Pachet combo doTerra Serenity

Pachetul combo doTerra Serenity este compus din amestecul exclusiv doTerra Serenity si capsulele moi cu Complexul Odihnitor doTerra Serenity, două produse formulate pornind de la Uleiul esențial de Levănțică și completate cu compoziții diferite, dar care garantează aceleași beneficii excelente pentru un somn odihnitor, relaxare și calmare.

Deși pe piață există sute de recomandări diferite, rețete naturiste și suplimente alimentare care promit să te ajute să ai parte de un somn odihnitor, nu există un remediu universal valabil. Pachetul Combo doTerra Serenity vine, în schimb, cu soluții ce utilizează ingrediente cu o eficiență dovedită istoric și cele mai recente inovații din știința modernă.
Cele două produse din Pachetul Combo Serenity doTerra își potențează reciproc beneficiile pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 84€
PREȚ DE MEMBRU:63€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Pachet combo doTerra Serenity – Descriere

Amestecul doTerra Serenity combină uleiuri esențiale renumite pentru proprietățile lor de detensionare și de calmare a stărilor emoționale – Levănțică, Măghiran, Mușețel Roman,
Ylang Ylang, Santal Hawaiian și Vanilie Absolut – creând un amestec perfect echilibrat, cu un efect de liniștire ce poate fi resimțit imediat, conferind utilizatorului o stare minunată de relaxare.
Utilizat aromatic, doTerra Serenity favorizează un somn odihnitor. Amestecul poate fi utilizat în asociere cu capsulele moi doTerra Serenity.
Capsulele moi pe bază de Complex Odihnitor doTerra Serenity sunt o combinație unică de Ulei esențial de Levănțică, L-Teanină și extracte naturale de Roiniță, Floarea pasiunii și Mușețel, într-o capsulă vegetală moale, care te ajută să obții somnul reconfortant de care ai nevoie fără să te simți amețit si somnolent a doua zi.

Pachet combo doTerra Serenity – Beneficii și mod de utilizare

 •  Aplică 1-2 picături de amestec doTerra Serenity pe tălpile tale sau ale copilului pentru a încuraja un mediu odihnitor în timpul rutinei sănătoase de relaxare și pregătire pentru somn.
 •  Adaugă 3-4 picături din amestecul Serenity în difuzor pentru a umple camera cu o aromă subtilă și calmantă, în timpul meditației sau momentelor de liniște și relaxare personală.
 •  Adaugă 1-2 picături de doTerra Serenity împreună cu săruri Epsom într-o cadă cu apă caldă și bucură-te de o baie relaxantă.
 •  Aplică o picătură de amestec Serenity pe pernă sau amestecă 5-10 picături într-o sticlă spray pentru a obține o soluție de pulverizat peste cearșafuri înainte de culcare. Vei inhala astfel aroma odihnitoare cât timp te relaxezi înainte de culcare.
 •  Adaugă 3-4 picături de Serenity în difuzor când ai parte de conflicte în casă sau atunci când știi că urmează o conversație dificilă în familie. Difuzarea amestecului Serenity te va ajuta să rămâi înțelegător și receptiv.
 •  Bucură-te de aroma liniștitoare a amestecului doTerra Serenity oriunde te-ai afla, adăugând o picătură la o bijuterie pentru aromoterapie.
 •  Administrează 1-2 Capsule moi Serenity înainte de culcare. Nu lua pastilele cu mâncare, și în general evită mesele grele înainte de culcare, pentru că ele îngreunează somnul.
 •  Utilizează Capsulele moi Serenity împreună cu amestecul doTerra Serenity pentru cele mai bune rezultate.
 •  Deși sunt un supliment excelent când ai nevoie de un somn odihnitor, Capsulele moi Serenity nu trebuie să înlocuiască un stil de viață sănătos.

Pachet combo doTerra Serenity – Instrucțiuni de utilizare

Capsule moi Serenity

Administrare internă: 1-2 capsule moi, înainte de culcare. Recomandate doar pentru adulți.

Amestec exclusiv Serenity

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Pachet combo doTerra Serenity – Ingrediente

Amestecul exclusiv doTerra Serenity conține:

Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Măghiran (frunze)
Ulei esențial de Mușețel Roman (flori)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Santal Hawaiian (lemn)
Vanilie Absolut

Capsulele moi doTerra Serenity conțin:

Ulei esențial de Levănțică
L-theanină
Un amestec format din extracte vegetale de Roiniță, Floarea pasiunii și Mușețel.

Pachet combo doTerra Serenity – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată în cazul amestecului exclusiv Serenity.
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul Serenity și înainte de a administra capsulele moi Serenity.
Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea topică a amestecului Serenity.
Păstrează Capsulele moi Serenity la loc uscat și răcoros.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Porția de servire: 1 picătură/1 capsulă moale
Un flacon de Amestec Serenity de 15 ml: conține 255 de picături
Un flacon de Capsule moi Serenity: 60 de capsule

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?