o sănătate optimă, trebuie să consumi carbohidrați complecși, bogați în substanțe nutritive și fibre!

MetaPWR Metabolic Assist – Ingrediente

 • Ulei esential de Lamaie
 • Ulei esential de Grapefruit
 • Ulei esential de Menta
 • Ulei esential de Ghimbir
 • Ulei esential de Scortisoara
 • Extract de frunza de dud

MetaPWR Assis – Utilizare si măsuri de precauție

Luati acest produs intern cu 25 de minute inainte de masa cu cei mai multi carbohidrati. Se poate lua inainte de fiecare masa, daca aveti probleme cu stabilizarea glicemiei in sange.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea amestecului de uleiuri esențiale MetaPWR.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?