Reveal Facial System doTerra

Sistemul Reveal Facial doTerra este un proces în doi pași ce implică un amestec bogat de uleiuri esențiale care te va face să îți simți fața curată, proaspătă, revigorată și tânără.

Sistemul conține uleiuri esențiale certificate CPTG de Portocală Sălbatică și Lime, ce îți vor oferi un tratament de tip spa în confortul propriei case, pentru ca la final pielea să strălucească de sănătate și frumusețe.
Reveal Facial System doTerra face parte din linia de produse Essential Skin Care de la doTerra, un sistem de îngrijire a tenului extrem de apreciat, conceput pentru a curăța și tonifia, precum și pentru a hrăni și a proteja pielea prin valorificarea puterii uleiurilor esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 90.33€
PREȚ DE MEMBRU:67.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Reveal Facial System doTerra – Descriere

Folosind uleiuri esențiale pure de curățare, Reveal Facial System doTerra oferă pielii o senzație de curățenie și lux.
Uleiurile esențiale puternice utilizate în sistemul Facial Reveal nu se limitează la a curăța pielea, ci oferă utilizatorului și o experiență de întinerire, de tip spa, la fiecare utilizare.

Pasul 1 al Reveal Facial System constă în aplicarea unui produs de exfoliere ușoară – Refining Polish – formulat pe bază de Uleiuri esențiale de Portocală Sălbatică și Lime.

Pasul 2 al Reveal Facial System constă în aplicarea în continuare a unui produs pe bază de Ulei esențial de Portocală Sălbatică – Peptide Activator.
Datorită proprietăților sale puternice de curățare, Uleiul esențial de Portocală Sălbatică este benefic pentru purificarea pielii în timpul rutinei zilnice de îngrijire. Uleiul de Lime are și el proprietăți purificatoare importante, ce pot ajuta la curățarea pielii și, în plus, te răsfață cu un miros citric minunat.

Enzimele din dovleac îndepărtează celulele moarte ale pielii, fiind astfel un ingredient natural foarte util pentru exfolierea pielii.
Pentru un ten curat și strălucitor, permite formulei revigorante doTerra Reveal Facial System să-ți purifice și să revigoreze delicat pielea și îi vei acorda în timp un loc primordial în programul tău de frumusețe.

Reveal Facial System doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Utilizează sistemul Reveal Facial o dată sau de două ori pe săptămănă, sau după cum simți nevoia.
 •  Include Reveal Facial System doTerra în ritualul tău de frumsețe săptămânal, dimineața sau seara, și bucură-te de beneficiile de curățare ale uleiurilor esențiale doTerra pentru curățarea tenului și pentru eliminarea impurităților.
 •  Spală bine fața cu un produs de curățare doTerra și aplică un strat subțire din Pasul 1 al Sistemului, pe pielea umedă. Masează produsul ușor pe piele, timp de 1-2 minute și treci la pasul următor fără să speli fața. Aplică Pasul 2 al Facial Reveal System și masează ușor, cu mișcări circulare ascendente încă 1-2 minute. Vei remarca la acest pas o spumă ușoară și o senzație de furnicături calde. La final clătește cu apă caldă sau șterge cu un prosop umed. Continuă rutina de frumusețe cu toner, ser și o cremă hidratantă, în mod ideal tot din gama doTerra Essential Skin Care.
 •  Scapă în mod regulat de celulele moarte ale pielii prin folosirea obișnuită a Facial Reveal System, care îți va curăța pielea și o va împrospăta, fără să o agreseze și să o usuce, grație exfolierii ușoare oferite de enzimele din dovleac.
 •  Indiferent că ai nevoie de o exfoliere sau pur și simplu îți dorești să îți reîmprospătezi tenul o dată la câteva zile, puterea de exfoliere a sistemului Facial Reveal îți poate oferi pielea de care ai nevoie la mijlocul săptămânii.
 •  Unul dintre cele mai atrăgătoare avantaje ale Reveal Facial System este acela că oferă o alternativă și dacă ai un ten sensibil, ușor iritabil de către produsele obișnuite de curățare de pe piață.

Reveal Facial System doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: După curățarea tenului, aplică ușor Pasul 1, masează 1-2 minute și aplică apoi un strat subțire din Pasul 2. Continuă să masezi 1-2 minute. Clătește cu apă caldă sau cu un prosop umed.

Reveal Facial System doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Portocală sălbatică
Ulei esențial de Lime
Enzime de Dovleac
Extract de Tulpină de Bambus

Reveal Facial System doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe imediat utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 2 recipiente a câte 50 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?