MetaPWR Kit dōTERRA

Meta – prescurtare pentru sănătatea metabolică, se unește cu PWR – Personal. Wellness. Realised. (stare de bine personală împlinită).

Pregătește-te să îți descoperi propria „putere” și să înțelegi ce înseamnă cu adevărat o „stare de bine personală împlinită (PWR)”. Conceput pentru a fi utilizat în cadrul unui sistem, fiecare produs MetaPWR oferă o acțiune specifică, dar, totodată, susține și amplifică beneficiile celorlalte produse.

Acest kit este pentru 30 de zile. El contine:

  • Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR
  • Capsule moi MetaPWR
  • Biluțe MetaPWR
  • MetaPWR Assist
  • MetaPWR Advantage
PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA: 275.33€
PREȚ DE MEMBRU:206.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Informatii importante

Sistemul dōTERRA MetaPWR te poate ajuta să-ți optimizezi metabolismul și să ai mai multă energie și vitalitate pe parcursul zilei. De asemenea, poate contribui la încetinirea procesului biologic de îmbătrânire și la prelungirea duratei de viață sănătoasă.

dōTERRA MetaPWR nu este un singur produs. Este un întreg SISTEM, foarte simplu de luat, conceput pentru a te ajuta să-ți optimizezi sănătatea metabolică. Aceste produse, combinate cu alegeri sănătoase privind stilul de viață, sunt un instrument puternic în sprijinul stării personale de bine.

1. Fiecare produs din acest sistem conține noul Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR drept ingredient principal – puterea uleiurilor noastre esențiale pure alimentează fiecare aspect al sistemului.Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR, a fost optimizat și testat științific pentru a avea un impact maxim asupra digestiei, a metabolismului, in special asupra celulelor grase din corp. Dezvoltat cu cercetări clinice multiple, doTERRA, MetaPWR Metabolic Blend este un raport echilibrat de uleiuri esențiale CPTG® de grapefruit, lămâie, mentă, ghimbir și scoarță de scorțișoară.
2. Capsule moi MetaPWR- contin amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR, descris mai sus la punctul 1

3. Biluțele MetaPWR contin si ele amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR, descris mai sus, la punctul 1

4. MetaPWR Assist poate contribui la menținerea echilibrului metabolic al carbohidraților în organism, echilibreaza glicemia. Când iei MetaPWR Assist înainte de masă, el ajută organismul să metabolizeze mai lent ceea ce mănânci. Bineînțeles, MetaPWR Assist trebuie asociat cu o alimentație sănătoasă, bazată pe alimente integrale.

5. MetaPWR Advantage contine 9 tipuri de colagen marin și NMN redefinește modul în care încetinim procesul biologic de îmbătrânire, pentru a ne putea trăi viața din plin. Studiile inițiale demonstrează că MetaPWR Advantage contribuie la menținerea sănătății cardiovasculare – adică a inimii și a vaselor de sânge – și susține metabolismul. MetaPWR Advantage cu colagen marin, NMN și alte 10 substanțe active susține producția naturală de NAD+ în organism, ajutându-te să încetinești apariția semnelor îmbătrânirii, din interior spre exterior. Ingredientele din MetaPWR Advantage conțin antioxidanți naturali pentru protecția celulelor și ajută la protejarea celulelor împotriva deteriorării sub acțiunea radicalilor liberi. S-a dovedit științic că acestea ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii premature, reducând eritemul și stresul celular cauzat de radicalii liberi nocivi.

Acest kit vine gratuit cu un curs si cu un ebook, pe care le poti parcurge intr-o ora si jumatate, pentru ca sa afli in detalii cum actioneaza fiecare produs, special pentru tine. Iti voi trimite personal accesul pe viata la acest curs, dupa ce ai cumparat acest kit.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?